haih !sabar jeh **

hello guyz .eh .eh .salah pulak .salam satu malaysia semue .hari ney ak nak story bout assgment pengajian islam .hmm .tadi ak kene buat pembentangan kumpulan tentang " INSTITUT KEFAHAMAN ISLAM MALAYSIA " ( IKIM ) .haha .korang tahu x yang ak x tahu ap2 langsung tentang ney .group ak pown same .so ,time perjumpaan hari tu ,we ols pown search dekat google .macam biase lah copy and paste .keje orang paleng malas and nak mudah adelah copy paste jeh kat internet then buat jeh powerpoint .senang dan mudah kan .yelah ,dah semue x tahu .tapi bile search keluar bende pape ntah .IKIM fm ?tu radio kan .hmm .x dapat banyak maklumat bout tu .time perjumpaan tu ,ak tukang taip lah .pakai powerpoint biase2 jeh .macam x lawa pulak ak tengok .so ak pown ,tunjuk rajen edit ppt tuh supaya lebeh smart .malang nye lappy ak belom install ppt .ak pown pinjam lah anak LOKMAN punye lappy .then bile dah nak siap edit semue tibe2 lappy yan buat hal .dy jadi heng .my god !dah nak siap ak buat .penat ak cari backgroud sume .dah lah internet lembab tahap babun .tibe2 lappy yan mati .ak x sempat save pown . 

eeerrr .sabar bella .sabar bella .huh !ak rase macam nak campak jeh lappy anak orang ney ke luar .naseb baek ak still waras taw .kalau x ?hmm .padan muke anak lokman tuh .haha .tapi ,disebabkan usaha ak yang gigih ,ak pown buat lagi sekali .ak edit2 .dah letak animation sikit2 .tibe2 !

maakkkkk !aarrrrrgggghhhh .lappy die buat hal lagi !!!tolong lah .adeh .mati lagi lappy budak neyh .ak pown teros kemas2 barang .masok bilik dan !!!!! lagi pown time tuh dah pukol 1 pagi .dah lah pagi tu nak bagon pulak pergi kelas .eerrr .stress .sume ney slah lappy yan .lappy yan .lappy yan .ngong !pagi tu bangon macam biase ,then ak pown pergi amek lappy indra teros buat lagi untuk kali yang ketiga .haha .konon2 nak pergi naek cab lah .dalam pukol 8.30 siap slide tuh .ak pown siap2 lah .kelas mule pukol 9 .jalan keluar rumah tengok jam dah pukol 9 .then tengok pulak kat tempat tunggu buz ,still ramai budak2 mahsa and ak pown nampak lah cikgu2 yang sedang tunggu buz .wah ,dorang x pergi lagi .buz dataran lembab belom sampai .yeah .naseb baek lah .kalau x ,melayang duet ak naek cab .haha .begitu lah cerite ku .tanpa usha ,xkemane lah cite dye .yang penteng ak berusha nak buat jugak walaupown kene komen terok dengan ustaz .har har har :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan