suka-suki mac !


yeah .sekarang sudah suke dengan hobi baru saye .kalau boleh hari-hari nak pergi maen ouh .biar x hebat .biar x pandai maen .janji ak suke .haha .tengok lah pict2 kat bawah tuh .maseng2 nak menunjukkan bakat2 yang ado !


ney laa rifhanjan .haha .pose jeh lebeh .pukol ntah kemane .haha .dy rajen masak tahu .kalau dy masak macam chef .potong bawang laju .hehe .dy x kedekut langsong weh .tapi ap2 pown best keluar dengan korang !


ney pulak fatin nadhirah shuib .dy comel macam kartun shin chan ouh .manje jugak kadang2 .macam kanak2 riang gile .hehe .



zariha akma .ganu mali .hehe .muke dy memang serius .kalau orang xkenal dy ,mesti orang engat dy sombong .tapi x .dy memang macam tuh .ehe .ak memang suke menyemak bile orang bergambar .ngee :D
                                      

hehe .jum tengok lagi pict2 kiteowg hang awi tuh . x sampai satu hari nak dekat 100 we ols take pict tahu .haha .


kawan-kawan rumah ak semue pakai tudung .cume ak ,yan and 2 orang lagi non muslim jeh yang x pakai .bile kite nak pakai tudung pulak ea yan ?aha .bile dah ready lah kan .haha .if Allah wills it .one day nanti ak pakai jugak :)


wan ainor nabella wan kamarudin feat nur shila lokman !

kali ney aksi di dinding pulak .haha .LOSER !


masok aer jugak kadang-kadang dorang ney .guyz ,ak sayang korang taw :)


finally !act ,banyak lagi pict kiteowg .tapi ak dah kekeringan idea and mate pown macam x mengizinkan .hehe .tadaa guyz  .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan