aww .nak married !


heyy guyz .entry blog ak kali ney ak nak cite bout married .haha .gatal ?xlah .saje-saje jeh .x salah kan .memang lumrah hidup semua orang nak married .tol x ?jangan cakap x lah .korang semue tipu .haha .ap yang idamkan ketike majlis perkahwinan ak nanti .let's see what i want :)


cincin ney biase jeh kan .yess .ak x suke cincin yang serabot2 sangat and yang paleng penteng ak x suke cincin emas ?kenape ?sebab ak x suke nak jage cincin tu lah .ak takot elang .haha .


haa .cantekkan gaun ney tapi kalau ak yang pakai mesti bertambah-tambah cantek .tol x ?harharhar .nak pakai gaun macam ney tapi bukan colour ney k .nak colour putih ,hitam atau purple .yess .fav colour !

bile nak bersanding mesti lah nak kene ad pelamin kan .haha .ak nak ala-ala macam ney laa .tapi mesti laa ak nak yang lebeh cantek lagi .kalau ad rezeki lah kan .haha .

xpown kan ,ak nak pelamin ala-ala minang macam ney .besar wokk !

yess .hantaran ak nak lagi banyak .lebeh banyak dari ney .lol !

nak pakai kasot macam ney bile kawen nanti .bole dapat x ea ?hmm .bole lah kot .

xpown nak kasot macam ney .haha .ad duri2 .so ,sape2 yang berani kacau ak and future husband ak ,siap lah korang ak keje kan .haha .


last but not least ,ak nak anak secomel ini .aaww .x sabar .haha .tapi ap2 pown ak kene tunggu kakak2 and abg ak married first coz nanti ak langkah bendul pulak kan .haa .


baby ney pown comel .ak nak anak buah secute ney lah .hehe .so ,kakak and abg kuh ,married lah cepat sebelum ak kawen dulu .haha .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan