kesengalan **


wah .pecah rekod laa .ak x tido pown lepas balek dari kelas pagi .macam x percaye .kalau x ,pantang nampak bantal and tilam mesti nak terjun atas tu .tapi hari ney aktif dari yang biase .assgment pown siap sebab x tido .dasyatt bukan .okea ak tao ak hebat .ouh god .5.19 already .nak siapsiap .lupe pulak yang ak ad kelas malam .kelas taw guyz ?bukan kelas laen .hee .x sabar nak jumpe lecture muzik yang sporting lagi sengal .muahahah <3




!!!!!!!

lagu fav ak dah letak dekat blog .sambil bace sambil menari okea .best bukan .kaw x suke ?kaw boleh be + ram + bus = kv + kvk + kvk =  GET LOSE !




;(



RASE MACAM NAK MENANGES PUASPUAS MALAM NEY . BOLEY ?



break-off !



it's over again !damn shit !how can this happen bella .i'll try to make it everythings look okea but i can't .ak terlalu ikot perasaan kan .i'm so sory hamzah .ak tipu kaw lagi dan lagi .maybe kali ney kaw dah x tahan kot dengan perangai ak .kaw cakap seminggu ak buat kaw macam TUNGGUL .kaw meseg ak macam nak x nak jeh balas .kaw call ak macam nak x nak jeh cakap .yeah .memang betol ak penipu .ak tipu kaw .ak tipu family ak .ak memang penipu kan .puas haty kaw !aarrgghh .serabot semak serabot semak kenape kenape .guyz tolong laa . dy pown dah kenal dengan semue family ak .nak kate sebab ak mude ak x boleh setie ?kenape kawankawan ak boleh kenape ak x ?maybe ak kene duduk kat rumah jeh .x payah kelua rumah .x payah tengok dunie luar .dengan care tu ak boleh setie ?ouh noe .tu bukan ak .x dapat klua shari ak boleh gyle tao x ?dapat klua depan rumah pown jadi laa .janji ak dapat kelua .me mintak maaf buat ddy macam tu .me tao ddy dah banyak sabar dengan perangai me ney kan .me cakap kat mama me klua dengan ddy padahal me klua dengan orang laen .terkantoii sudah bile mama call ddy .huihh .mak ak ney pown 1 hal laa .pergi bagi tahu buat ap kan .dah laa kantoii busukk then mak ak pown marah sebab ak tipu dy .cakap klua dengan hamzah tapi x pown .bile hamzah ajak klua ak cakap ak banyak assgment .tengok aa dulu .kalau ad rezeki jumpe laa .hamzah sanggup panjat pagar ikbn tu sebab nak jumpe ak tapi ak xnak .ap punye orang laa ak ney kan .tapi bile membe ak ajak kua, senang jeh ak kate boleh .memang keje banyak tapi ak x buat pown sebab nak klua lepak dengan membe ak punye pasal .terok nye .ak rase life ak maken terok skang .roomate ak pown cakap ak dah laen .WTH !kenape ak jadi cam ney !kenape kenape .haih .lepas ney if dah x de pape dengan hamzah macam mane laa kan .mesti ak akan teringat kat dy .yelaa ,u guyz bayangkan ea .bile pandang kasut tringat kat hamzah .bile pandang baju tringat kat hamzah .bile padang slua tringat kat hamzah .bile tengok baju dalam tringat kat hamzah .bile tengok sweater tringat kat hamzah .bile tengok dinding rumah tringat kat hamzah sebab dy yang tolong cat kan .bile tengok fon klua muke hamzah .kenape sume benda tringat kat hamzah? if korang nak tahu sume barang2 tu hamzah yang belikan :"( .macam nak menanges .tapi x boleh .EGO kan .ak x boleh nanges sebab lelaki .x boleh .u must be strong .u can't crying .okea dah menitik 1 .2 dan 3 .huwaaaaa .miss u ddy .x nak elang dy buat kali yang kedue **



????

okay . x sabar nak habes sem ney .tolong laa cepat .subjek untuk sem ney memang killer punye .takot nak exam doe .assgment pulak belambak-lambak .x sabar nak habes belajar .hmm **





my mistake <**>




holla readers .that time ak dekat sunway nak pergi konsert pitbull .yeah .ak x beli pown tiket yang beratus-ratus tu sebab ak dapat free jeh .tapi dah name pown free mesti ad keje sikit kan .keje ak kene menari .mulemule ,sebulan sebelum konsert ,membe ak bagi tao ak nak join x konsert pitbull 1.12 nanti .i said yeah i want .gyle kaw .sape x nak kan .pitbull tu .haha .batak kejap .bukan ak x mampu nak beli tiket dy ,tapi rase macam membazir .300 kot .macam2 ak boleh dapat dengan 300 hengget tu .so ,membe ak cakap if nak g free kene join flash-mob untuk pitbull .haa .menari laa ap lagi .ak pown x pikir panjang okay .kite join .tapi sumpah best .yang x best sebab nak kene engat step bagai .ak suke gyle kot menari .lagi2 ad yang ajar .lagi meriah laa .haa .lagi 1 kan .korang nampak x kasot bodoh yang ak pakai tu .sumpah untuk sekali dalam seumo edop ak akan beli .ak beli semate2 nak dance jeh hari tu .melayang duet ak 100 gare2 supra .membe2 ak cakap smart tapi ak rase funny .maybe sebab ak dah biase pakai heels kot .tats y rase kekok bil pakai kasot macam tu .yang ak malu sebab kene bahan kot dengan abang ak sume .haha .memang patot pown ak kene bahan .sangat kelaka itu kasot .brrrrr !



before dance ,haruslah berposing dulu .macam dekat barat kan we all .yeah ak tao bende tu .pasal baju yang ak pakai tu jugak ,ak berantam wiff my sis .kecoh betol lah .macam laa dy x pnah pakai macam tu .yelaa tu .memang x pnah pown .ak pown baru firstime pakai cam tu .that time macam x boleh pikir yang ak pakai baju macam tu .then boleh pulak ak tayang kat fb .dah laa kat fb tu adek beradek belah bapak ak yang dari kelantan semue ad .adoii .dah jadi isu bodoh pasal baju yang ak pakai .ak pown 1 hal kan .bapak ak dah laa ramai sedare mare .mulut pulak kalau baek2 and x kacau edop orang x pe .ney sume stok nak bagi ceramah bagai jeh .semak gyle lah .my mom pulak jurulatih PLKN .dy ajar anak orang tapi anak dy sendiri jahanam .i'm so sory mama .bukan niat nak malu kan mama tapi ntah nape x boleh pikir that time .terlalu nak berdressup sangat ney laa padahnye .APTB .but ,ak dah janji yang ak x  kan pakai cam ney lagi .if ak pakai pown senyap2 jeh .xkan amek2 pict dah .oppss .haha .teenagers kan .biase laa **


fuyoo .ak berdiri depan borneo .haha .batak pulak .my fwen said ,borneo tu bosan .lagu2 kat dalam dy x menarik langsung .tapi tu dorang laa yang cakap .ak x pnah masok .lalu jeh penah laa .eceheceh .konon2 baek kan .haha .dah laa guyz .bosan pulak menaip ney .buat asssment menaip .on9 pown menaip .haih .dah boleh chaw laa korang dari blog ak ney .okbai !



i'm back :)

GOSH !lame gyle ak x update blog ney .aarrghh .rindu tahap cipan neraka doe .so now ,i came back to typing and myping again .yeay .banyak gyle story yang ak nak sharing dengan korang .yelah ,nak dekat sbulan kot ak x update blog ney .mulemule ak nak bagi tahu yang ak semakin hari semakin bahagie sekarang .berat badan pown dah maken naek .tapi badan x nampak besar .tu tandenye ak bahagie laa kan .lately ,macam2 bende ak buat .ak kelua lepak sampai x hengat dunie .keje terbengkalai .mate rabak sebab x cukup tido .suare elang sebab x cukup rest .jerawat penat pown dah naek .hah .tapi tu lah .seronok taw .i'm like a single woman when hanging out with all my friends .swear i loikee that .where's hamzah ?his gone meh .eceheceh .mane ade .dy ada jeh .tapi we all dah x rapat macam dulu .sebab ap ?sebab ak dah ad yang laen kot .sshhhh .secret taw korang .relation ak dengan my munyits dah x macam dulu laa .dah x best macam mulemule couple and dah x sweet like sugar .maybe sebab relation kiteowg ney dah lame kot .thats why boring jeh .tapi kesian dekat hamzah .harihari call .harihari meseg and mintak kat ak supaye relation kiteowg ney jadi macam dulu balek .okay .Fyi ,ak tengah cube nak baiki balek relation kiteowg ney supaye x break-off walaupown for a while .hari tu hampir2 break-off untuk seminggu .yeah i want it but hamzah x nak .bile pikirpikir balek kejam nye ak sebab buat dy macam tu .ak jadi cm ney maybe sebab ak dah ad ramai kawan yang boleh hiburkan haty ak ,kawan lepak .kawan berbual .kawan sukesuke .kawan terabak .kawan menggile .sumenye sebab kawan kawan kawan and kawan .tapi sumpah best macam ney .ak kua xde sape pown marah .dapat bf and gf baru .dorang sume best .tapi ak still tao batas2 bergaul tu .xde laa ak g buat bende yang bukanbukan .lepak juz waste time jeh .xde laa lepak sampai minum arak ,amek dadah .ouh noe .never man !my mom and my dad dah bagi kepercayaan kat ak ,so ak x nak hancurkan kepercayaan yang dorang bagi tu kat ak .okay .tibe2 rase mengantok .zzzZZZzzzz !!!



Skate ( part 2 )



ini laa akibat x dengar cakap orang tuetue .haha .hari tu ak ad cakap nak sambong pasal skate kan .hmm .ney laa luke yang mulemule hanye lebam tu .eerrr .sumpah merane hidup ak untuk beberape minggu .ak ney da laa kaki bjalan .bile kaki ak jadi cam tu ,ak susah gyle nak jalan walaupown nak pergi dapor .guyz ,ak sampai pergi klinik taw cuci luke ney sebab dy dah klua nanah .eerrrr .


harihari ak kene jalan pergi kelas .if x pergi kelas pown ak kene pergi mandi kan .korang pikir laa sendiri ak mandi macam mane .alahaiii .macam aa x pernah luke kan .tapi sumpah memang terseksa jiwe dan rage ak .saket nak mampos .ak jarang nanges ,tapi di sebabkan luke ney ak nanges weh .nanges disebabkan kaki ak yang saket dan nanges sebab kaki ak ad parot .aduss .merane jap edop ak sebab kaki ak dah meninggalkan parot .kalau sikitsikit xpe laa jugak .ney panjang kot .hmm .korang ad idea x, nak elangkan parot macam mane .kongsi aa sikit .bagi taw aa .ak dah serabot memikir ney .tolong aa .bio oil ?ak tengah pakai laa sekarang ney .harapharap elang laa sebab hamzah cakap kalau x hilang parot ney turun harge .kepale hotak dy kan .haissss !



thanks friend :)

you're so kind to me dude .please find another gurl to be ur gf .i can't .so sory .but i can be a good friend for you if you want Mohd Sharizan Bt Shahrulnizam !siape dy ?for sure he's my ex-boyfie yang paleng baek laa kot .he never gave up untuk jadikan ak ney gf dy balek .dy seorang yang biasebiase jeh ,x berape handsome tapi sweet ad laa  .x putih tapi hitam manis macam ak .kurus dan tinggi .aha .bak kate orang tuetue ,sedap laa mate tu memandang .my family sume dah kenal dy .ak kenal dy time form 4 dekat sekolah baru .yeah dekat sepang ney .dy stay satu taman dengan ak .jarak rumah we all pown kalau merangkak boleh sampai laa .tu maknenye x laa jaoh sangat .ak couple dengan dy nak dekat 4x kot .couple putus .couple putus .couple lagi putus lagi .yang mintak couple sume dy yang mintak putus sume ak .kenape ?well .ak sangat mate keranjang time sekolah dulu .sampai sekarang pown ak still macam tu kot .tapi dah berubah sikit .haha .honestly ,firstime couple dengan dy ,ak x de langsong rase fall in love with him .i try but i can't .then break-off laa ap lagi .kesian dy .then we all mencube lagi untukkali yang kedue .couple laa balek then ad laa sikitsikit rase sayang tu .tapi bak kate orang x berape nak kukuh .jumpe pulak boyz yang lagi handsome aww tergugat iman makk .terkandas lagi relation we all .break-off lagi .kecundang lagi beliau tu .after that ,we all couple lagi ,time ney memang sayang laa kat dy sebab macammacam dy buat nak tunjuk kan betape dy serius dengan ak .ak terime laa .tapi x lame pown .merane lagi beliau sebab ak buat hal .sampai laa sekarang .dy still baek macam dulu .even ak dah buat macammacam pown dekat dy ,dy still nak ak .pelik kan .dy belikan ak nasi time ak malas nak kua .dy nak belikan ak penadol time ak demam .dy anta ak g sane .g sini .dy beli kan baju kat ak tapi ak x pernah pakai sebab besar .dy teman ak g buat rambot kat salon .berejam jugak laa .kesian dy .tapi ap yang ak balas ,ak maen kan dy lagi .ak couple dengan dy ,tapi ak couple dengan orang laen jugak .tu yang paleng terok pnah ak buat kat dy .walaupown begitu ,(skema pulak ) we all still kawan sampai sekarang .dy x pernah serik kot .bak kate orang tuetue lagi ,kalau ade jodoh xkan kemane .ak ney becinte dengan hamzah bagai nak rak pown ,belom tentu dy jodoh ak kan .so ,ap yang boleh ak katekan disini ,awak terlalu baek untuk saye shah .sooooo soooorrryyyyy :')



juz a dream :)



kenape asyik mimpi dy ?dah 3 hari berturut-turut ak mimpi orang yang same .yess ,orang tu .ak kenal sangatsangat .but i'm not sure kenape dy yang muncul dalam mimpi ak .kenape x orang laen .kenape x bf ak sendiri .okay ,ak tao mimpi mainan tidur but ak jarang dapat mimpi macam ney .hmm .weird !my mom said " if kite mimpi orang yang tu ,maknenye orang tu tengah engat kat kite "but impossible okay .xde maknenye dy nak engat kat ak .memang karut lagi mengarut laa mimpi tu .dalam mimpi tu dy cakap di pilih ak ?kenape pilih ak .untuk ap ?haih .nak kate ak terlalu pikir bout them ,mane ad .tapi yang pelik muke gf dy pown kuar dalam mimpi ak .haha .kelaka betol mimpi ney kan .aarrggghh .whateve laa .yang ak tao mimpi tu memang mengarut .tolong laa maen jaohjaoh .jangan laa datang lagi malam ney .ak kene cari buku tafsiran mimpi laa macam ney .aha **

                                                                                                                           

boringggg !

okay .hari yang membosankan dan memenatkan .satu hari ak menghadap muka buku without buat keje and yang paling penteng ak belom mandi .haha .assgment belambak2 tapi not in mud nak buat .but bile bace dekat fb kawankawan seperjuangan busy dengan assgment ak mule rase tercabar sebab ak x sentuh satu ap pown lagi kerje .ney laa dy akibat broadband berade dalam tangan ak .x layan fb ,mesti layan blog .x pown tagged .x pown tweettweet .haih .buang mase betol kan .1 kerje pown x jalan lagi .xpe laa .juz for today .esok luse my eldest sister dah habes cuti then dy mesti bawak broadband ney balek hostel dy .so ,time tu laa mase untuk ak mula menaip and menyiapkan kerje yang tertunggak !okbai :)




클럽 활동 !


well guyz .last night will be a greats day for me and my life .seriously happening gylee lepakings with old friends .I like dancing but Iwas so embarrassed when peeps see I'm dancing .But last night ,fuhhh !sumpah x engat dunie .haha .dah macam kene rasuk hantu . tapi kalau nak menari x semestinye pergi club je kan . kat mane2 pown boleh menari asalkan x mengaggu orang laen dah laa .heeh .sape rase2 g club tu salah ?please lift your hands ?hmm .In the past ,when I'm young I always said clubbing juz for bad guyz .but now ,when I am teenagers I know the reason why them go to clubbing .so ,I am wrong to thinking negative bout them .x salah pown kan g club juz nak elang kan stress .cume ad segelintir manusie yang buat name club tu jadi terok .so ,orang2 yang masok dalam tu pown turut terjebak .x semua orang masok club tu amek dadah and minum arak cik kakak oii .not at all okay .walaupown ak x masok club tu ,tapi ak mule faham kenape remaje2 sekarang suke g kelab .then bangge2 taik cite2 kat orang .so ,maybe one day ak akan pergi melawat kawasan club tu jugak .juz to get some experience .who knows rite .lalalalalalala .cite dah tamat **

งานแต่งงาน


holla dear .cite kali ney bout me and bla bla bla  .ofcoz yang pakai baju merah tu semestinye ak yang comel lagi cute .aha .then sebelah ak tu GF ANEN, yaya name dy .kenal anen kan .alaa .aznen akuan .ex-boyfie ak tu .then sebelah dy pulak kawan ciom molot ak .after that kawan sehidup ak .hoho .macam mane boleh meet awek anen ?lalalala .cite dy cam ney ,yaya tu add ak kat fb .then ak approve .tibe2 dy tegor ak kat im .ak pelik sebab sebelum2 ney x pnah pulak nak tegor2 kan .xpe laa .ak layan jeh .like i said before ,ak xkan ad masalah dengan orang selagi orang x cari masalah dengan ak .so ,dy tegor care baek ,ak pown layan care baek .we all pown fwen laa smpai sekarang but baru hari tu jumpe .jumpe dy pown kat kenduri abang anen .hoho :)


ney laa abang anen tu .hensem kan .aww .mase ak couple dengan anen dulu ,abg dy still nampak macam budak2 .then sekrang dah jadi husband orang .hehe .time kenduri ney jugak ak terserempak dengan mak anen kat dapor rumah dy .ak pergi tandas time tu dengan kechiq ,then mak dy pown g dapor sebab nak amek ap nta .membe ak g tanye laa " makcik kenal saye x ?" .lepas tu ak pown tanye jugak .haah ." macek2 .macek engat saye lagi " .mak dy senyum then cakap mesti laa macek engat .then we ols salam dengan mak dy .wohoo .kuat betol memori mak dy kan .terharu kejap .pas tu elang laa .haha .





avec des artistes


weh weh .fizz fairuz kot .haha .batak kan .suke aty ak laa .kaw ado ?xde kan .if ad pown .sshhhh .diamdiam lah .bace jeh ney .act ,ak bukan lah peminat fanatik fizz fairuz ney .naseb2 jeh jumpe dy .hmm .hari tu ak try hantar pict ak kat karangkraf untuk santai selebriti dalam majalah remaje tu .then x tahu pulak ak terpilih .haih .bangge kejap .ten ak pown malas nak tanye sape artis dy sebab ak xnak nanti orang karangkraf tj engan ak ney banyak tanye pulak .so ,ak g je laa .bile g ,engat nak jumpe kat mall ke .kedai2 mamak ke .skali jumpe kat rumah orang tue2 da .aiyooo .


ney laa pacek2 yang ade kat rumah orang tue tu .kesian gyle kot .ad macek2 yang nanges .ak pown nanges jugak .haih .da aa ak ney sensitif bile orang sentuh bab2 mak bapak ney .if bende len ak boleh trime lagi .tapi bile masok bab mak bapak sumpah sedeh .hee :D


sambil tengok2 orang tue sambil tu beramal sikit .we all bagi bunga ,telekung and kaen pelekat dekat macek2 and pacek2 kat sane .so ,jangan laa abaikan mak bapak kite bile dah senang nanti .9 bulan dalam kandungan mak and jangan senang2 nak campak mak bapak dekat rumah orang tue2 ( pesanan untuk diri sendiri ) .fizz fairuzz ney pulak baek and sengal2 ubi jugak sebenarnye .best laa .dy x sombong .sumpah x sombong .hehe .boleh laa kalau korang nak minat dy tapi ak tetap minat aaron aziz .aaww .muahaha :)



Jet'aime !


I


LOVE


YOU 

cantek kan moto bumblebee arep .aha .moto pinjam jeh ney .moto laky saye masok hospital sebab xcident lagi .yeah !tat time baru lepas tengok wayang cite sumpah ap ntah .yess .memang sumpah cite dy macam gampang + haram !membazir jeh duet 21 ringgit tengok cite tu .haih .sabar je laa .naseb bek x boleh return balek tiket tu .kalau x ,dah lame ak minx duet balek .okay .cite dah habes .blaa aa ap lagi !

skate ( part 1 )


okea .ney kaki ak .dy lebam ,bengkak dan luke kat dalam .haih .nak tahu kenape boleh jadi cam ney ?haha .ianye adalah di sebabkan bende ney !


yurp .pasal skateboard ney laa kaki ak jadi cacat .naseb baek x patah kan .cite dy cam ney .sabtu hari tu ,ak ekot kawan ak lea pergi tengok skandel dy lawan skate dekat sunway .then balek tu ,we all pergi singgah kat extreme park dekat seksyen 13 shah alam .wah .ramai cowok gantang2 kat sane .sume budak2 basikal .budak skate .hmm .not bad laa dorang tu .walaupown x semuenye hensem tapi dorang smart sebab ad style lah .katenye ! haha .naseb bek ak dah ad laky taw .okay2 .back to da story ,sampai jeh kat sane ak tengok ramai orang men skate .x sume boyz taw .ad jugak gurl .ak tengok jeh dy turun naik turun naik  bukit .eh eh .macam senang lah .ak pown soh laa skandel membe ak tu ajar ak men .dy bagi ak bukit paling rendah yang ad kat situ .dy cakap juz for basic untuk orang pertame kali macam ak ney .okay .ak pown dengan lafaz bismillah turun bukit yang pertame .yahoOOO .lepas der untuk kali pertame .bangge + terharu sekejap .then turun lagi .lepas tu turun lagi .last2 ak rase alahai .bosan pulak .x mencabar betol laa bukit  ney kan .eceh2 .ak minx pulak bukit yang tinggi skit kan .skandel membe ak x bagi  but ak ney degil .nak cube jugak .naek laa bukit tinggi sikit .gggrrr .turun .lepas tapi jatuh sikit and ak sempat tahan .then x puas haty .nak jugak cube lagi .kali kedue turun .okay bbrrrrr &*^%$#@!#$^&& !okay buat2 x nmpak sume .ak jerit macam tu sebab ak tergolekdog kat situ .ad ke patot g langgar tiang .haih .x sempat break laa kawan .aduh .malu + sakit pulak yang ak rase .lepas tu teros x maen dah .membe ak tanye saket x ?ak jawab laa sumpah x saket .tapi kaki dah bedarah .haha .tat time mmg x rase saket sbb ak boleh bejalan lagi leas tu sampai pukol 3 pagi baru sampai rumah .tapi time mandi tu yang parah .menangis dalam bilik air .bejoget sume ad .saket tahap gaban laa cite dy .hmm .time ney luke still okea .tapi 2 3 hari lepas tu naek nanah .hmm .sampai bapak ak bawak g klinik  .tapi pict tu x sempat nak upload .nanti laa ak taip lagi .ad sambungan kot .tungguuuuu <".">

xoxo mama !



aarrgghh .gerak-gerak kan jari .urut-urut tangan sebab ak dah lame x menaip blog .sory baby .dah lame x bukak blog ney .act ,mase ak sekarang terhad .xsempat nak buat benda laen terutame nak bukak blog even sekejap pown .lagi pown ,if nak taip blog  ney kene ad mood .bile ad mood baru lah ad idea .tapi idea tu selalu datang time ak nak tido .time tengah mandi .time tengah karoke .time tengah bawak moto .datang time x kene mase betol .tapi bile dah dok menghadap lappy ney ,xnak pulak dy kuar .idiot betol kan .haih .tonight ,ak nak story morry bout " MY CRAZIER MOM " .wau ,she's very sporting weh .nal tahu kisah di sebalik my mom ney .haha .cite dy cam ney, hari tu " super gediks " amek ak dari damansara sebab nak bawak ak balek sepang naek broom .bromm .haha .moto laa .then ak pown okea je laa kan .sape x suke nek moto .boleh hug lamelame .aww .okayokay .sory .tergatal pulak .tapi dalam haty cuak jugak kot .yelaa ,if korang nak tahu ,family ak kureng sikit bab2 nek moto ney .lagi2 my dad .dy x bagi sangat ak nek moto .okay .bukan x bagi sangat tapi memang x bagi .my dad cakap ,orang yang nek moto ney semue " MAT REMPIT " aiyoo .jangan cakap my dad kolot okay .dy x kolot but he just worried bout his child safety .sume family pown macam tu kan .ak pown x lah salah kan bapak ak if dy rase macam tu .tapi ak kene jugak jage perasaan dy .ak x nak dy risau if ak kelua dengan hamzah .tapi kesian jugak kat hamzah .dah laa ad moto jeh .tapi ak x kesah .asalkan boleh jumpe ,naek bus pown ak sanggup .aha .time kat atas moto my mom call .bukan sekali .bukan dua kali dy call .tapi banyak kali .aduh .cuak gyle ney .nak angkat ke x .fon ak dah banyak kali bunyi .adoii .tawakkal jeh laa ^^

mama :bella kat mane ?
me :dah sampai dengakil .nape ma ?
mama :naek ap .kenape bising ?
me :nek moto dengan hamzah .hehe .
mama :ok .haty2 .kalau abah tanye jangan cakap naek moto taw .cakap bella naek kereta .
me :okay .haha .ak teros bagi hamzah bace .
hamzah :haha .sumpah mama sporting :)
me :tengok laa mama sape .aha **

sumpah adik sayang mama ketat-ketat .mmmuuaahhxx :)

happiness !


haa .ney laa WAN's family .name my aunt and my uncle semua ad wan .anak yang pertame adalah my dad iaitu wan kamarudin bin wan yahya .then mak ngah .name dy wan kamsiah wan yahya .lepas tu wan anuar wan yahya and seterusnye laa .hee :D .malas nak taip lagi .yang penteng sume ad wan .macam name my sibligs jugak .hehe .



ney pulak abang2 and adik2 sedare .


ney biras2 keluarge wan .hmm .macam mane kakak ak boleh ad kat tempat biras tu .patotnye my mom yang kene duduk kat situ .hee .act ,my mom kat kem lagi time ney .so ,my sis ganti laa tempat my mom .hehe .


awww .gurl only okea .happy gyle time ney .yelaa .dah lame x kumpul ramai2 macam ney .bape tahun ntah we all x jumpe .act ,family ak x berape rapat dengan adik-beradik belah my dad sebab dulu ad prob ap pown ak x tahu laa .tu masalah orang tue2 .ak juz ekot jeh laa .malas nak amek tahu sebab nanti panjang lagi cerite .tapi taon ney sume berjalan lancar and kembali macam dulu balek .kan best macam ney .ak harap we ols boleh teros macam ney .amin ;)


hoho .ney laa my big big family .love u ols .




............


peerrgghhh .bapak suci doe muke ak pakai tudung .aha .tat time ,ak nak g kelas kerohanian islam laa .ceh ceh .disebabkan kelas ak tu ustaz yang ajar ,ak pown pakai laa tudung juz for that subject .tapi subject laen elang habes tudung .aha .hipokrit ke ea ?eh eh .suke aty laa .niat dihaty memang nak bertudung tapi belom sampai seru lagi .slow slow laa kot .kite kalau nak berubah bia ikhlas dari haty dan bukan pasal orang suruh or whateva .my munyits alwyas pakse ak pakai tudung sebab dy cakap orang2 yang kene rogol tu sebab pakai sexy2 laa .hello Encik Mohd Hamzah ,listen here okea .orang kalau dah ad nafsu setan ,xkire laa that gurl tu suke pakai sexy ke x .habes kenape kadang2 budak pown jadi mangse .hmm .tu bukan sebab budak tu sexy tapi sebab that boy yang xde haty perot .haih .ak memang akan pakai tapi juz wait and see okea ;)


salah satu sebab ak xpakai tudung bukan sebab ak takot x cantek ke ap ,ak tao orang yang pakai tudung tu lebeh cantek dari orang yang x bertudung .tapi ak x suke bile orang tanye ak darjah berape bile ak pakai tudung .guyz ,look at me ?macam kanak-kanak ribena kan .yeah .ak x suke bile orang panggil ak budak sekolah rendah .eerrr .rase macam nak  bunuh jeh orang yang tanye ak macam tu .tapi x kesah laa sebab pakai tudung tu kan memang wajib .ak xnak kat akhirat nanti rambot ak yang cantek ney terbakar .wah .ak tahu hukum tapi still buat .haih .APTB !

wink-wink


wohooO .typing again and again .altought ,keje bersepah2 ttp jugek nak taip blog ney .act ,hari tu my fwen ad tanye macam mane ak boleh baek dengan gf gf ex-boy ak .hmm .bile pikirpikir balek ,betol jugakkan ap yang dorang tanye tu .hmm .sebenarnye bukan ak yang cari dorang okea .dorang yang datang cari ak .aha .tapi xkesah lah sape cari sape pown sebab x salah kan nak berkawan .lagi pown kisah ak dengan bf2 dorang sekarang tu dah jadi " history " .ak cume pelik why gurl sekarang suke jadikan bf tu sebagai 1 isu yang " HOT " .gadoh dengan membe sebab berebut bf .aduh .sumpah x matured .tu bukan ak laa nak gadoh2 .if that boy dah x suke xkan nak pakse2 kan .better let him go at another gurl .maybe that gurl can make him more happy .so ,buat ap nak kecoh2 pasal berebut " LELAKI " .come on laa gurl ,kumbang bukan sekor .belambak okea .cume kumbang yang baek ad berape kerat jeh .yang laen tinggal kumbang yang jahat jeh .back to da story ,ak memang xkan ad masalah dengan gf ex-bf ak sebab pade ak ,xpayah laa nak kecoh2 pasal bende yang dah lepas .xdapat ap pown gadoh2 .dapat musuh lagi ramai ad lah .am i rite .so ,if sesape tanye ak lagi kenape ak baek dengan gf2 ex-bf ak ,ak akan cakap yang ak memang suke berkawan .x kire dengan sape pown .okea .tadaaa :)

October !


bubbye september and welcome october !pejam celik dah masok october rupenye .guyz ,korang jangan x tahu yang mybirthday dalam bulan october .yeah .ak dah nak masok 19 tahon rupenye .tapi kalau ekot tahon ofcoz i am 19 years old cume hari jeh x sampai lagi .x sangke ak dah semakin membesar dan semakin matang tapi x lupe jugak yang ak semakin tue .aarrgghh .tu x penteng .most important is what i want in my life ?for sure ,every humans want to be a good person in their future .same like me .i want to make my parents proud of me .when i've got dip in early childhod ofcoz i'll working as a teacher and i want to be a good teacher for the future .i must prove it that i can do it .i can be a good teacher .yeah ,chayok2 bella <<<< .

want you !


> SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR + BATIN <

sweet .sour .lovely .cute .handsome .kind .honest I LOVE YOU ! tengs for everythings sayang .if xde daddy xde lah baju raye yang me pakai tu .sangat cantek baju raye me taon ney kan sayang .yeah .my munyits yang pilihkan .dah la ddy kene bawak me ,mama and kakak pergi beli baju raye kan .then kene tolong pilihkan pulak tu .walaupown kadang2 daddy x tao nak pilih kan me punye baju tapi skali sekale pilih ouh so pretty .tat time dy ekot ak pergi beraye rumah kawan 2 ak .hehe :D

WANT MORE ACTION ?


dah macam husband and wife rite .aww .miss u so much sayang .this week kite x dapat jumpe but next week and next week kite jumpe taw muncet .


okay .taon depan nak pakai baju raye colour ap ea sayang .let's we think from now .hee .maybe gold .maybe red ,maybe pink and maybe white ?haa .nikah teros kalau pakai baju putih ..yess .xsabar nak denga kaw cakap " AK TERIMA NIKAHNYE WAN AINOR NABILA BT WAN KAMARUDIN DENGAN MAS KAWENYA SEBANYAK ????? secret .hanye ak dan die saje yang tao berape .haha .cepat2 laa keje sayang .boleh cepat2 married and cepat2 dapat anak .har har har .kegatalan yang melande **


want to be ?????

yeah .x sabar nak habes study .sekarang dah sem 5 .then sem khas 2 .after that sem 6 and finish my dip in early childhood .ouh .i forgot my praktikum .after sem 6 i'll go to do my first praktikum at kindergarten and nursery .after praktikum me nak keje pulak .yahoO.but macam lah mydad bagi nak keje .conform dy suruh continue study lagi .aarrggghhh .kene pikir alasan dari sekarang .hmm .ap kate kalau ak cakap ak nak keje dulu  untuk cari pengalaman ?guyz ,korang rase  bernas x alasan tu ?x berape ea ?okayokay .how bout i say like this ,dad can i working for a while .i want buy a car with my salary .haha .conform x dapat kalau gune alasan tu .hmm .selame ak hidup ney ,1 pengalaman keje pown xde lagi .my parents x harap laa ak pergi bekeje .but why ?i juz want get some experience like all my friends .it's that wrong ?please laa mommy ,daddy ,sister ,brother .i am 19 years old already .i want do what i want ?please understand me .i'm beg you all :'(

>>>>>>

hmmm .layout FB baru x best laa .nak yang macam before this .please laa back to normal fb ;)

saket haty **

holla lovely readers .rase macam dah lame ak x manaip kat blog ney .mulanye ak menaip hari ini adelah disebabkan kebosanan yang melande diriku .disebabkan itu jugak lah ak kambali menaip lagi .haha .skema ** .hari ney ak nak cite pasal kolej ak .bukan nak megutuk tapi ad sikit x puas haty .x puas haty kenape x jumpe pihak kolej ?saje .ak malas nak panjang2 cite nanti .sem 3 ak dah mule pindah dekat rumah baru .rumah baru tu area damansara jugak cume rumah we all sekarang dekat jeh dengan kolej .so nak pergi balek kolej senang .xpayah nak tunggu2 cab .xpayah nak tunggu2 bus dataran lembab datang .habes jeh kelas we all boleh teros balek rumah .sekarang we all baru jeh masok sem 5 .tapi kelas bukan kat kolej .kelas we all skang dekat banggunan neo .memang x jao kalau naek teksi .tapi jaoh kalau jalan kaki .kawan2 ak dah laa jimat2 belake .if dorang nak jalan kaki ak pown terpakse laa follow dorang jalan kaki .kenape kelas bukan kat kolej ?nak tahu sebab ap ?sebab kolej kiteowg tu agak kecik sebab dulu2 x famous lagi .tapi sekarang student maken bertambah sebab maken lame kos yang ak amek skang ney maken ramai yang minat .tats why we all yang senior2 ney kene dok dekat banggunan neo tu .for your information ,ak pindah belakang kolej sebab senang ak nak pergi kelas hary2 .last2 kelas jao jugek .hampeh betol laa .patot nye kolej tu hold tu laa pengambilan intake baru .tunggu sampai kolej yang baru tu bukak .ney x ?dah x pasal2 kene bejalan hari2 g kelas .ish2 xpatot betol .kene mengadu dekat mydad macam ney .hoho .anak manje kan .biase lah .kwg peduli ap ?bweekkk !

143 ?

dusshhhh !kembali menaip lagii .nak story bout what ea ?oriteorite .dah tahu nak cite ap hee .hari tu kan ,ak pergi ekot zalikha zalikuman pergi open house untuk MAB kat KLIA .yess .memang ak xde kene mengene dengan MAB tu .tapi ak saje menyemakkan diri .eceh2 .sebenarnye ak ad udang disebalik mee .sebab tu ak ekot .haha .sebelom ak bagi tao ap udang disebalik mee tu ,ak bagi tao dulu MAB tu ap ?laa .mab tu laa polis bantuan yang ad kat dalam setiap airport .tapi dy bukan polis sangat laa .dy juz berkuase dalam airport jeh .kalau kat luar soryy laa k .memang xde kuase .aha .zalikha pergi sebab bapak dy tu kerje kat sane jugak .tapi kan ,yang pergi sane x semue nye MAB .ad steward ,ad kastam ,ad polis betol .macam2 laa .ad macam2 jawatan kat sane .haa .tu pasal laa ak ad udang di sebalik mee tu .haha .mane tao jumpe jodoh kat sane .lallaalalla .gatal ?mane ad .hari tu gadoh dengan my munyits .haa .sape soh cari pasal .kan ak dah buat kerje gile .nak dijadikan cerite ,hampir dapat sorang kastam .aawww .so handsome +++ sweet .dy dah usha ak sambil2 senyum2 .kebetulan pulak meje dy betol2 depan meje ak .haha .maen pandang2 jeling2 laa .ap lagi kan .ak engat kawan2 ak xperasan .tapi rupenye dorang prasan laa pulak .haha .buat malu jeh .ak tao tat boyz nak num ak tapi x sempat (perasan) .ish2 .tapi betol laa .xkan nak tipu pulak .lepas senyum2 .pandang2 .ak ajak kawan2 ak blaa dari situ .balikk laa ap lagi .perot dah kenyang kan .ak bangon dari kerusi dengan berhemahnye ,maklumlaa takot terjatoh pulak .kasot memang habes tinggi punye ak pakai .cover2 ayu sikit .tapi dalam mase yang same ak tao mamad tu usha jeh ak .tapi ap kan daye .ak x boleh teroskan sebab munyits ak mao campak kat mane .x boleh .x boleh .x boleh .kalau ak tinggal kan munyits tu lagi ,sumpah ak xkan dapat boyz sebaek ,sehensem ,sekacak ,sehati ,sejiwe ,segile ,se .se dan se laa macam dy lagi .tapi tu ayat kakak ak yang second laa .dy selalu pesan kat ak ," bella ,kalau kaw tinggal hamza kaw xkan dapat lagi lelaki macam dy .x smoking .x sombong .caye laa cakap ak " .tu lah KATENYE !haha .habes dah cite ;)

bosannn !

happy friday guyz .esok sabtu .then ahad .lepas tu isnin .kemudian selase .lepas tu rabu .then khamis .after that jumaat .sabtu dan ahad .okea .cite dy sebenanye hari isnin lepas ahad tu dah bukak sem baru .subjek baru .lecture baru .yang x baru cume kawan .kelas .kolej and whateva .huh boringgg .if boleh ak  nak cuti lame lagi .nak stay kat rumah jeh .bahagie edop .xpayah peneng2 pikir pasal subjek2 yang susah2 .haih .macam mane laa ak nak sambong degree kan kalau ak asyik merungut x habes2 .kenape laa dengan kaw ney bella .nak jadi ap kalau x belajar .lepas ney ,diploma pown akan jadi macam spm jeh taraf dy .so kene lah sambong ke tahap yang lagi tinggi .tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?????????? aku malassssssss **

SADNESS :'(

mule berkarang lagi di blog tercinta .haih .cuti lagii for 2 weeks .ap nak buat ea cuti lame2 .if cuti then habeskan mase kat rumah jeh mesti boring kan .hmm .perlu terime konsep redha laa cite dy .okea .for 3 days we not text each other .don't have call also .we both ego rite .yeah .what should i do ?i'll try to be perfect to him but i can't .we're not happy like before .i'm juz can wait and see what will be next .hmm .okayokay .stop think bout him .lalalallalaa .now ,ak nak cite bout classmate yang telah kehilangan bf dy .maksud kehilangan tu bukan sebab dorang putus or whateva .tapii bf dy dah kembali kerahmatullah .so sad rite .mule2 ak dapat tahu malam sebelum exam .that gurl post kat geng kohort kat fb .sumpah ak tekejut beruk .i told she juz joking with us .but ,when i think back ,ouh noe .who dare want play with that word ( DIED )  .if ak laa kan ,conform xdapat terime hakikat but ,she's really really strong .she's can smile ,can laugh ,can talk and whateva .maybe she have all fwens and family's besides her .kawan2 kelas banyak bagi support kat die supaye tabah dengan ketentuan-NYA .bile ak denga cite dy ,ouh my tears want runing out .x dapat nak tahan .sumpah sedeh .ak macam terbayang kalau ak yang berade kat tempat dy .dah laa tengah exam time tu .ap2 pown ,ak harap dy kuat and banyak besabar .ad hikmah semue tu kan nurul huda bt razali aka PJ .sampai sekarang still teringat kat cite dy .aww .k laa .dah bace ney jangan lupe sedekahkan AL-FATIHAH untuk she's loving Sbf " DIN " .

SBF feat ex-BF


wohoO .saje bikin panas kan .haha .siape lagi hensem .jap2 .hensem tu xpenteng rite .yang penteng haty kan .eceh .tu lah ayat orang dulu2 .yekeh ?arrgghh lantak laa .tapi sekarang haty tu no10 .yang penteng hensem .kacaks .kaye and bla bla .jangan cakap ak tipu k .kebanyakannye macam tu lah .gurl nak lelaki yang hensem .baek .setie .macam mereke ney .due2 setie .due2 baek .due2 hensem .tapi malangnye xkekal .tu lah ak cakap ,nsem jeh x cukup dalam sesuatu perhubungan .so ,lepas ney kalau nak cari bf bia yang xhensem tapi dy boleh jage and sayang kite .KATENYE .hoho .ak letak pict dorang macam ney ad sebab act .dorang dah meet weh .hary raye ke-4 hary tu .aww .macam mane boleh jumpe ?macam ney ,hary tu kawan ak ajak g beraye kat rumah kawan2 len .then boleh pulak laky ak nak ekot .haha .ak pown bawak jeh laa .xtao pulak anen boleh ad .ishish .x patot betol .kawan ak couple pulak dengan kawan anen .tu pasal lah boleh jumpe .yang hamzah ak dah ajak balek xnak pulak .nak jumpe anen laa bagai .gatal taw .ak pown buat bodo je laa .xkan nak tunjuk sangat kan .nanti hamzah pikir bukanbukan pulak .tunggu laa .sampai jugak anen kat rumah sorang membe gurl kiteowg ,teros anen dengan hamzah salam .aww .takot gyle ak time tu .tapi buat ap ak nak takot .yelah ,ak tao hamzah xkan gadoh sebab pompuan .hehe .tapi kan malu dy x payah cakap laa kan .memang tebal muke ak kat situ .we all x betegor pown .haha .lepas dari clash langsong xjumpe anen lagi .then raye jumpe blek .alahaii .dy dah botak .maklum lah .bakal jadi polis lah kate kan .haha .tibe2 terkenang kisah lame .ooppss .lupekan yang laen .ak dah ad superb sbf and ak sayang dy sendatsendat .haa ;)


haa .sweet x ?sweet bukan .tapi yang sebelah kiri tu dah jadi sour .yang sebelah kanan jeh still sweet forever .haha .beze laa muke ak dulu dengan sekarang .yelah .dulu rambot lurus .sekarang rambot dah macam dawai .mane x laen .act ,dalam banyak2 part kat badan kite ney ,rambot maen kan peranan penteng kan .kalau rambot hancor memang hancor laa muke .tapi tu teori ak jeh .pade orang laen ak xtao .ngee ;D .back to da story ,lepas jeh makanmakan then ak ajak hamzah balek sebab ak x sanggup lagi nak duduk kat situ .hee .hamzah salam2 then we all balek sebelom kawan2 yang laen balek .time kat dalam kerete sikit pown hamzah xtanye pape kat ak .dalam otak ak dah pikir bukan2 ney .mane lah ak nak tao anen ad time g beraye tu .takot pulak kene marah dengan dy .hmm .ak engat dy jelez or marah .rupenye x lah weh .dy sangat matang .yang dah lepas tu bia laa kan .buat ap nak engat2 lagi .then he gave me one hug .aww .really really love you sayang .nampak laa dy betol2 xnak elang ak buat kali yang kedue .yahoo .ak pown xnak elang dy jugekk .sayang gyle weh .lagi sayang dari mule2 couple .hoho .u will be mine foreva **


eeewwww **


holla hell yeah !now i want to story bout  KELKATU "or " KALKATU " .i don't noe how to spell that words .ak hentam jeh .ntah betol ke x ak pown xtao .aha .kenape kelkatu ea ?haa .ney yang nak cite ney .pasal haiwan ney laa ak menangis terok macam orang mati laky taw .gyle punye kelakatu .haih .cite dy cam ney ,time tu ak kat kampong taw .kat rumah ak memang x dapat nak jumpe serangge bodoh ney .time tu agak2 dalam pukol 1 pagi kot .ak tengah bareng2 and cube tok pejamkan mate sambil maen2 dengan rambot ak ney .tibe2 jeh ak rase geli dalam telinge ak ney .ak engat rambot ak yang macam hantu ney masok dalam telinge .ak pown maen2 laa kan .best kot .geli geli jeh rase kan .haha .then tibe2 ak denga bunyi ulat laa kot terbang2 macam nyamok kat telinge ak .ak pown halau2 laa serangge tu kat tepi telinge ak ney .konon2 serangge ney boleh g maen jao2 laa kan .lepas tu ak denga bunyi dy terbang maken dekat dan jelas .geli pulak tu .adoiii .rupenye dy dah masok dalam telinge laa .patot laa geli semacam .ak pown ap lagi menjerit macam orang gyle lah cite dy .takot doe .mak ak yang tengah tido tekejot then bangon teros sebab tengok ak macam orang kene rasok .haih .nanges punye nanges ad lah  " HERO " kampong bhai datang tolong .haha .dy g bancoh aer tembakau then masokkan kat dalam telinge ak yang comel ney .haa .bia kan beberape saat then bile ak kuar kan aer tu naahhhh mendapat .padan muke kaw kelkatu .berani kaw maen2 dalam telinge ak kan .kan dah xdapat beraye bersame keluarge tersayang .haha .mati weh .mule2 keluar sayap dy jeh .then korek lagi baru jumpe badan .trajis gyle kaw mati dalam telinge ak kan .haha .punye banyak telinge yang ad ,kenape telinge ak jugekk kaw nak masok .adoii .baru kaw tahu erti penyesalan .haha .naseb bek ak xde pape .kalau jadi pape memang ak boikot kelkatu ney dengan 7 keturunan dy ak boikot .lol !

chayokchayok !

wah .lame nye ak x update blog .blog ak pown dah ad design baru .lagi best kot .aha .lately ak agak bz wiff puase yang dah berlalu and raye yang dah pown tibe .hmm .exam pown bakal menjelme .atoiyaii .study x lagi .memang bz raye ney .study pown malas .yelah sebok beraye sane beraye sini mesti penat kan .tupasal laa x bukak buku langsong .sangat x puas haty dengan jadual exam .tapi ap kan daye .ak mane ad kuase nak ubah bende2 tu semue .tapi kalau ak laa kan ,ak buat exam seminggu sebelum bukak sem baru .okay laa sikit .hee :D .raye taon ney xmacam raye yang lepas2 .dulu excited gyle gyle nak raye .tapi sekarang ,bile maken besar rase macam dah xde pape .xbest laa kan .rase macam nak balek pade zaman budak2 dulu .best .dapat duet raye .sekarang memang x dapat lah cite dy kan .walaupown ak still study tapi tetap orang kate ak dah besar .yess .xdinafikan .19 taon and nak masok 20 dah next year .besar jugak laa tu .tapi badan ak jeh xnak besar2 .ap pown x tao laa ap masalah yang ad kat badan ak ney .bukan x bersyukur .ramai orang cakap ak terlalu kurus .yess .tats the fact !ak memang kurus .tapi tu lah .nak kate ak xmakan tipu laa weh .sehari 4x ak makan .tapi badan tetap cam ney .nak jugak rase jadi tembam2 ney cam ne kan .bawu pakai kebaye body lawa .ney pakai kebaye xde kating langsong .adoii .bukan x bersyukur tapi xsalah nak yang lagi baek kan .xpe xpe .ak akan ushekannye nanti .lepas ney boleh laa makan makan makan & makan .wish me luck yaww :)

sengalness !


haii readers .exam time raye ?ap korang rase ea ?okea ke ?WTH !sumpah macam bangang ouh .betol lah .macam haram .x baek mencarot bulan2 pose ?lantak laa .blog ak .ak punye lappy .bil elektrik bapak ak yang bayar .kaw seboksebok pehal .ak x rase raye langsong sebab taon ney ak kene beraye dengan buku .kolej ak saje nak bagi student repeat ke hape buat exam time raye.cer laa buat seminggu sebelum masok sem baru .okea laa lagi .ney x ?time raye kene menghadap buku .spoil mood betol lah !memang ak hangin skang ney sebab lesson plan memang hampeh .buku kspk langsong x paham .stress .stres .stress .kenape x buat exam lepas raye .xlah menganggu .ney nak pergi beli baju raye pown dok terkenangkan buku kat rumah .dok pikir exam exam exam .kan dah x best .mood nak bejalan langsong xde .tapi yang lagi kesian kat budak2 yang terengganu ,kelantan and yang dok jaoh2 laa .kene beli tiket balek sini untuk exam 3 hari then kene beli tiket lagi untuk balek rumah balek untuk 2 minggu .engat dorang cop duet ke .x logik langsong laa sape yang buat jadual exam ney .haih .sabar je lah .baek ak stop kat sini sebelom ak mencarot lebeh2 .Idiot .Crazy .Fuck off **

miss him a loads *


wohooOO .x sabar doe nak tunggu hari jumaat ney .my lovely munyits nak datang rumah amek ak then nak bawak ak pergi tido rumah dy sebab dy cakap sabtu nak shopping .tapi ap kene mengene sgopping dengan kene tido rumah dy ? hamzah cakap ak kene tido rumah dy sebab rumah dy dekat dengan KL berbanding dengan rumah ak .memang laa .rumah ak dekat dengan airport ad laa .hee .nak dekat sbulan we all x meet .sumpah rindu kaw tahap babun nerake sayang .kaw pown mesti rindu ak kan munyits .elah .hary2 nak wc dengan ak .sampai naek penat ak nak layan kaw .aha .hary2 kaw cakap kaw rindu .xpernah miss walaupown untuk 1 hary .hary2 ak dengar " Mmy,ddy rindu laa " alahai .hary2 jugak laa ak kene cakap kat dy , " ddy sabar laa syg ,nanti kite jumpe k " .kalau sehary due xpe taw .ney hary2 .adoii .kesian pulak ak tengok kaw muncet .kaw nak datang sepang ney ,bukan ak x bg .tapi ak xnak susahkan kaw .walaupown ak taw kaw x kesah bende tu .hmm .rumah ak ney jao laa sayang .kesian pulak nanti kaw kene buke kat jalan .xmo xmo .start jumaat ney kaw dah cuti .so kalau kaw nak datang sini x balek2 pown xpe .dok umah ak and kaw boleh menghadap muke ak yang comel lagi cute ney hary2.haha .perasan ?suke haty lah woii !ak punye blog kan .hmm .ouh god ,I CAN'T WAIT ANYMORE **

my lovely hallen **


macam titanic kan .haha .menggile jeh laa keje we ols ney kan .tat time kat alamanda putrajaya .ney sume keje my crazier sis laa yang suruh .ngee :D .tats y ak suke couple dengan umur yang sebaye dengan ak .bukan x matured tapi ak suke yang gilegile .kalau matured sangat dalam relation pown x best jugakkan .nanti due2 stress .


sayang2 nampak muke mmy x .haha .kalau x nampak maknenye me hntu laa tu .ney laa keje we all .membuang mase bersame2 .kalau kaw ad dengan ak kan munyits ,elang sume problem yang melande .rase seronok bile denga kaw .tapikan kenape setiap kali ak ad dengan kaw jeh mase tu cepat jeh berlalu .kenapekenape ?memang mase tu jelez dengan kite kan ddy .ohoho :)


sayang .ap kaw buat ney .bangon laa .bangon laa .nanti orang tengok malu taw .hoho .ap perasaan korang if orang yang korang sayang melutut macam tu kat depan korang .ap korang rase ea ?bangge ?xlaa .ak x rase macam tu pown .gembira ?x jugak .terharu ?ad laa sikit .hoho .nak tahu x ap ak rase ,ak rase dihargai .xpernah lagi mane2 sbf ak buat macam tu dekat ak .your the first one ddy .thanks a lot :)


setelah penat berdrama .we all berfikir sejenak :

mmy :bile kite nak married ney sayang .
ddy :24 tahun laa mmy .
mmy :ddy nak anak berape ?
ddy :ddy nak anak kembar .hoho .(xmenjawab soalan langsong)
mmy :aiyoo .mati laa me nak bagi anak kmbar kat ddy .
ddy :tape sayang .usaha tangge kejayaan .haha .


The End ~