lolz !

heyy my lovely readers .rase macam dah lame x update blog kesayangan ak ney .kesian kan .bukan ap .ak ney ala2 datin yang bz dengan persatuan2 mereka lah .macam jeh .padahal x pown .aha .sebenye ak x rajen nak menaip .lately ak jadi seorang yang sangat pemalas .x tahu lah kenape .nak buat tu malas .nak buat ney malas .sume lah malas .lagi pown ak x de cerite yang menarik lah nak di kongsikan bersame .takot korang bosan and malas jeh nak denga cerite2 ak yang agak mengarot ney kan .tapi ..ad ak kesah .lol !okay .start story k .minggu ney adalah minggu !!!

yess .minggu ney ade lah minggu exam .sangat takot .nak tahu x kenape ak takot ?sebab ak x study lah .cube kalau study ,tde lah huru-hare macam ney .hmm .kejap jeh rase mase tuh berlalu .pejam celik pejam celik dah nak dekat setaon ak duduk dekat ostel dengan kawan2 .seronok .macam2 ragam n kerenah .hmm .tapi mule sem baru ney ,ak and kawan2 ak akan pindah rumah .dah x nak duduk dekat hostel lagi .yeay2 ^^ .disebabkan tuh jugak lah ak malas nak study tahu .x sabar nak pindah .haha .busy nak kemas2 barang yang banyak tuh .tde mase nak study .lalalala .


walaupon exam dah mule tapi ak still macam orang yang tengah makan angin .relax2 .macam lah pandai sangat kan .sekali dapat kertas ujian ,mampos ak x boleh jawab .tergaru sane tergaru sini .dah macam orang mati laky jeh .padan muke kan .siape suruh malas belajar .hmm .ap boleh buat .nak x nak ,kene teros kan .haih .harap2 ,result kali ney x terok sangat .takot nye lah haii .kalau lah ak ad poket doremon kan best .boleh tengok mase depan .haha .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan