:: LOVE ::

siape lagi hensem ?haha .harus lah mohd hamzah bin ismail ?siape lagi baek ?wajib lah mohd hamzah bin ismail .siape lagi yang ak sayang .mestilah mohd hamzah bin ismail .haha .pokoknya ,mohd hamzah bin ismail amat penteng dalam hidop gue .ad ngerti kalian .lol !mereka yang pernah hadir dalam hidop saye and pernah menyayangi saye seperti mane saye menyanyagi mereke .aww .terjiwang sudah .in photo tu ad ak dengan hamzah ,ak dengan aznen and ak dengan ikram .3 orang lelaki yang ak rase first love ak lah konon but x kekal lah .kesian :'( .now ,ak dengan hamzah jeh yang kekal .ehe .

first ak meet mamad gyle ney dekat dalam buz rapid KL .tat time ak dengan kawan2 ak ponteng sekolah then pergi mandi mande dekat sungai congkak .lol .time tu ak baru form 3 .mamad ney sekolah dekat abdul jalil ,langat .kenape lah ak suke sangat dengan orang2 langat ney .haha .nak di jadikan cerite ,mase dekat dalam buz tu ak n kawan2 ak ondaway balek rumah dari langat .tat time pulak ikram ney baru jeh balek sekolah dengan kawan2 dye .so ,dye ney macam monyet sikit coz memekak2 dalam buz tu .macam ap jeh .dah lah budak2 abdul jalil bermusuhan dengan bdk2 sekolah ak iaitu SMK SULTAN ABDUL AZIZ SHAH ,KAJANG .haa .ak ney laa anak2 sultan and bukan anak setan okea .hmm .ikram ney macam mintak perhatian sikit tapi dalam pade mase yang same ak pown usha2 jugak mamad ney .aww .sangat gatal .peduli ap ak .dye comel lagi cute macam ak .macamane kiteowg boleh couple ?haa .time kat dalam buz tu ,kiteowg juz borak2 kosong jeh then ak tuggu jugak bile lah mamad ney nak mintak num ak .tapi dye x mintak .malu lah tu .haha .sedeh jugak bile tengok dye turun dari buz tu .ak engat dah x dapat jumpe dye lagi .tapi keesokan harinye ak pergi the mines pulak dengan family membe ak .time tu ak dekat dalam 1 kedai ney tengah nak beli2 baju tibe2 ak terpandang kat luar ak ternampak mamad ney lagi .OMG !dye pown pandang ak and panggil ak keluar .ak engat dye lah jodoh ak .haha .then dye minx num ak and lepas tu kiteowg texting then couple .haha .macam mane kiteowg bole putus pulak ?haa , sebab dye ney lah bodo sangat .lelaki yang x pernah setie .jahat .kejam .semue dye lah .ak dah fall in love dengan dye ,dye boleh ad gurl laen .mule2 ak bole terime bile dye cakap yang ak neyh sebenanye awek dye yang num 2 .hah .tapi diatas sebab sayang punye pasal xpe lah .ak okay jeh .ak un kenal madu ak yang pertame sampai sekarang kiteowg still contact .tapi budak tu bawah ak lah .baek jugak .lembut jeh .teringin nak jadi lembut macam dye .tapi ap kan daye .ak bukan orang yang seperti itu .haha .lepas bape bulan tu ,ak minx putus sebab mamad ney cakap yang dye ad gf yang ke3 .kepale hotak kaw !kaw engat kaw howt sangat .ak un x pikir panjang then teros mintak putus .lepas daripade tu ak langsong x jumpe n x contact dye lagi .tapi time merdeka hari tu ak terserempak dengan dye lol .time tu ak dengan hamzah tenga lepak dekat depan mcd yayasan tu .tibe2 dye datang wif amer .his bff !dye nampak ak then dye suruh amer tu datang dekat nak tengok betol keh ak .ak un cakap lah dengan hamzah yang dye tu ex ak sebab hamzah perasan yang dye pandang2 ak .rupenye dye tu kawan dengan kawan hamzah lah .akim budak nanding .haha .masalah2 .dye kurus sangat and yang paleng terok bile ak tengok dye mabok .ouh .engat dah berubah tapi .......harap sangat one day kaw brubah lah ikram ^^

ney pulak anen .pict ney dye yang edit time kiteowg hang pergi ts .haha .kenape ts ?ntah lah guyz .ak pown x tahu lah kenape ts tu menjadi tempat ak dating .haha .tapi sekarang dah kurang and x macam dulu .hehe .kenape ak simpan pict ney sebab ak sayang nak buang .haha ,if hamzah tahu mesti dye marah kan .yelah ,mase ak tengok wallet hamzah time mule2 kiteowg couple balek still ad pict ex gf dye .then depan ak and depan akk ak hamzah koyak and komot kan pict gurl tu then dye buang .haa .kesian .tapi ney je lah kenangan yang ak ad .tapi lepas ney ,pict ney dengan pict yang atas tu ,ak akan koyak and bakar .okea x .jahat x .baik x .hmm .x lah bakar .juz buang jeh .x adil pade hamzah kan korang .dye sanggop buat ap jeh dekat ak tapi kenape ak x boleh buat macam tu dekat dye .hmm .

well .sayang ak time mude2 .haha .rambot kaw yang buat ak terpikat sayang .tajam .macam landak .hahah .

heeh .time dulu kale lah .sehati sejiwe lah konon kan .korang ad keh !x de kan .so jangan nak menyalak2 macam dog2 k .ak x suke .haa >''< 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan