OUH ,RESULT !

di pagi yang tak berape nak sunyi ini ak terdengar suare dog2 yang menyalak2 dan membuatkan ak tidak dapat melelapkan mate ku yang tak berape nak besar ney .disamping itu ak juga ingin meluahkan perasaan gemuruh lagi gementar di kale mengenangkan result yang bakal menjelma tidak lame jeh lagi .pusing kanan .pusing kiri .guling kedepan dan guling kebelakang ak masih tidak dapat memejamkan mate .perasaan takot membuak2 dalam diri ini .kenape ?why ?porke ?kiahoa ?ak benci rase sebegini .bad feelings .damm !haha .macam orang frust kan .aiyaa .ak bukan ap .saje jeh nak bersastera sikit pagi2 ney .boring kan .hmm .tapi tol lah .ak takot sangat result ak x sebagos result sem 1 .takot result jatoh .takot kene repeat .ouh god .kenape ak kene lalui bende ney semue .dulu rase takot gyle time nak amek result spm .now ,kene lagi rase bende yang same .kenape lah ak kene blaja and harungi bende ney semue .hamza pown dah pujuk and suruh ak tenang .sabar .banyak lah .dye x rase ap yang ak rase .x bekesan pujukan dye tu .hadoiyai .setiap kali nak kelua result macam ney laa hai .pelek2 jeh laa kaw ney bella !orang laen tido dengan aman kenape kaw huru-hare sangat .kaw dah buat terhabes baek kan .redha jeh .omak aiii !exam hari tu ak x rase yang ak buat dengan baek .ak rase macam ak maen2 jeh time exam untuk sem 2 .ak x serius .tats y lah takot dye laen macam .hmm .ap yang boleh ak katekan ,bersabar lah bella oii .terime jeh hakikat yang kaw memang malas nak belajar kan .haha *,*

dengan ketakutan yang melande ,otak ak semakin becelaru .subjek untuk sem khas agak mencabar pade ak .lagi2 subjek pengajian malaysia .otak ak dah lah macam ??? dalam sejarah .semue nye tentang sejarah .god ,tolong lah bagi saye minat untuk belajar subjek ney .hmm .


lastly ,usha itu tangge kejayaan kan .nak seribu daye ,xnak seribu dalih .so ,to sahabat ku di " E-18-10 " jangan malas2 study k .jum kyte study same2 demi menuju kejayaan .ewah .haha .

:: LOVE ::

siape lagi hensem ?haha .harus lah mohd hamzah bin ismail ?siape lagi baek ?wajib lah mohd hamzah bin ismail .siape lagi yang ak sayang .mestilah mohd hamzah bin ismail .haha .pokoknya ,mohd hamzah bin ismail amat penteng dalam hidop gue .ad ngerti kalian .lol !mereka yang pernah hadir dalam hidop saye and pernah menyayangi saye seperti mane saye menyanyagi mereke .aww .terjiwang sudah .in photo tu ad ak dengan hamzah ,ak dengan aznen and ak dengan ikram .3 orang lelaki yang ak rase first love ak lah konon but x kekal lah .kesian :'( .now ,ak dengan hamzah jeh yang kekal .ehe .

first ak meet mamad gyle ney dekat dalam buz rapid KL .tat time ak dengan kawan2 ak ponteng sekolah then pergi mandi mande dekat sungai congkak .lol .time tu ak baru form 3 .mamad ney sekolah dekat abdul jalil ,langat .kenape lah ak suke sangat dengan orang2 langat ney .haha .nak di jadikan cerite ,mase dekat dalam buz tu ak n kawan2 ak ondaway balek rumah dari langat .tat time pulak ikram ney baru jeh balek sekolah dengan kawan2 dye .so ,dye ney macam monyet sikit coz memekak2 dalam buz tu .macam ap jeh .dah lah budak2 abdul jalil bermusuhan dengan bdk2 sekolah ak iaitu SMK SULTAN ABDUL AZIZ SHAH ,KAJANG .haa .ak ney laa anak2 sultan and bukan anak setan okea .hmm .ikram ney macam mintak perhatian sikit tapi dalam pade mase yang same ak pown usha2 jugak mamad ney .aww .sangat gatal .peduli ap ak .dye comel lagi cute macam ak .macamane kiteowg boleh couple ?haa .time kat dalam buz tu ,kiteowg juz borak2 kosong jeh then ak tuggu jugak bile lah mamad ney nak mintak num ak .tapi dye x mintak .malu lah tu .haha .sedeh jugak bile tengok dye turun dari buz tu .ak engat dah x dapat jumpe dye lagi .tapi keesokan harinye ak pergi the mines pulak dengan family membe ak .time tu ak dekat dalam 1 kedai ney tengah nak beli2 baju tibe2 ak terpandang kat luar ak ternampak mamad ney lagi .OMG !dye pown pandang ak and panggil ak keluar .ak engat dye lah jodoh ak .haha .then dye minx num ak and lepas tu kiteowg texting then couple .haha .macam mane kiteowg bole putus pulak ?haa , sebab dye ney lah bodo sangat .lelaki yang x pernah setie .jahat .kejam .semue dye lah .ak dah fall in love dengan dye ,dye boleh ad gurl laen .mule2 ak bole terime bile dye cakap yang ak neyh sebenanye awek dye yang num 2 .hah .tapi diatas sebab sayang punye pasal xpe lah .ak okay jeh .ak un kenal madu ak yang pertame sampai sekarang kiteowg still contact .tapi budak tu bawah ak lah .baek jugak .lembut jeh .teringin nak jadi lembut macam dye .tapi ap kan daye .ak bukan orang yang seperti itu .haha .lepas bape bulan tu ,ak minx putus sebab mamad ney cakap yang dye ad gf yang ke3 .kepale hotak kaw !kaw engat kaw howt sangat .ak un x pikir panjang then teros mintak putus .lepas daripade tu ak langsong x jumpe n x contact dye lagi .tapi time merdeka hari tu ak terserempak dengan dye lol .time tu ak dengan hamzah tenga lepak dekat depan mcd yayasan tu .tibe2 dye datang wif amer .his bff !dye nampak ak then dye suruh amer tu datang dekat nak tengok betol keh ak .ak un cakap lah dengan hamzah yang dye tu ex ak sebab hamzah perasan yang dye pandang2 ak .rupenye dye tu kawan dengan kawan hamzah lah .akim budak nanding .haha .masalah2 .dye kurus sangat and yang paleng terok bile ak tengok dye mabok .ouh .engat dah berubah tapi .......harap sangat one day kaw brubah lah ikram ^^

ney pulak anen .pict ney dye yang edit time kiteowg hang pergi ts .haha .kenape ts ?ntah lah guyz .ak pown x tahu lah kenape ts tu menjadi tempat ak dating .haha .tapi sekarang dah kurang and x macam dulu .hehe .kenape ak simpan pict ney sebab ak sayang nak buang .haha ,if hamzah tahu mesti dye marah kan .yelah ,mase ak tengok wallet hamzah time mule2 kiteowg couple balek still ad pict ex gf dye .then depan ak and depan akk ak hamzah koyak and komot kan pict gurl tu then dye buang .haa .kesian .tapi ney je lah kenangan yang ak ad .tapi lepas ney ,pict ney dengan pict yang atas tu ,ak akan koyak and bakar .okea x .jahat x .baik x .hmm .x lah bakar .juz buang jeh .x adil pade hamzah kan korang .dye sanggop buat ap jeh dekat ak tapi kenape ak x boleh buat macam tu dekat dye .hmm .

well .sayang ak time mude2 .haha .rambot kaw yang buat ak terpikat sayang .tajam .macam landak .hahah .

heeh .time dulu kale lah .sehati sejiwe lah konon kan .korang ad keh !x de kan .so jangan nak menyalak2 macam dog2 k .ak x suke .haa >''< 



24 FEB !

setelah seminggu x jumpe then tak text nak dekat 3 hari disebab kan gadoh akhirnye 24.2.2011 kiteowg jumpe .aaww .rindu gile lah .dah laa hari tu genap staon 2 bulan kiteowg couple balek .haha .kiteowg pergi karoke dekat " CP " .cheras perdane lah .ak ,hamza ,arep n cean .then lepas jeh karoke kiteowg pergi makan tom yam dekat langat tu .hmm .hamza cakap dye dah x larat nak hantar ak balek damansara .so ,dye ajak lah ak tidur rumah dye .ak pown okea je laa .lagi pown dah lame jugak x jumpe mama dye kan .then lepas tu kiteowg pergi rumah ejad .dye tu kawan hamza lah kot .kiteowg nak pinjam cd coz nak pergi tengok dekat rumah hamza .hehe .time dekat dalam kerete hamza and adik dye cean gado2 pasal BI .cean tanye macam2 dekat hamza ayat BI n suruh hamza translate in BM .ad yang hamza dapat jawab .ad yang tak .tapi ak yang jawab .aha .ad pulak dorang bising2 dalam kerete sebab traficlight .pape ntah .asyik nak buat ak ketawe jeh dorang tu .haha .adik bradik sayang menyayang kan .hmm .bile sampai jeh kat rumah ejad ,ak suruh laa dorang g pinjam cd hantu kak limah balik rumah coz ak x tengok lagi .
then pinjam cite step up 3D .bile sampai jeh kat rumah hamza baru ak perasan yang ak tengah pakai baju yang agak x berape nak sopan .so ,ak pown cakap lah dekat hamza yang nanti bagi ak sweater coz nak cover kan .time tu pulak cean tengah pakai sweater jeh tapi x pakai baju .hamza suruh dye bukak then ak yang pakai .haha .buat malu je kan .tapi bile masok jeh rumah dye semue dah tido .adik hamza cean tu pown pasang lah cite hantu kak limah tu .hamza pown bareng lah atas pehe ak .hmm .ak sayang gile kat kaw mucux .hehe .mule2 tengok bising jeh .kelaka kan cite dye .
then x sampai 10 minit tibe2 semue senyap .ak pown tengok lah hamza ,rupenye dah tido kat atas peha ak .haih selenge punye daddy .dye yang suruh pasang ,dye yang tido .hmm .ak un teros je laa tengok dengan cean .hmm .ak dengan adik lelaki hamzah x de lah rapat n kiteowg jarang bercakap .tapi hari tu ,kiteowg sembang2 .gelak2 .dye cite2 pasal tempat keje dye .hehe .best jugak lah .cean yang terpakse teman ak tengok cerite tu sampai habes .kesian dye .yang hamza dah sampai london dah kot .then kol 3.30 pagi cite tu baru habes .cean naek atas ak un tido dengan adik gurl dye dekat bawah .pagi tu mak dye bangon then ak tersedar yang mak dye tengah selimut kan ak .ak pown bangon lah salam mak dye .hehe .lepas tu ,adik gurl dye pulak bangon nak siap2 pergi sekolah .ak pown bangon lah .malu pulak nak tido kan .hehe .pagi tu mak hamza ,ak n hamza pergi sarapan same2 coz lepas tu hamza nak hantar ak balek hostel dah .tu yang ak bangon awal tu .lepas jeh sarapan ak dah salam2 mak dye ,ak pown balek .bile sampai jeh kat hostel ak n ak pown dah salam2 hamza sume ak teros pergi dekat lif tibe2 guard cakap lif rosak !

          
gile ap ak nak naek tangge dari bawah ke tingkat 18 .huh .time tu ak dah maki hamun lif tu .gile kowt .last2 ,hamza park moto ,dye ekot ak naek tangge .kesian dye taw .semue lif punye pasal .haha .naik punye naik ,kaki ak dah lengoh .hmm .nak tahu x ap hamzah buat ?dye dukung ak dekat belakang then naek tangge sampai lah depan rumah ak ,dye dukong .huish .kuat sunggoh kaw sayang .naseb baek ak kecik kan .kalau x .memang harapan lah dye nak dukung ak .haha .bepeloh2 dye .hmm .tu dende dye ddy sebab ddy x text mmy .padan muke .ngee .ap2 un .tengs jugak kat lif tu coz rosak .kami dapat luangkan mase lagi .hoho .sukesuke .gadoh2 tu membuatkan hubungan ak dengan dye maken rapat lah kot .haha .love u more sygs :)

PEMANDANGAN !

pemandangan malam dari hostel ku .hmm .yang ney padang golf .selalu jugak tengok orang maen golf kat situ .rase teringin pulak nak maen golf tu .hehe .nampak macam rendah kan tempat ney .padahal ak dekat tingkat 18 ney .hee .seram ouh mule2 duduk sini .tinggi sangat .tapi lame2 dah okea .dah bole tonggeng2 dekat balkoni ney .haha .
xde ap yang menarik sebab hostel ak ney menghadap banggunan yang tak berape nak siap lagi .so ,bosan lah .tapi dapat jugak tengok bf bangla yang tengah buat banggunan tu .haha .eerrr .
       gambar matehari nak terbenam .yeah .cantek kan .umm .
bese lah .dah xde keje kan .gambar matehari pown nak tangkap .gambar ney hasil kerje indra a/p supramaniam lah .kesian beliau .dah kebosanan sangat kowt .hehe .

ak & rambot !

rambot lurus dengan rambot curl ?mane lagi santek ? ak lebeh suke dengan rambot ak sekarang .nak kate lurus x lurus .nak kate curl pown x curl .haha .pikir lah macam mane k .korang x suke ?ad ak kesah ^^

tibe2 ak terindu pulak dengan rambut ak time lurus ney .hehe .sekarang dah curl .tapi nak kate curl pown x curl dah .macam nak kembali ke rambut lurus jeh .hmm .

harharhar .selenge jugak kan .

dengan kakak ak yang paleng comel dalam adik bradik ak !

dekat jom heboh 2009 kot !tat time ak dengan hamza dah ad couple maseng2 .tapi kami curang .haha .

alamak !

patong yang anen bagi ?ak kiss !eerr .tu dulu okea .sekarang x maen kiss2 patong ney .haha .

haih .wif bff .ak sayang kaw lol munyits .tapi kemane kaw menghilang sekarang .nak pergi rumah kaw ,xengat jalan pulak .aiyaa .

:: KAMI SERASI BERSAME ::

 
 kami memang sangat suke bergambar .yeah .I LOVE YOU SAYANG !

  SI SEPET !

haha !

:: hunneyhallen ::

yeah .ak cinte dye !kenape ?

:: 24.3.2010 ::

haha .pict time mude2 lah .time ney baru2 jeh couple .ngee :)

aaww .sekse monkey's ak ney .

luv u .luv u .luv u .luv u .luv u .

nescefe ais minuman kegemaran kami :)

dye yang sempurna kan hari2 ak !

MOHD HAMZAH ISMAIL ?his mine yaw .get it peeps !

i love you munchets .walaupown kaw selalu jugak buat ak menanges tapi tu lah yang best kan .haha .




:: POOL ::


haa .hari ney ak nak cerite bout hobi baru ku .yeah .nak tahu ap x ?hee .pool ?mesti ramai yang engat pool tu tak baik kan .tapi kenape x baik pulak ea ?pelek kan .hmm .ap2 pown ak rase best sebab ak dah boleh pukol bola tu weh .ad bran nak lawan dengan ak .meh laa .kite tengok bola siape yang boleh melompat sampai 3x .haha .hanye ak jeh yang boleh buat .act ,ak x lah sehebat yang disangkekan .ak maseh sedang belajar untuk menjadi pemain pool yang berjaye .ewah .juz nak fun2 jeh laa .ak selalu jeh ekot hamza dengan kawan2 dye pergi maen snooker .nampak macam best .then ak pown ad prasaan ingin mencube .tapi juz bola2 yang last jeh hamza selalu bagi ak pukul .tu pown dye pegang jugak kayu tu sebab takot x masok kan .hee .


tapi 23 .2 .2011 hari tu ak keluar dengan abang am .who's abg am ?hee .adelah .ak keluar dengan die sebab tat time ak tenga gado dengan hamza .yelah .dye x meseg ak .ak pown ap lagi .moroyan lah .haha .malam 23 tu ,abang am ajak ak keluar ten ak pulak xde buat ap2 .so ,ak keluar je laa tanpe pengetahuan mu sayang .so sory .buat kali pertame nye ak terime pelawaan abang am untuk keluar .selalu nye ak akan bagi alasan yang entah pape supaye ak x keluar dengan dye .tapi hari tu disebabkan ak bosan sangat kat hostel ney ,ak pown trime laa .hehe .mule2 ,time dekat dalam kerete ,abg am ad cakap yang " bella kene tolong abg .bella kene menyamar sebagai gf abg dekat depan kawan2 abg . "ak pown menjawab " ok " .ap lah sangat nak jadi gf olok2 kan .hmm .abg am ney hensem ,kawan2 ak semue cakap hensem tapi kenape lah x de awek kan .aiyaa .act ,mamad ney dah lame menyimpan prasaan dekat ak .cume ak jeh yang buat x reti .haha .okea2 .back to story yeah .setibenye ak dekat pandan indah ,abg am bawak ak pergi jumpe kawan2 dye dekat kedai makan .then ,ak pown salam2 sume lepas tu duduk .lepas jeh ak oder aer ,kawan baek abg am pown sampai .bile ak tengok kan .alamak !pelakon bhai .siape name dye ea ?eddyca yusof lah dengan gf dye .korang mesti x tahu name dye sebab time tu ak pown x tahu ap name dye .tapi tengok muke kenal .haha .lepak dengan dye sekali .abg am ney orang2 crew lah .tats why ,dye bole kenal dengan pelakon2 ney .

:: korang kenal x ?ney laa eddyca yusof tu .haha .x kenal ea .korang punye pasal lah .yang penteng ak kenal ::

lepas lepak minum tu ,kiteowg engat nak pergi tengok wayang tapi macam x ad cerite yang best then abg am tanye lah ak nak pergi tengok wayang or g karoke .haa .ofcoz lah ak nak pergi karoke .then ak ,abg am ,addyca n gf dye pergi lah karoke dekat unity .sedap weh suare plakon tu .romantik pulak tu dye dengan awek dye .jelez2 .kalau lah hamza ad dengan ak time tu kan best .hee .abg am ?ouh noe .kami juz kawan .x lebeh .okea  .then lepas nyanyi tu lah kiteowg sume pergi maen pool .haha .mule2 ak n betty ,gf eddyca  tu juz tengok abg am n eddyca maen ,tibe2 betty tanye ak nak maen jugak x ?ak cakap lah xnk .xpandai mae lah .malu pulak tu .orang ramai kot .dye cakap ,xpe .dye pown xpandai maen .ak pown ,on je lah .haha .mule2 maen tu bola kiteowg melompat2 .kelaka gile lah .orang sebelah kiteowg dah maen 3 game tapi kiteowg still 1 game x habes2 lagi .betape lambatnye kami .ngee .game yang kedue pulak kiteowg maen ,dah okea sikit .kali ketige maen bola dah x melompat okea .dah semakin bagos .haha .seronok lah maen bende tu .nanti ad mase ak nak ajak laki ak maen pool same2 .sampai sini je lah cerite ak .hehe .

hanye ak bile keseorangan !

haiyaa .ap lah nak buat kan .bosan nyew .neyh latest pict dari ak .aha .tak tahu nak edit macam mane coz ak bukan lah kreatif sangat .yess .ak akui nye .aha .sememangnye ak dilahir kan sebagai seorang yang suke bergambar .give pose like model .aaww .harap-harap boleh jadi model tapi hanye mimpi lah kowt coz ak tak lah tinggi seperti yang disangke kan .tapi ak tak lah pendek sangat juz rendang sikit jep .haha .yang penteng ad lagi orang yang lebeh rendang dari ak okay !jum tengok aksi selebihnyew :

hehe .hunneyarabella siape ?ak lah tu .email for myspace dulu .nme neyh mule2 ak pakai untuk buat akaun myspace .haha .then now ,dah tuka lah jd hunneyhallen pulak .saje jep buat nme macam tu .y ?tak boleh kew !ak punye pasal lah ak letak nme ap ?yang penteng ak tak amek nme korang .get it !huihs .bukan marah tapi macam tak brape nak suke lah if ad orang tanye knape tak pakai nme sendiri lah bagai .suke aty lah kan .nme ak bukan tak best but panjang sangat .malas nak taip panjang2 neyh .tats y lah reka nme tipu .hehe .

sewaktu didalam bilik kesayangan ku .hmm .banyak gambar tampal2 kan .bese lah .dah nme pown bilik bujang .laen lah ak dah ad laky !haha .laky uh dah ad cume belom sah jep .haa .ak tak tahu knape ak boleh bagi pose macam tu .act ,ak saje nak tunjuk bag roda kat blakng tu coz bag tu lah yang ak akank bawak balik rumah if cuti sem ,cuti kelas or cuti ap2 jep lah .x kire lah cuti tu lame or kejap .mesti ak bawak balik punye .al-maklum lah ak neyh memang suke bawak balik barang2 1 almari then bawak datang barang2 blek 1 almari .haa .xde keje kan .haha .


watch your mouth baby !act ,ak memang nak perli someone .mulut macam longkang .macam lah bagos sangat .if kaw rase kaw bagos ,kaw dah ad PHD lah .ney baru diploma dah kecoh .aiyaa.tapi ad ak kesah !kaw gud kew ,kaw got kew ,kaw ap kew peduli ap ak .negare kite ad undang2 (haha .ap kene mengene ney bella .lari topik ) .ngee .kehadapan perempuan yang bajet bagus ,tolong lah .please lah .help lah kan jangan nak cakap2 bout orang .nak bagi pantun sikit neyh ! " kate dulang paku serpih ,kate orang die yang lebeh " .HAA .besh x ?nak lagi ." harapkan pagar ,pagar makan padi ".x cukup lagi kew ea ?aiyaa .last ea , " lembu punya susu ,sapi dapat name " .haha .dah laa tu ,da xde idea neyh .t continue lagi :)