:: gare-gare tagged ::


:: TAGGED ::

disebabkan ure-ure mengatakan facebook bakal ditutup make ak un try lah cari hobi laen .ne lah tao kalau boring2 boleh on9 .then ak buat lah tagged .my eldest sisto said ,tol kew kaw nak buat tagged bella ?bkn ap ,dekat tagged tu ramai orang tue then ramai jugak yang gile seks !hmm .ak un cakap lah ,sure .alarh .juz for fun .if ad org yang macam tu ( gile seks ) x payah layan lah kan .so ,ak buat laa .bile dah buat then dah masok pict sume ak sign out .keesokan harinye ,wah !tekezot ak bile ak tngok rmai yang add .pdahal x sampai 24 hours ak sign out .pict un cume 1 ak masokkan .ak limit kan lah had umo yg boleh apprve iaitu 25 kebawah .lebih 25 harap maklum ,tidak akan diterima as friend .hehe .bkn memilih tapi macam x sesuai dengan umo ak lah .i'm still young .bile tngok yg add tu tue2 .x an nk apprve kan .eeerr .nak di jadikan cerite ,bile dah apprve mesti lah ad yg nak berkenalan lah bagai .ak juz layan as fwenz . x lebeh2 un coz ak bukannyew single lagi kan  .niat ak buat tagged neyh juz nak isi mase lapang jep .bukan nak cari jodoh .hmm .1 malam tu ad lah mamad neyh mnx ym ak ,then ak bg lah kan .bosan2 x de buat ap .pas tu we all chat dekat ym tu .lame jugak .dah macam artis pulak ak neyh ,macam2 soalan dy tnye .tapi dalam banyak2 tu ,1 un x btol .duduk mane ?keje kew study ?macam tu lah lebeh kurang .ak bg lah jwapan yg ntah pape .lpas tu dy tnye ak pasal seks ?OMG !ak benci gyle laki yang macam tu .haih .ak jwb lah ,sory x berminat .then dy ckp okea .lps tu dy tnye lagi !shitt .tros remove dy dri fwen .then engat dah slamat ,rupenyew ad lagi .remove lagi .huh !yg ak pelex sangat ,mlayu yang buat prangai macam tu .patot lah org mlayu neyh susah nak maju sebab ad orang2 yang macam neyh laa kan .ak ad jugak chat dengan org bukan mlayu .chinese punye orang .tapi ,dy lagi tahu hormat ak dri bangse ak sendiri .knape macam tu ea ?kteowg chat mcm dah lame knal pdhal baru jep ak apprve dy jd kwn .geli bile ak pkir2 blek nan bangse ak sndiri .come on lah guyz ,x semua gurl korang boleh buat macam tu k .korang look macam " desperate " sangat tao  x !please lah .x semua org2 yang ad tagged neyh teruk ,tapi kebanyakannye macam tu lah .haih .better dorang close tagged dari fb .skurang2 nyew ,fb x lah teruk macam tu kan .hehe .juz bagi pendapat je kot .hmm .ap2 un ,org2 yang macam tu ,ubah laa ckit sikap anda .x sume gurl suke korang buat macam tu .maken geli dengan lelaki tao .eerrr .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan