wehee :D

 yeah .ak sangat suke bergambar .macam lah x tahu kan .haha .

         dalam kelas pown jadi laa .

rambut ak dah makin panjang dan mule nampak serabot .dah lah ak ney senang jeh nak semak otak .tambah lagi dengan rambut ak yang macam tu .nampak x terurus kan .haa .dah boleh potong dah ney kot .tapi kene mintak kebenaran someone dulu .harap-harap boleh laa ak potong rambut ak .

 wif yayan shiell .kuat nanges budak ney .tapi x ap .sensitif tu bagus kan .xde lah nampak macam orang yang x de prasaan .hehe .

baru lepas habes kelas .dah macam jadi rutin pulak .lepas kelas mesti amek pict .bukan ak jeh taw .budak2 kelas ak pown begitu jugak :)

time ney we all pergi OU ,semate2 nak cari donut dekat big apple .haha .budak2 rumah ak semue masok aer .lepas beli donut ,beli aiskrim then teros balek .lol !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan