ouh fever ,ouh demam !


haa .i've got a fever .yeah .last night ak x dapat tidur satu malam .x suke lah demam2 ney .terseksa jiwa rage ak tahu .x bole nak buat ap2 .but now ,i'm feel gud than last night .demam malam kan .biase lah .


perkara wajib yang berlaku dekat ak bile demam .so x payah nak pelek2 lah k .demam dan muntah ?sudah terbiase .sebab tu ak x suka bila demam .ak akan kelua masok toilet berulang-ulang kali dan ak akan menghadap mangkok tandas tu sepanjang malam .susah kan .yang x tahu maybe akan engat ak pregnant lah bagai .padahal ,puyot ak masok hangin lah coz x makan .haha .


ak demam rindu ?maybe .nak dekat seminggu we all x jumpe .macam mane x rindu .oho .sory yaa dear .lately ,me agak bz sikit laa yunk .naseb baek awak memahami sy sayang oii .kalau x ?conform gadoh .hehe .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan