hanye ak bile keseorangan !

haiyaa .ap lah nak buat kan .bosan nyew .neyh latest pict dari ak .aha .tak tahu nak edit macam mane coz ak bukan lah kreatif sangat .yess .ak akui nye .aha .sememangnye ak dilahir kan sebagai seorang yang suke bergambar .give pose like model .aaww .harap-harap boleh jadi model tapi hanye mimpi lah kowt coz ak tak lah tinggi seperti yang disangke kan .tapi ak tak lah pendek sangat juz rendang sikit jep .haha .yang penteng ad lagi orang yang lebeh rendang dari ak okay !jum tengok aksi selebihnyew :

hehe .hunneyarabella siape ?ak lah tu .email for myspace dulu .nme neyh mule2 ak pakai untuk buat akaun myspace .haha .then now ,dah tuka lah jd hunneyhallen pulak .saje jep buat nme macam tu .y ?tak boleh kew !ak punye pasal lah ak letak nme ap ?yang penteng ak tak amek nme korang .get it !huihs .bukan marah tapi macam tak brape nak suke lah if ad orang tanye knape tak pakai nme sendiri lah bagai .suke aty lah kan .nme ak bukan tak best but panjang sangat .malas nak taip panjang2 neyh .tats y lah reka nme tipu .hehe .

sewaktu didalam bilik kesayangan ku .hmm .banyak gambar tampal2 kan .bese lah .dah nme pown bilik bujang .laen lah ak dah ad laky !haha .laky uh dah ad cume belom sah jep .haa .ak tak tahu knape ak boleh bagi pose macam tu .act ,ak saje nak tunjuk bag roda kat blakng tu coz bag tu lah yang ak akank bawak balik rumah if cuti sem ,cuti kelas or cuti ap2 jep lah .x kire lah cuti tu lame or kejap .mesti ak bawak balik punye .al-maklum lah ak neyh memang suke bawak balik barang2 1 almari then bawak datang barang2 blek 1 almari .haa .xde keje kan .haha .


watch your mouth baby !act ,ak memang nak perli someone .mulut macam longkang .macam lah bagos sangat .if kaw rase kaw bagos ,kaw dah ad PHD lah .ney baru diploma dah kecoh .aiyaa.tapi ad ak kesah !kaw gud kew ,kaw got kew ,kaw ap kew peduli ap ak .negare kite ad undang2 (haha .ap kene mengene ney bella .lari topik ) .ngee .kehadapan perempuan yang bajet bagus ,tolong lah .please lah .help lah kan jangan nak cakap2 bout orang .nak bagi pantun sikit neyh ! " kate dulang paku serpih ,kate orang die yang lebeh " .HAA .besh x ?nak lagi ." harapkan pagar ,pagar makan padi ".x cukup lagi kew ea ?aiyaa .last ea , " lembu punya susu ,sapi dapat name " .haha .dah laa tu ,da xde idea neyh .t continue lagi :)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan