ULANG TAON :)

hapy birthaday to you .hapy birthday to you .hapy birthday to you hamzah .hapy birthday to you .hee .yea .kat atas ney kek tipu jeh .haha .tapi ap2 pown mmy sayang ddy sangat taw .ddy dah tue .sory sangat2 sebab x dapat nak celebrate birthday ddy same2 .mmy penat dengan assgmnt .dengan kelas pagi ptg .tapi tu bukan alasan dye .ak ad sebab ak tersendiri kenape x sambut birtday ddy .mmy dapat wish jeh kan syg .kesian ddy .tape2 .me ad present .dun worry yeah .korang tahu x yang ak x pnah penat kalau dengan dy .xtahu kenape .maybe sebab dye pown macam tu kot .dye layan ak macam permaisuri .b4 married kan semue nye manis belake .if dah married ntah macam mane lah agak nye kan .hehe .ddy cakap yang kite x akan ad prob lagi sebab kite dah besar and matang kan sayang .kite dah boleh pikir mane betol n mane salah .tapi tu ddy jeh lah coz ddy dah genap 19 taon .mmy still keanak-anakan rite .tapi ap yang ddy buat bile me jadi macam budak yang merengek2 bile nak candy atau susu ?ddy pujuk me .ddy nasihat me .ddy layan jeh karenah me .tapi sampai 1 tahap ,me tahu ddy akan bosan dengan semue tu kan .mmy x takot bile ddy ad gurl laen .mmy x takot kalau ddy cakap yang ddy x sayang me .me x takot semue tuh .yang mmy takot bile ddy marah me and boleh buat kite gado sampai berhari2 .pelek kan .yess .itu lah kenyataan nye .ak x boleh elang dye .sumpah ak x boleh .walaupun x penah lagi kite gadoh sampai seminggu tapi mmy ttp takot kite jadi macam tu .sedangkan sehari x meseg mmy dah macam orang yang separoh gile .macam mane kalau ddy x text me langsong .ouh .i can't .cyezly ,i can't sygs .i love u like i love my self and my family .u and your family very good against me .i was being devoted them .i hope our relationship would be better hence .i noe ,i'm not imperfect but i would try so perfect when to u dear .i love u until my last breath .tis is not juz empty words okay but tats the fact is !yess i'm crazy .so what ?i'm crazy bcoz of him .so ,to all prostitute at outside dun u dare disturb our relation coz u really don't noe who r me act .i said u crash yess u will crash !I LOVE YOU MORE BIE :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan