KEBOSANAN MELANDE !

adoii .bosan gile lah blaja sejarah2 ney .tapi ak nak jugak belaja walaupown x minat kan .ap boleh buat .xkan nak kawen pulak kan .ap salahnya kalau mak bapak ak suruh .haha .sangat nakal .tapi ap2 pown ak kene terus kan ushe demi bapak ku yang tercinte lagi tersayang .wee :D

dah macam2 pose ak bagi dalam lab ney .bukan denga pown ap yang lecture ajar .x habes2 menghadap fb .sekali kene soal tadi nahh !mendapat kaw bella x dapat jawab .tahu kecut semue isi2 perot .har har har .tolong lah jangan buat kelas dekat dalam lab lagi .saye x boleh blajar disini .fb menghantui diri saye .haha .tapi tu lah kenyataan nye .ak sangat bosan .yess .boring .yess bored !


haha .ak peneng dan hampir kepade gile dan dekat kepade crazy .xpaham kan ?haa .hanye orang yang hampir gile bole tahu ap maksud dye .pelek kan .sejarah punye pasal bole buat ak hampir gile .pape lah haii .

ak jadi begitu disebabkan ini lah .haha .all about history .OMG !memang dari sekolah tadika dulu ak x minat sejarah .tapi sekarang kene menghadap lagi .ak engat dah lepas spm tde lah history morry ney lagi but i'm wrong dear .dah laa x penah lulus sejarah ney babe .ap ak nak jawab time exam nanti .lagi2 sem pendek ney .dalam mase 7 minggu jeh kene blaja .bertaon2 ak blaja sjarah kat sekolah dulu x pnah dapat " A " pown .ney kan 7 minggu jeh .haa .LU PIKIR LAH SENDIRI .betape hebatnye ak .lol !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan