CONGRATULATION !

alhamdulillah .segala debaran dan keresahan terjawab jua akhirnya .nak x nak kene jugak harungi bende ney dengan tabah .tat time ak belom nak siap2 lagi untuk pergi kolej sebab still awal lagi kan .pergi awal2 buat ap ?buat ak bepeloh jeh tunggu bus dataran lembab tuh .ngee .time tuh baru lepas masak then indra dapat call dari suha yang mengatakan result sem 2 dah keluar .oh my god !teros gugur jantong ak ney .x de slera nak makan tapi makan jugak .then ak amek towel teros g mandi .sambil mandi sambil terbayang2 .betape takotnye ak .hmm .ak pown teros siap seperti biase tapi kali ini ak siap terlebeh awal daripade biase sebab selalunye ak orang yang paleng last kalau nak siap .haah .jantong ak semaken duk dap .duk dap .call hamzah .meseg dye .dye suruh sabar .tenang .relax .alahaii .mane lah bekesan .aha .tapi ap2 un tengs jugak kat sygs coz bagi semangat kat ak .then tepat pukol 12 we all keluar rumah nak pergi tubggu buz ke kolej .tapi macam biase lah .nak naek buz tuh kene betekak dulu dengan driver buz .pelex2 jeh .kenape lah kolej ak x sedie kan buz untuk cikgu2 jeh .x payah nak campor2 dengan student mahsa lah bagai .semak tau x .we ols bayar jugak macam student laen tapi kenape macam anak tiri .dari sem 1 x ubah2 .bagi tahu warden pown ttap x de prubhan .buang aer liur jeh !eh .eh .lari topic meyh .nanti kite story bout bus lembab k .now nak story bout result .haha .sampai jeh kolej ,dorang cakap boleh amek pukol 1 .hmm .ak dah x sabar nak amek .pergi lah duduk dalam kelas .duduk sane ,duduk sini semue x kene .asyik tengok2 jam .lambat lagi lah .padahal tat time dah pukol 12.45 .rase macam 1 jam lagi jeh .ak pown ajak yan pergi all day .beli gule2 .takot ngantok dalam kelas kaunseling nanti .jalan2 ,lupe pulak nak tengok jam .bile dah balek kolej tengok ramai jeh nak masok dekat pejabat ,ak pown ap lagi .membuke langkah 1000 lah .haha .ak lari lol dengan pakai hills tu .then ak x prasan pulak tat time ustaz ak tenga jalan depan ak .then ak trdengar orang sebut name ak " hai lah wan .wan . " omak aii .sungguh tidak sopan ak berlari dihadapan ustaz sebegitu rupa .haha .yan kaw pandai melarikan diri yeah tanpe memberitahu kuh !tapi cyez ak x prasan ustaz tu sebab ak terlalu teruje nak g amek result .haha .sengal gyle lah .argh .ustaz belakang cite ,now ak nak tengok result ak dulu .tu yang penteng .haha .

ak tengok lah kawan-kawan laen yang dah amek result dorang tersenyum lebar jeh .takot gyle laa kan .hmm .nak x nak ,ak kene bukak jugak sampul putih tu .alangkah tekezut nye ak dah macam kambeng ney .cume ak x pakai gigi besi jeh .haha !

haha .kenape macam ney ?haa .ofcoz lah ak happy weh .kawan2 ak semue lulus .semue dapat 3 pointer ke atas termasok lah ak .hehe .tapi ad jugak yang 2 point sumthing but yang penteng ad  peningkatan and x payah repeat .tu pown dah cukup pade ak .ak x sangke yang ak akan cecah 3 sebab time exam hari tu ak x dapat jawab semue pown .still macam maen2 .tapi result ak alhamdulillah memuaskan .haa .yang paleng best bile ,hamza janji nak bagi ak hadiah .haha .x sabar2 .ngee :D

ap2 pown jadi ak tetap sayang sesiape jeh yang pnah knal ak .walaupown kite x rapat .walaupown kite x pnah becakap .walaupown korang benci dengan peampilan ak .walaupown korang selalu kutuk2 ak tapi hakikatnye korang semua sayang ak macam mane ak sayang korang kan .x gune gado macam budak2 ney .x dapat ap .haha .peace no war :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan