LOVE THEM !


aww .mish gilak sama kamoo sygs .nur insyirah husna .siape bliau ney ?haa .budak  ney laa anak jagaan ak selame 4 minggu .ak kene pergi taska then cari sorang budak untuk ak observe .then budak ney lah yang menambat haty ak untuk memilihnya .sebenanye ramai lagi yang comel2 kat taska tu tapi ak bekenan dengan bliau ney .hehe .geram lah .sebenanye ,ak ney xlah pandai nak bermain dengan budak2 .masih dalam proses untuk belajar .nak  x nak ak kene terus kan walaupown ak x minat .betol x?tapi makin lame ak dah mule minat dengan bidang yang ak amek sekarang .hee .

kanak-kanak yang kedue mencuri haty ak .dengan rambut nye yang kerinting .pipi nye yang tembam .ouh mokk !really mish you lah .harap-harap mokk dah x takot dengan orang lagi .hehe .

haa .anak samivellu ?x lah .haha .dy ney lah budak paleng senyap tapi noty .macam mane ea nak cakap .noty dalam senyap kot .haha .ap2 jeh laa .kuat nanges .x suke becampur dengan budak laen .suke berade dalam dunie sendiri .biase lah .baru staon lebeh kot .nanti dah maken besar mesti maken better kan .rindu awak laa sygs :)

hakim ?yan yang observe budak ney .sangat comel .dah besar mesti hensem .hehe .mule2 jumpe ,still x nak dengan orang .kesian yan nak tengok perkembangan dye tapi susah .bliau ney pandai .ak suke tengok dy .tersangat2 comel .hmm .LOVE YOU HAKIM .


yeah .anak-anak di taska senyum ceria .memang sungguh ceria beliau2 ney .aww .mish them lah KECUALI "si tudung hitam" .eerrr .kenape lah kaw ad dalam pict ney pulak .terus terang aku cakap yang kaw buat semak jeh dalam pict ney ouh .buat pict ney nampak x cantek jeh .oopss !kenape ?nak marah keh ?kesah pulak ak .HAHAHAH !

hee .nanti ad mase ak nak pergi taska tu lagi .ak nak tengok budak2 ney sume .mesti da besar2 kan .hope mereka ney still engat dekat teacher bella ney .ouh okea .itu sangat kelaka kan bile nak panggil ak ney cikgu .haha .ak sendiri malu dengan panggilan tu .adoi .jemm doe !tukar lah .don't call me teacher kay .call me miss ,puan or whateva .ahah !

1 ulasan: