holiday !


holla .studying is boring ?siape sokong ak ?aha .sbenanye study ney best lah .tapi pade orang yang malas belajar macam ak jeh yang rase study tuh boring .yang rajen mesti x rase macam tu kan .tapi memang hakikatnye lah .cube belajar x payah ad exam ?mesti best kan .haha tapi susah jugak macam tuh .okay2 .how bout edop kite ney x payah belajar .semue orang same jeh ?bole x ?hmm .x boleh jugak kan .nanti semue orang nampak same jeh .haih .okea .lupe kan pasal belajar sebab ak dah nak holiday !yess .esok adelah hari bahagie buat ak .x sabar doe !nak tahu sebab ap ?sebab .....


haha .sebab ney lah .esok last exam .then cuti 3 weeks .yahoo .cuti sakan ak .x sabar nak balek rumah .nak keluar jalan2 .nak tido puas2 .nak makan banyak2 .nak lepak dengan kawan2 .nak karoke hari2 .nak maen dengan my Mulat n my Luna .haha .semue x sabar .x payah nak bukak2 buku untuk 3 minggu .bahagie gile rasenye .hee .


yeah .holiday time .bahagie yang x terkate .family ak cadang nak pergi lost world of tambun !tapi x tahu lah jadi keh x ?mule2 nak pergi langkawi .tapi x jadi sebab sekarang musim hujan kan .aer laut bergelora .takot jugak .so ,harap2 jadi lah nak pergi tambun ney .hehe.if x jadi pown ,nampaknye ak kene ajak laky ak jeh lah pergi becuti 2 orang .best bukan .haa .gud idea bella **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan