LULUR BADAN !

hmm .nak cerite ap ea hari ney .haa .ak nak cerite bout ak dan lulur badan !hehe .setelah penat seharian di kolej untuk menuntut ilmu pengetahuan make apabila sampai dirumah ak dengan rakan2 ku bercadang untuk membuat lulur badan hari ini .yess .kami semue sememangnye suke melakukan bende2 sebegitu .biase lah .perempuan kan .aha .ak mempunyai lulur badan jename cap susu kambeng .manekale akma ad secret garden .wangi bhai .nad pulak ad lulur cap beras .wangi jugak .lol !yang laen menumpang kaseh jeh .haha .tapi we all x kesah pown coz kiteowg dah macam family .eh nope . "BIG FAMILY " .bahagie dengan dorang ney .kalau gadoh dengan bf pown x rase sangat kalau ad dorang .smile .smile .smile .tapi kalau sedeh kan ,betol2 sedeh doe .hari ini ak dapat merasekan kaseh sayang antare kami yang begitu mendalam .ewah .mane x nye guyz ,dalam rumah ak sekarang ad 7 orang gadis2 yang howt2 belake termasok lah ak .haha .then kiteowg boleh duduk dekat bahagian dapor then maseng2 urut kaki ,tangan ,leher tapi bile sampai jeh kat bahagian belakang semua tak sampai .hadoii .macam mane nak urut kalau x sampai .kiteowg pown buat lah satu barisan panjang dimane ak kene urut orang depan then ad orang yang urut ak .jadi macam kereta api dah kan .die urut die .ak urut die .die urut ak tapi stil dalam barisan .haha .kelaka gile.semue berkemban dengan kaen batek .ad jugak take pict tapi x bole masok kan lah .sekse gyle lah .nanti kene saman pulak .xnak ak .haha .korang penah buat macam tu keh ?x penah kan .haa .dengan ini ,ak mencadang kan dekat kalian di luar sane kan ,kalau rase hubungan korang renggang dengan kawan2 serumah yang korang rase dah macam keluarge tu ,buat lah lulur ney .haha .nak tahu sebab ap x ?bile melulur ,kite memerlukan orang laen untuk mengurut kite .then kite pulak kene buat bende yang same .bahagie kan .ak tahu ,separoh rumah ad prob dye tersendiri .x dapat nak dinafikan kalau dah x puas hati and ad perasaan dengki2 memang x aman lah hidop weh .naseb baek rumah ak dah " AMAN " dari anasir2 yang boleh memusnah kan erti ' PERSAHABATAN '.ak besyukur gyle dengan ap yang ak ad sekarang ney .tengs  " GOD " coz bagi ak keluarge yang sayang ak .kekaseh yang mencintai ak seada-adanye and sahabat2 ak yang always membantu ak x kire time senang atau susah .kenape ayat ak sungguh skema ?ntah lah .yan cakap ak boleh jadi penulis novel ?layak keh !haa .itu tidak mungkin akan berlaku .haah .

nak buat ala-ala spa macam ney .tapi x kesampaian lagi lah .maybe one day .who knows ?if allah wills it :)

lulur pelbagai jenis dan bau .ak bukan seorang peniage okea .ak juz nak menunjukkan serbe sedikit lulur yang ak tahu .haha .

yess .lulur kegemaran kuh .susu kambeng .harap2 boleh jadi puteh macam susu .tapi harap2 jeh k .nak puteh tu memang x lah cite dy sbb kite kan orang timur .orang timur sememangnye berkulit coklet susu .haa .ad keh ?buat2 ad jeh .

ney krim lulur badan dari indonesia .wangi taw .haih .ak dah macam penjual krim lulur pulak kan .haha .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan