I LOVE YOU !

ouh sayang .engkau laa jejaka idaman ak lah yang paling menanti menyayangi .wohoo .membe2 ak sume cakap kaw dah kurus sayang .kenape ea ?amek dadah keh !haha .xkan ddy .kaw bz kan dear .sebab tu lah kaw nampak kurus .sebenanye x pown .dalam pict jeh kaw nampak macam tuh .hehe .i want you to noe tat i realy love you ddy .kaw tetap yang terbaek selamenye .love you much .much .much .mmmuuuaaahh .nahh .amek power kiss dari mmy kaw ney .hee :)

muke macam orang baru bangon tidur jeh kan .x lah .dye mmg gedik .suke buat muke macam tuh .nak kene marah and tegor baru nak buat muke elok2 .haha .time ney baru jeh lepas makan nasi lemak kukus .kaw beli kan untuk ak pagi2 .lepas jeh kaw pergi buat lesen kaw balek rumah macam husband ak .ak pulak  menyambut kepulangan kaw kan sayang .haha .kelaka jeh .kite makan same2 .borak2 .gedik2 .snap2 .padahal adik dye ad jeh time kat rumah dye tuh .slumber pulak buat macam rumah sendiri .hehe .mak dye ad jugak .sporting weh mama dy .sayang dorang sume tahu .okay .ak juz nak pesan ,heyy bicth !dye ak punye .x faham keh !his mine !x faham jugak .meh jumpe ak depan2 .ak buat kaw sampai faham nanti ^^

kalau ditakdir kan kaw bukan untuk ak kan ddy ,ak nak kaw cari gurl yang boleh jage kaw .boleh same2 dengan kaw time susah or senang .bia tat gurl x lawa .x cantek .x howt .janjy dye baek and always sayang kaw macam mane kaw sayang ak .ak xnak kaw cari " betine-betine " .ak nak kaw cari perempuan dan wanita !faham x sygs .tapi selagi kite boleh terus kan relation kte ney ,me harap kite kekal sampai akhir hayat !aaww ,kenape sangat jiwang kaw bella .eh .eh .ak juz nak dye tahu lah yang ak sayang dye sampai ak mati !muahahhaa .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan