Gumbira !


kad matrik pown nak take pict kan .heyy .suke hati ak lah kan nak tangkap ap sekali pown .ngee .find me ?mane satu kad matrik ak ea ?hmm .dah terang2 ad name bella kat situ .tanpe kad ney ,jangan harap lah korang boleh masok dalam kolej tahu .dulu kad matrik ney xde lah wajib kene pakai .but now ,kene pakai hari2 sebab MPP buat spotcheck lah bagai .adoii .jemm aa !dah macam budak2 sekolah lah pulak .ak engat dekat sekolah jeh ad macam tuh but dah habes skewl pown kene check jugak .pape jeh laa .asal kan dorang happy ;)


alahaii .rambut ak dah lurus balek lah .curl dah elang .haha .susah btol kalau rambot dah sedie lurus the n buat curl pown x gune .tahan kejep jeh .gile btol laa .hari ney ,dah last kelas wif tuan haji .lecture kaunseling kesayangan saye .wehee :D .happy jeh semue dah habes kelas kan .hehe .


time ney tegah tunggu buz nak balek .hari2 kene macam ney tahu .naek bosan dah nak menunggu buz DATARAN LEMBAB !nak naek cab bukan murah .mahal pulak tuh .duduk agak jaoh dari keluarga ney kene padai lah berjimat kan .kesian kami .wehekkss !

lecture terbueks guyz .haha .so funy lah beliau ney .Tuan Haji Hamid .Love You lah .korang tahu x ,dye ney lecture UITM tapi ajar kiteowg untuk subjek kaunseling jeh .besh wookk .walaupown x lah paham sangat ap yang dye ajar tapi dye kelaka .kiteowg kelua masok kelas pown dye x marah .x macam lecture laen .tapi kesian jugak kat dye ouh .we ols macam x hormat dye jeh .dye x pernah marah kiteowg sekali pown .baek bukan .hmm .rase sedeh nak lepas kan tuan haji ney kat student laen .kalau boleh nak dye ajar sampai habes sem .hehe .tapi kalau dye yang ajar alamatnye bodoh lah ak sebab ak bukan belaja .ak pergi merayau .kelua kelas .lepak dalam tandas .haha .macam-macam hal lah .tapi ap2 pown ,you are the best lecture Tuan ;)


hehe .we will miss you lah Tuan Haji Hamid .hope exam kaunseling nanti ,kami semua budak2 kohort 8A dapat buat yang terbaek .yeah .


haha .ak pendek ?yeah .sudah semestinye tidak .ak bukan pendek tapi ak kurang ketinggian jeh .jangan salah paham ea guyz .ak terpakse merendahkan badan ku yang x berape nak panjang ney untuk bagi pict ney nampak macam ekot turutan .so ,ak x lah rendah seperti yang di sangkekan .selalunye ak pakai hills kan .tapi time ney ak pakai seliper jeh .dorang semue pakai hills .tats y nampak tinggi .okea .eh .eh .eh .guyz .

DAH HABES LAH .HAHA .HAHA .
( bagi yang paham akan mengetahuinye )

Tiada ulasan:

Catat Ulasan