:: POOL ::


haa .hari ney ak nak cerite bout hobi baru ku .yeah .nak tahu ap x ?hee .pool ?mesti ramai yang engat pool tu tak baik kan .tapi kenape x baik pulak ea ?pelek kan .hmm .ap2 pown ak rase best sebab ak dah boleh pukol bola tu weh .ad bran nak lawan dengan ak .meh laa .kite tengok bola siape yang boleh melompat sampai 3x .haha .hanye ak jeh yang boleh buat .act ,ak x lah sehebat yang disangkekan .ak maseh sedang belajar untuk menjadi pemain pool yang berjaye .ewah .juz nak fun2 jeh laa .ak selalu jeh ekot hamza dengan kawan2 dye pergi maen snooker .nampak macam best .then ak pown ad prasaan ingin mencube .tapi juz bola2 yang last jeh hamza selalu bagi ak pukul .tu pown dye pegang jugak kayu tu sebab takot x masok kan .hee .


tapi 23 .2 .2011 hari tu ak keluar dengan abang am .who's abg am ?hee .adelah .ak keluar dengan die sebab tat time ak tenga gado dengan hamza .yelah .dye x meseg ak .ak pown ap lagi .moroyan lah .haha .malam 23 tu ,abang am ajak ak keluar ten ak pulak xde buat ap2 .so ,ak keluar je laa tanpe pengetahuan mu sayang .so sory .buat kali pertame nye ak terime pelawaan abang am untuk keluar .selalu nye ak akan bagi alasan yang entah pape supaye ak x keluar dengan dye .tapi hari tu disebabkan ak bosan sangat kat hostel ney ,ak pown trime laa .hehe .mule2 ,time dekat dalam kerete ,abg am ad cakap yang " bella kene tolong abg .bella kene menyamar sebagai gf abg dekat depan kawan2 abg . "ak pown menjawab " ok " .ap lah sangat nak jadi gf olok2 kan .hmm .abg am ney hensem ,kawan2 ak semue cakap hensem tapi kenape lah x de awek kan .aiyaa .act ,mamad ney dah lame menyimpan prasaan dekat ak .cume ak jeh yang buat x reti .haha .okea2 .back to story yeah .setibenye ak dekat pandan indah ,abg am bawak ak pergi jumpe kawan2 dye dekat kedai makan .then ,ak pown salam2 sume lepas tu duduk .lepas jeh ak oder aer ,kawan baek abg am pown sampai .bile ak tengok kan .alamak !pelakon bhai .siape name dye ea ?eddyca yusof lah dengan gf dye .korang mesti x tahu name dye sebab time tu ak pown x tahu ap name dye .tapi tengok muke kenal .haha .lepak dengan dye sekali .abg am ney orang2 crew lah .tats why ,dye bole kenal dengan pelakon2 ney .

:: korang kenal x ?ney laa eddyca yusof tu .haha .x kenal ea .korang punye pasal lah .yang penteng ak kenal ::

lepas lepak minum tu ,kiteowg engat nak pergi tengok wayang tapi macam x ad cerite yang best then abg am tanye lah ak nak pergi tengok wayang or g karoke .haa .ofcoz lah ak nak pergi karoke .then ak ,abg am ,addyca n gf dye pergi lah karoke dekat unity .sedap weh suare plakon tu .romantik pulak tu dye dengan awek dye .jelez2 .kalau lah hamza ad dengan ak time tu kan best .hee .abg am ?ouh noe .kami juz kawan .x lebeh .okea  .then lepas nyanyi tu lah kiteowg sume pergi maen pool .haha .mule2 ak n betty ,gf eddyca  tu juz tengok abg am n eddyca maen ,tibe2 betty tanye ak nak maen jugak x ?ak cakap lah xnk .xpandai mae lah .malu pulak tu .orang ramai kot .dye cakap ,xpe .dye pown xpandai maen .ak pown ,on je lah .haha .mule2 maen tu bola kiteowg melompat2 .kelaka gile lah .orang sebelah kiteowg dah maen 3 game tapi kiteowg still 1 game x habes2 lagi .betape lambatnye kami .ngee .game yang kedue pulak kiteowg maen ,dah okea sikit .kali ketige maen bola dah x melompat okea .dah semakin bagos .haha .seronok lah maen bende tu .nanti ad mase ak nak ajak laki ak maen pool same2 .sampai sini je lah cerite ak .hehe .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan