:: BFF ::

:: SKINNY CREW ::


yeah .sangat menyampah tengok rambot ak tat time .pendek gyle .mule2 potong engat jadi cam rihana lah konon .last2 jadi cam mila .haha .pape ntah .memang ak x kan potong lagi lah rambot cam neyh .hmm .dalam 1 geng ad 7 orang ahli .dorang neyh sume best .sangat gile-gile .walaupown ak new student msok skewl kat sepang tu ,kwg tak sombong ,x blagak ,alwys ' ON ' (ayat timox) n x pernah ' OFF ' .lagi2 ON bile ajak tawaf 1 baggunan skola .lari dari cikgu .ponteng klas .haha .memang muke2 neyh laa .bermasalah crew patotnye kan .time lam klas bdk laki pulak yang duduk depan .kyte sume cantum meje duduk kat blakang skali .sangat funy .cikgu dah x bole kate ap dah .lepas tu main tepung kat skolah .sambut birtday jae .kyte kene rotan ngan teacher BI .lepas tu ponteng x masok perhimpunan then menyorok kat blakang surau sampai aten terpakse lari pecut untuk slamat kan diri dari cikgu .haha .memang ak rindu sume tu .time neyh pulak dekat rumah cikgu samsiah (bm teacher) coz dy ad wat makan-makan .geng2 kteowg jep lah yang tak pkai tudung .yang lain sume baik2 blake .but dorang memang pkai tudung pown .kteowg jep jenis yang tak makan saman sikit but ad kteowg kesah .lol !yang take pict neyh pulak si budak kecik .sape lagi .zalikha lah .hehe .tima ,lea ,chiq ,aten ,miera n ikha ,ak rindu yang teramat kat korang .hope dapat undur blek mase then nk SPM blek .love you guyz :)


SAHABAT !act .kurang lagi neyh .but neyh jep yang dapat di selamatkan .yang len keje laa .blaja laa .itu laa .ini laa .aha .tapi yang penteng walaupun sikit ,janji happy .seronok klua dengan korang .ak rindu saat2 genting time SPM dulu weh .hapy .gile-gile .wat hal jep tao sampai kene call mak bapak .last2 kakak ak yang datang .but now susah nak hang same2 kan .maseng2 nak cari kerjaya sendiri .tats gud .wlaupun dulu agak nakal tapi kite x lah teruk macam budak2 skarang neyh kan !now ,we must be matured coz mken lme kite x lah mken mude .tp ak mkn lame mken cantek .ggrr .msti nak prasan kan .x salah wht nk prasan .ak punye suke lah kan .nk bace ,bace .xnk bace un bace jugak .haha .luv you all :)

wif zalikha zahirudin yang kecil molek .aha .dari skola cmpai skng still kecik n cute .tapi tetap x boleh lawan ak .haha .oopss .prasan lagi .ggrr .bia laa .haha .bliau neyh dah pindah pineng .susah nak jumpe kaw kan yunk .neyh pown dy dapat cuti keje .hmm .besh nyew if kwg sume pat study ngan ak kat sini !kwg mmg skepale dengan ak laa babe .' sengal-sengal ubi ' !haha .LOVE YOU IKHA !

:: CRAZIER ::XOXO::LESBO::



hah !ak bukan les okea .saje jep nak sayang menyayang .neyh laa munyits ak .nazatul amira karim !tu laa name dy .aha .cyez dy lawak weh .hati memang always kering n kaki membahan owang num 1 !haha .ad kew patot bawak kete then bhenti kat tol nak amek tiket kete leh berundur .nseb baek sempat tarek hand-break n x kne kete blakang .lalala .name jep da ad lesen tapi sengal .tapi ap un I LOBE YOU laa chiq !




 teman ku .lawan ku .sayang ku .

::hunney's lurve ::



Like tis pict .we all pulak yang duduk atas pelamin owg kawen .ggrr .time neyh family ak pandang n tersenyum jep .downg restu laa tu :) .x saba pulak nak nek plamin wif him .aww .sngat gatal kan .ad ak kesah .lol !harap-harap ur relation kekal sampai bile2 coz sumpah ak sayangs n cinte kaw daddy .luv u loads .get it !