:: FUTURE HUSBAND ::

:: I LOVE YOU DADDY ::


baju raye we all same rite .harus lah .pergi beli same2 kot .sayang you yang nak kite pakai baju raye warne yang same kan .pelik pown ad .haha .tapi ap2 un ,sronok jugak .dah macam nak bertunang pulak .aha .lagu kat bawah ney untuk you taw mohd hamza .i nak you tao yang i tak kan pernah tinggal kan you lagi walau macam mane pown coz you r da best tat i have .


Cubalah kau mengerti
Perasaan hatiku
Ku cinta kamu
Hanya itu aku tahu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

Aku janji padamu
Akan mencintaimu

Takkan menduakanmu



memang ak sangat jiwang kan !haha .bile duduk sorang2 ,macam ney lah jadinyew .aiyakk !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan