HOKY !

pemain hoky yang bejaye lah konon .haha .x de maknenye .sumpah ak rindu semue ney doe .rindu nak maen hoki lagi .rindu nak sekolah lagi .rindu nak buat hal dengan cikgu .rindu semue .time ney lah coup wif anen .haha .dy baek .dy amek and hantar ak pergi sekolah tiap2 petang .kadang2 bukan tiap petang jeh .pagi2 pown kiteowg g sekolah same2 .best gile .haha .

teke lah ak pakai jersi num berape ?kalau dapat teke ak bagi 10 ringgit .haha .ramai orang cakap ak pakai jersi num 14 dengan 8 .tapi salah .haha .x jadi lah bagi 10 ringgit .ak bagi tahu k .ak pakai jersi num 10 lah.num fav kot .haha .melentik kan .haa .biase lah .korang ad keh ?haha .

ney lah geng2 hoky ak .seronok gile lah .x payah belajar .hari2 kene menghadap padang .menghadap matahari .menghadap bola hoky .sebab tu lah kulit ak gelap .but now ,dah better dari dulu .sampai ak malu nak keluar rumah sebab kulit ak macam terbakar .gelap .buwok .macam anak orang asli .sume ad .haha .sampai lah anen cakap yang dy x kesah muke ak hitam keh ,pink keh ,kelabu taek anjeng keh ,dy tetap sayang ak .ewah .ak x pernah lupe ayat tu .komen dekat myspace pulak tu .terharu lah jugak .har har har .dah la time ney nak spm .boleh pulak xnk belajar .naseb baek spm ak okea .ad jugak A taw .tde lah bapak ak bising sangat .ngee .now ,ak rase macam nak balek ke zaman2 sekolah .semue best tahu .

1 ulasan:

  1. pemain hoki rupanye..alief byk2 pemainan,hoki and bola tampar je tak main...susah..huhuhu

    BalasPadam