:: gare-gare tagged ::


:: TAGGED ::

disebabkan ure-ure mengatakan facebook bakal ditutup make ak un try lah cari hobi laen .ne lah tao kalau boring2 boleh on9 .then ak buat lah tagged .my eldest sisto said ,tol kew kaw nak buat tagged bella ?bkn ap ,dekat tagged tu ramai orang tue then ramai jugak yang gile seks !hmm .ak un cakap lah ,sure .alarh .juz for fun .if ad org yang macam tu ( gile seks ) x payah layan lah kan .so ,ak buat laa .bile dah buat then dah masok pict sume ak sign out .keesokan harinye ,wah !tekezot ak bile ak tngok rmai yang add .pdahal x sampai 24 hours ak sign out .pict un cume 1 ak masokkan .ak limit kan lah had umo yg boleh apprve iaitu 25 kebawah .lebih 25 harap maklum ,tidak akan diterima as friend .hehe .bkn memilih tapi macam x sesuai dengan umo ak lah .i'm still young .bile tngok yg add tu tue2 .x an nk apprve kan .eeerr .nak di jadikan cerite ,bile dah apprve mesti lah ad yg nak berkenalan lah bagai .ak juz layan as fwenz . x lebeh2 un coz ak bukannyew single lagi kan  .niat ak buat tagged neyh juz nak isi mase lapang jep .bukan nak cari jodoh .hmm .1 malam tu ad lah mamad neyh mnx ym ak ,then ak bg lah kan .bosan2 x de buat ap .pas tu we all chat dekat ym tu .lame jugak .dah macam artis pulak ak neyh ,macam2 soalan dy tnye .tapi dalam banyak2 tu ,1 un x btol .duduk mane ?keje kew study ?macam tu lah lebeh kurang .ak bg lah jwapan yg ntah pape .lpas tu dy tnye ak pasal seks ?OMG !ak benci gyle laki yang macam tu .haih .ak jwb lah ,sory x berminat .then dy ckp okea .lps tu dy tnye lagi !shitt .tros remove dy dri fwen .then engat dah slamat ,rupenyew ad lagi .remove lagi .huh !yg ak pelex sangat ,mlayu yang buat prangai macam tu .patot lah org mlayu neyh susah nak maju sebab ad orang2 yang macam neyh laa kan .ak ad jugak chat dengan org bukan mlayu .chinese punye orang .tapi ,dy lagi tahu hormat ak dri bangse ak sendiri .knape macam tu ea ?kteowg chat mcm dah lame knal pdhal baru jep ak apprve dy jd kwn .geli bile ak pkir2 blek nan bangse ak sndiri .come on lah guyz ,x semua gurl korang boleh buat macam tu k .korang look macam " desperate " sangat tao  x !please lah .x semua org2 yang ad tagged neyh teruk ,tapi kebanyakannye macam tu lah .haih .better dorang close tagged dari fb .skurang2 nyew ,fb x lah teruk macam tu kan .hehe .juz bagi pendapat je kot .hmm .ap2 un ,org2 yang macam tu ,ubah laa ckit sikap anda .x sume gurl suke korang buat macam tu .maken geli dengan lelaki tao .eerrr .

:: FUTURE HUSBAND ::

:: I LOVE YOU DADDY ::


baju raye we all same rite .harus lah .pergi beli same2 kot .sayang you yang nak kite pakai baju raye warne yang same kan .pelik pown ad .haha .tapi ap2 un ,sronok jugak .dah macam nak bertunang pulak .aha .lagu kat bawah ney untuk you taw mohd hamza .i nak you tao yang i tak kan pernah tinggal kan you lagi walau macam mane pown coz you r da best tat i have .


Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Takkan menduakanmu



memang ak sangat jiwang kan !haha .bile duduk sorang2 ,macam ney lah jadinyew .aiyakk !

:: sukaneka IEYD ::



malam lepas jep tngok bunge api ,amza anta ak blek then pat tito jap jep coz pagi tu ak ad sukaneka pulak .eerr .bengkak mate weh !



eeerr .banyak gile laa anjing kat kawasan ney .bau un wangi .buat pertame kalinyew ak jejakkan kaki ke belakang kolej uh .sempat jugak ak take pict nan anjing uh .haha .memang patot lah banyak anjing .kawasan orang asli kan .tapi sukan neyh memang best .trase cam kanak-kanak blek .pdahal da masok 19 tahon dah .ase cm budak2 baru lahir pulak .hapening gylee laa walaupun rumah sukan ak pat tempat yang terakhir .tapi maen juz for fun kan .so tak kesah lah .menang kalah tu adat lah kan .triple smile :))) .



aha .menjadi mangsa untuk kumpulan blue !but kenape ak ?nak tahu sebab ap ?sebab ak kecik lah .tu lah masalah ble terlalu kecik neyh .aha .terpakse lah buat demi kumpulan yang tercinte kan .haha .btw ,game ney best jugak lah coz menguji kreativiti bakal2 guru ney kan .tengox hasil dy nanti k :)




haa .hasil mumia !aawww .buruk nyew .ney kalau laky ak tengox mesti kene gelak n kne bahan kaw2 punye .haha .tak pernah2 kene jadi cam ney .pengalaman kan .aha .memang cam penduduk tetap at desa temuan dah (perkampungan orang asli ) .ggrr .OMG !


:: new year 2011 ::

haha .sbelum bergerak klua harus lah bagi pose dulu .ggrr .peace yaww !time nie nak klua g tngok bunge api laa wif luveluve .tak pergi mane2 pown .jalan-jalan KL jugak .so bored .hmm .tp best lah .kawan2 hamzah gile klaka .mengacau orang jep keje .lagi2 kacau foreigner !ntah pape laa kan .tapi memang ak tersenyum jep laa tngok dorang .tengs yaa yunk :)
10

9

8
7


6

5

4

3

2

1


hapy new year guyz  !!



harap-harap taon baru ney jadi lebeh bermakne buat ak dan die .tak nak gado2 tepi jalan lagi n tak nak masam-masam muke .semua yang u buat untuk i kan hamza ,i hargai sangat2 .u alwys try to make me hapy when i sad .tak boleh nak cakap ap2 lagi coz u lah sbf terbaek yang pernah i ad ;)


tak dapat nak amek pict banyak2 .orang ramai gyle .agak bahaye lah .memang sangat sesak .takot jugak nanti ad pape blaku .lagi pown ,sronok sngat sampai nak amek pict un lupe .haha .