OUH ,RESULT !

di pagi yang tak berape nak sunyi ini ak terdengar suare dog2 yang menyalak2 dan membuatkan ak tidak dapat melelapkan mate ku yang tak berape nak besar ney .disamping itu ak juga ingin meluahkan perasaan gemuruh lagi gementar di kale mengenangkan result yang bakal menjelma tidak lame jeh lagi .pusing kanan .pusing kiri .guling kedepan dan guling kebelakang ak masih tidak dapat memejamkan mate .perasaan takot membuak2 dalam diri ini .kenape ?why ?porke ?kiahoa ?ak benci rase sebegini .bad feelings .damm !haha .macam orang frust kan .aiyaa .ak bukan ap .saje jeh nak bersastera sikit pagi2 ney .boring kan .hmm .tapi tol lah .ak takot sangat result ak x sebagos result sem 1 .takot result jatoh .takot kene repeat .ouh god .kenape ak kene lalui bende ney semue .dulu rase takot gyle time nak amek result spm .now ,kene lagi rase bende yang same .kenape lah ak kene blaja and harungi bende ney semue .hamza pown dah pujuk and suruh ak tenang .sabar .banyak lah .dye x rase ap yang ak rase .x bekesan pujukan dye tu .hadoiyai .setiap kali nak kelua result macam ney laa hai .pelek2 jeh laa kaw ney bella !orang laen tido dengan aman kenape kaw huru-hare sangat .kaw dah buat terhabes baek kan .redha jeh .omak aiii !exam hari tu ak x rase yang ak buat dengan baek .ak rase macam ak maen2 jeh time exam untuk sem 2 .ak x serius .tats y lah takot dye laen macam .hmm .ap yang boleh ak katekan ,bersabar lah bella oii .terime jeh hakikat yang kaw memang malas nak belajar kan .haha *,*

dengan ketakutan yang melande ,otak ak semakin becelaru .subjek untuk sem khas agak mencabar pade ak .lagi2 subjek pengajian malaysia .otak ak dah lah macam ??? dalam sejarah .semue nye tentang sejarah .god ,tolong lah bagi saye minat untuk belajar subjek ney .hmm .


lastly ,usha itu tangge kejayaan kan .nak seribu daye ,xnak seribu dalih .so ,to sahabat ku di " E-18-10 " jangan malas2 study k .jum kyte study same2 demi menuju kejayaan .ewah .haha .

2 ulasan:

  1. okay lah dah exam , arol nie belum lagi . jantung cam nak terkeluar je nie . ahaaa ! . :)

    BalasPadam