ouch .pool lagi !

salam guyz .entry blog saye kali ney ,nak cite lagi bout pool .aww .sewonok gyle vavi babe .lepas gian ak nak maen lagi .haa .kali ney ak pergi maen dengan kawan rumah ak ,kawan taman ak and abang am .haha .nampak x tuh gaye seorang pemain pool yang berjaya .har har har .macam kelaka jeh kan .

haa .siapakah gerangan mamad ini ?yeah .ney lah abg am .poyo gyle kan .dye ney crew produksi ?macam mane ak boleh kenal dengan dye ?haha .ak kenal time ak form 4 lagi .tat time ak pergi kem sekolah kat perak .dy ney pulak ala-ala fasilitator ak lah .ntah macam mane boleh nak terkenal pulak .so ,we ols fwen lah sampai sekarang .hoho .umo dye 22 taon .siape rase2 nak kenal bagi lah tahu ak .ak memang suke cari jodoh untuk orang .haha . 

haha .ini pulak anak perempuan LOKMAN dengan kawan merangkap ex-boyfie saye .name dye shahrizan shahrulnizam .haha .ak penah jugak couple dengan budak baju hijau tuh time skewl2 dulu .then clash sebab .....ad lah .tapi kiteowg still boleh kawan and still boleh hang same2 kan lepas dah clash .tuh yang besh taw .haha .yan dengan shahrizan ney kenal sebab ak lah yang tolong .haa .kan ak dah cakap yang ak memang suke cari jodoh untuk orang .so ,if korang nak kenal2 ,bagi tahu k .if ak rase nak tolong ak bagi lah .weekks !macam mak ayam lah pulak .sowy yeh ,saye bukan mak atau ibu ayam .saye cume nak membantu .lalala .x salah kan .hehe .

alamak !gegar lah pulak .sory lah yan .tergegar .hehe .if x gegar mesti smart kan .hmm.xpe lah .next time kite snap lagi k .buat pertame kali nye anak LOKMAN ney bermain pool .haha .kelaka gile .melantun2 bola tuh di buatnye .haa .so funy lah u sayang ;)

ewah .serius gile lah muke ak kan .haha .condifent jeh .eh ,tapi masok taw .jangan pandang ak sebelah mate okea .walaupown x hebat ,tapi bile dapat masok kan bola tuh rase puas .hmm .pelek jeh .seronok gyle tahu .

ehem-ehem .jangan gosip2 k .ak dah ad laki tahu .we ols juz fwen .tapi ak tahu abg am mengharapkan yang lebeh dari ak .tapi sory yaa abg .i'm not ready yet !nampak macam ak ney curang keh ea ?x kan .ak hang juz nak elang kan stress jeh .x salah kan .hmm .tapi cube kalau hamza buat macam tu ?ap ak rase .hmm .forget it !okay .dah dah .yang ak tahu ,ak sayang hamzah jeh .ak cinta hamzah jeh .hati ak belom terbukak untuk orang laen .yess .tats the fact !

haha .kenape lah ak macam tuh .kelaka jeh !ternganga pulak tuh mulut .aiyaa .

haha .nampak kelaka bile gurl yang maen kan .tapi ada ak kesah .yang penteng ak puas hati .walaupown ak x lah hebat mane tapi masok lah jugak bola tuh ak pukol .haha .guyz ,pergi lah cube maen .sekali maen mesti nak lagi .macam anak LOKMAN .pagi2 bangon jeh dari tido dah memekak2 sebut pasal pool .haa .next time kite pergi lagi yeah .tadaa :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan