24 FEB !

setelah seminggu x jumpe then tak text nak dekat 3 hari disebab kan gadoh akhirnye 24.2.2011 kiteowg jumpe .aaww .rindu gile lah .dah laa hari tu genap staon 2 bulan kiteowg couple balek .haha .kiteowg pergi karoke dekat " CP " .cheras perdane lah .ak ,hamza ,arep n cean .then lepas jeh karoke kiteowg pergi makan tom yam dekat langat tu .hmm .hamza cakap dye dah x larat nak hantar ak balek damansara .so ,dye ajak lah ak tidur rumah dye .ak pown okea je laa .lagi pown dah lame jugak x jumpe mama dye kan .then lepas tu kiteowg pergi rumah ejad .dye tu kawan hamza lah kot .kiteowg nak pinjam cd coz nak pergi tengok dekat rumah hamza .hehe .time dekat dalam kerete hamza and adik dye cean gado2 pasal BI .cean tanye macam2 dekat hamza ayat BI n suruh hamza translate in BM .ad yang hamza dapat jawab .ad yang tak .tapi ak yang jawab .aha .ad pulak dorang bising2 dalam kerete sebab traficlight .pape ntah .asyik nak buat ak ketawe jeh dorang tu .haha .adik bradik sayang menyayang kan .hmm .bile sampai jeh kat rumah ejad ,ak suruh laa dorang g pinjam cd hantu kak limah balik rumah coz ak x tengok lagi .
then pinjam cite step up 3D .bile sampai jeh kat rumah hamza baru ak perasan yang ak tengah pakai baju yang agak x berape nak sopan .so ,ak pown cakap lah dekat hamza yang nanti bagi ak sweater coz nak cover kan .time tu pulak cean tengah pakai sweater jeh tapi x pakai baju .hamza suruh dye bukak then ak yang pakai .haha .buat malu je kan .tapi bile masok jeh rumah dye semue dah tido .adik hamza cean tu pown pasang lah cite hantu kak limah tu .hamza pown bareng lah atas pehe ak .hmm .ak sayang gile kat kaw mucux .hehe .mule2 tengok bising jeh .kelaka kan cite dye .
then x sampai 10 minit tibe2 semue senyap .ak pown tengok lah hamza ,rupenye dah tido kat atas peha ak .haih selenge punye daddy .dye yang suruh pasang ,dye yang tido .hmm .ak un teros je laa tengok dengan cean .hmm .ak dengan adik lelaki hamzah x de lah rapat n kiteowg jarang bercakap .tapi hari tu ,kiteowg sembang2 .gelak2 .dye cite2 pasal tempat keje dye .hehe .best jugak lah .cean yang terpakse teman ak tengok cerite tu sampai habes .kesian dye .yang hamza dah sampai london dah kot .then kol 3.30 pagi cite tu baru habes .cean naek atas ak un tido dengan adik gurl dye dekat bawah .pagi tu mak dye bangon then ak tersedar yang mak dye tengah selimut kan ak .ak pown bangon lah salam mak dye .hehe .lepas tu ,adik gurl dye pulak bangon nak siap2 pergi sekolah .ak pown bangon lah .malu pulak nak tido kan .hehe .pagi tu mak hamza ,ak n hamza pergi sarapan same2 coz lepas tu hamza nak hantar ak balek hostel dah .tu yang ak bangon awal tu .lepas jeh sarapan ak dah salam2 mak dye ,ak pown balek .bile sampai jeh kat hostel ak n ak pown dah salam2 hamza sume ak teros pergi dekat lif tibe2 guard cakap lif rosak !

          
gile ap ak nak naek tangge dari bawah ke tingkat 18 .huh .time tu ak dah maki hamun lif tu .gile kowt .last2 ,hamza park moto ,dye ekot ak naek tangge .kesian dye taw .semue lif punye pasal .haha .naik punye naik ,kaki ak dah lengoh .hmm .nak tahu x ap hamzah buat ?dye dukung ak dekat belakang then naek tangge sampai lah depan rumah ak ,dye dukong .huish .kuat sunggoh kaw sayang .naseb baek ak kecik kan .kalau x .memang harapan lah dye nak dukung ak .haha .bepeloh2 dye .hmm .tu dende dye ddy sebab ddy x text mmy .padan muke .ngee .ap2 un .tengs jugak kat lif tu coz rosak .kami dapat luangkan mase lagi .hoho .sukesuke .gadoh2 tu membuatkan hubungan ak dengan dye maken rapat lah kot .haha .love u more sygs :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan