LU LANGSI LU MATI !

aaww .tats my super munyits okea .kenape beliau begini ?haa .dulu mamad ney gothic punye geng kowt ?eh .eh .x lah .bukan gothic ?emo kot ?bukan jugak lah .maybe punk ?no !skinhead ?xkan ad rambut kan .pelex ney .haha .korang berani lah langsi2 dengan dy .kene pancong nanti .har har har .act ,tat time dy baru jeh lepas putus dengan ak .then dy hang lah dengan kawan dy pergi mane ntah .konon nak cari awek baru lah ney kan .haha .dapat x ?dapat lah jugak sorang due .bicth mane yang tengok beliau ney x tergedik2 nak kenal .tapi kan ak suke tengok pict dye yang ney .nak kate garang macam kelaka .nak kate hensem nampak macam pondan .nak kate comel nampak macam " GAY " .haih lah sygs .macam mane ak bole jatuh haty dekat kaw kan .mungkin dah jodoh ?itu yang selalu kaw cakap .yekeh jodoh .bukanlah .bukan sebab jodoh .maybe sebab memang dah tertulis kaw tu untuk ak jeh .so ,kaw tak boleh lari haa .berani lah cuba2 untuk berbuat sebegitu .tapi if kaw nak lari pown ap salahnye .kadang-kadang ak suruh kaw cari kan madu untuk ak .tapi sampai sekarang x ade pown gurl yang nak jadi madu ak (sebenarnye ak ad agenda laen ) .engat senang2 ak nak bermadu ?WTF !siape jeh yang suke bermadu ?tell me **

haha .pict ey ak boleh besar kan .tapi cukup lah sekadar melihat kan .ap yang korang tengok tu kan ,tats the real me ?dulu gila gothic meyh .jangan x tahu yang ak berhabes duit nak beli barang2 dy .duit sekolah ak selalu habes sebab ney lah .haha .macam sakai unta kan !naek menyampah ak tengok semua pict ak dulu .kelaka gile kot .macam mane lah ak boleh terjebak dengan bende2 macam tuh .adoi bile pikir2 blek kan ,jemm doe otak ak .dengan socks warne warni ,dengan bunge dye lagi ,dengan bag2 dye .baju ,kasot .macam2 lah .sume dah xboleh pakai .gile ak nak pakai lagi .buat malu ak jeh .tapi kenape dulu ak x malu erk ?buat pelek jeh ak ney .sampai lah ak kene pindah sepang ,baru lah ak jadi orang sikit .dulu duduk dekat kajang memang x jadi orang lah ak .hoho .banyak lagi pict ak dengan membe2 ak tapi sume dah hilang sebab memory card ak dah masok virus cinta !haa .padan muka ak kan .dulu rambut still x smart .dulu ak x suke colour2 rambot coz still skewl kan .skewl saas dulu selalu gak wat spotcheck rambot .kecoh jeh cikgu2 dy .tats why ,now ak balas dendam .habes 1 rambot ak colour kan .sampai bapak ak tanye ,hamza x marah keh ak colour rambot ?OMG !bapak2 .buat ap dye nak marah .his not my husband yet lol !and for you bicth ak nak pesan sumthing ,sekarang ney yang ak colour ney rambot ak taw .bukan rambot kaw .ak pakai duit ak and bukan pakai duit bapak kaw .yang kaw sebok2 pasal rambot ak kenape .ak x santek keh .ak hodoh keh .rambot ak macam sakai keh .ap kaw peduli .ak tahu kaw jelez kan .selagi family ak x marah dengan ap yang ak buat ,selagi tu kaw x payah nak menyalak2 macam anjeng yang kelaparan nak cakap rambot ak x sesuai dengan tu or dengan ney .ak sumbat mulot kaw dengan kaki ak nanti .emang dasar !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan