WHY ???

hmm .tibe2 macam teringat kat someone lah .dye tenga buat ap ea sekarang .dy engat ak lagi keh x ?tapi ak engat dy .kadang2 kalau tengok pict dy maken rindu .teringat time zaman2 sekolah dulu .haih .rase macam nak undurkan balek mase tuh semue .andai dapat ,ku undurkan putaran dunia .yeah .jiwang karat sudah kembali .tapi ,serius weh .ak benci rase2 macam ney .nak engat balek bende yang dah lepas .kenape ?kenape gurl mesti ad prasaan cemburu ?salah keh ad perasaan macam tuh guyz .damn !korang jangan cakap korang x de rase lah .x payah tipu .ak tahu sebab ak rase macam tuh jugak .come on bella .kaw dah ad hamzah !kenape nak engat dy .dy pown dah ad gf kot .x perlu tengok pict2 dy .x perlu engat2 dy .dy tengah bahagie kot .kenape lah ak tamak sangat .kalau boleh ak nak 2 boyz dalam satu mase .kenape ?ak tanye ney kenape ?adoiii .


aarrrgghh .fuck off lah .x payah nak layan sangat perasaan tuh boleh x .u must try dear .u can't be like tis .u're the strong gurl rite .hmm .yeah .i must try .lupe kan semue and setie pade yang satu .ak x mungkin akan kehilangan hamza lagi .itu bende paleng bodo ak akan buat if ak tinggalkan hamzah  lagi .faham !


no skandel no curang .pape ntah .boleh percaye keh dengan ayat ney .dulu ak pegang jeh kate2 yang ad dalam pict tuh .kalau ad boyz minx num jeh mesti ak akan cakap dalam hati yang bella ,no skandel ,no curang .last2 curang jugak .haha .x boleh pakai btol lah ak ney kan .hmm .tapi sekarang ak x macam tuh dah .cume kadang2 jeh ,kalau tengah gado2 ad rase macam nak SINGLE !dah xnak couple2 .tapi boleh keh ak edop tanpe bercouple ?boleh keh .x boleh keh ?haha .tentu lah x boleh guyz .dari darjah 5 ak dah start ad boyfie tahu .sampai sekarang .single pown sebulan jeh .lepas tuh couple balek .hmm .maybe kalau ak kehilangan anak ismail ney ,ak akan single kot .tapi x janji lah .ak cakap kot jeh kan .haha .harap2 x lah bende tuh terjadi .bukan senang tahu boyz nak paham dengan perangai ak .ak memang pelek .kalau x tahan ,memang x boleh lah nak jadi bf ak .harap maklum !


okea .perlu keh ak menanges di sebabkan dy ?xkan .dy bukan bf ak lagi .dy bukan kawan ak lagi .tapi tuh pade dy .pade ak ,we ols tetap fwens sampai bile2 .yeah .dah macam orang mati laky dah ak  ney .hmm .x pe lah .ap function ad blog kalau x cerite ap yang terbuku di hati .sekurang-kurangnye ak lege bile dapat menaip and luahkan ap yang ado .yess .korang x suke x payah gedik2 bace babe .ak x suruh and ak x mintak pown korang bace .take note please !kalau x minat nak bace ,singgah pown x payah k .kalau betol2 menyampah jangan bukak langsong lah senang cite .malas nak denga mulot2 longkang korang tuh mengeluarkan suare .lebeh bek ak denga katak menyanyi .haha .well ^^



2 ulasan:

  1. nice
    follow me :)
    zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/how-woman-think-that-guy-should-know.html

    BalasPadam