bo + san !

hari ney hari yang sungguh boring dan membosankan .nak tahu kenape bosan x ?hmm .budak2 bilik ak ,x habes2 layan cerite korea !daripade smalam punye smalam dok tengok cite tuh .x habes2 .naek " menyinge " ak di buatnye .yang laen bace majalah lah .dok dalam bilik maseng2 .hmm .bosan kot .nak kelua tapi daddy bz .so kene lah tunggu sabtu and ahad baru boleh jumpe .bangon jeh pagi tadi teros tengok fon .ad 1 meseg dari my munyits .pagi2 dah dapat kiss .wahaa .i loikee .then x cuci muke ,x gosok gigi teros g jemur baju kat luar .hari ney ak bangon awal dari biase .selalunye pukol 12 baru bangon .tapi tadi sebab nak jemur baju kene lah bangon awal .di sebabkan xde kelas boleh lah bangon lambat2 .if ad kelas memang harapan lah nak bangon macam tu .hmm .skang ney hari2 hujan .baju pown susah nak kering .so ,lepas ney ak kene rajen2 bangon awal and teros jemur baju .lepas bath tadi ,ak pergi pinjam motor jiran sebelah sebab nak g kolej coz nak pergi amek borang kebenaran untuk g taska nak buat observation .then round2 dalam taman baru ney .banyak fulgoso disini . .walaupown rumah ak agak dekat dengan kolej tapi ak tetap malas nak jalan kaki .lagi2 time tengah panas .haih .x sanggup weh .then balek rumah gosip2 jap .kutuk2 orang .buat assgmnt pas tu nnyi2 .then semue pergi masak maggi .yess .menu harian .x pernah tinggal maggi tu .patot lah x pandai2 .haha .nak tengok tv ,tapi xde cerite menarik .okay .tu jeh cerite dy sebenarnye .tadaa :D

:: wif cean ::


dye ney bakal adeq ipar saye .haha .comel kot .lagi2 time dy senyum .same macam abang dy .aha .dy funy .dy sweet .tapi ak jarang borak2 dengan dy .jarang nak sembang2 laa .xde idea kot nak cakap bile jumpe .always jugak keluar sekali .kalau dy dengan abang dy kelua sekali ak mesti akan pecah perot sebab asyik nak gelak .kalau bab membahan orang serah kan pade mereka .haha .luv u loads ;)

observe lagi !

salam satu malaysia .entry blog kali ney ak nak cite bout observe !okea .sem 3 ney amat lah mencabar buat ak .you noe what ,ak kene pergi taska and kene mengajar budak2 kat taska tu pasal awal math .ak kene ajar macam mane nak kire2 .then lecture ak akan duduk kat blakang usha macam mane kiteowg mengajar .alahaii .sedangkan time buat pembentangan pown ak dah mengelabah nak mampos .ney kan pulak kene mengajar .damn !sangat x boleh bla .ap ak nak cakap nanti .ak nak biase kan dengan panggilan ap ea ?okea ap kate biase kan diri dengan name cikgu ?macam ney ea .okea murid2 hari ney cikgu nak ajar kamu semue tentang matematik !haha .sumpah kelaka doe .saye ?macam x sesuai .bella ?lagi lah hampeh !haih .kenape lah ak kene buat sume ney .kenape .kenape !ak ney da laa pemalu orangnye .haha .ak bukan pemalu tapi segan .ak sendiri pown x betol ney nak ajar budak .kalau orang dewase boleh terime bhai .bukan senang nak ajar kanak2 ney .kene betol2 suci dari segi mental and fizikal .wah .but .... how can i do that !hmm .nak minx tolong kat sbf ?haa .dy lagi lah masok aer .ouh .x boleh jadi .xkan nak quit kan .mane boleh .dah separoh jalan ney .hmm .mydad cakap ap salahnye mencube .mymom cakap cari lah pengalaman baru banyak2 .my lovely munyits cakap xpe .belajar dulu .nanti dah kawen senang nak jage anak2 ddy kat rumah .wahaa .ak suke yang tuh .suke nak kawen .xnak belajar dah .haha .ak gatal kan .biar lah .bukan ak nak kawen dengan balak korang pown .x hingin lah !tapi ap2 pown ak kene buat yang terbaek walaupown ak x pandai .tu lah gunenye ak datang belajar kan .kegagalan tuh mendewasekan ak .wohoo .sungguh pandai ak berkate2 .haah .i hope i can be a good teacher for the future .amin .you always the best wan ainor nabila wan kamarudin :)

:: happy teacher's day ::

happy teachers day to all my fwen and my self also .x lupe gak kat teacher's yang ado kat dalam dunie ney .tanpe mereka ,bodoh lah kite kan .tapi x lah bodoh jugak .kurang pandai laa .aha .ak sebagai guru pelatih yang masih tengah belajar dengan bangge nye ingin memberitahu bahawe ak bakal jadi cikgu x lame lagi .wahaa .macam x percaye .hee :D .i love teacher's .

anak ismail !


wahaa .lepas sebulan x jumpe munyits ak ney ,skali jumpe xnak lepas wokk !haha .rindu gylegyle .lepas jeh tengok cerite kongsi ,we all teros g karoke .then dy bawak ak balek jumpe mak dy yang sangat merindui ak .hehe ;)



okay .ak nak buat pengakuan berani mati punye .mulai hari ney .saat ney .detik ney .ak akan cube jadi seorang pecinte yang setie .xnak curang lagi .xnak meseg dengan laky laen dah .xnak kuar dengan laky laen jugak .nak jadi sgf yang terbaek buat dy .wahaa .sangat x boleh blaa kan .eh .eh .blog gua bhai !suke haty ak laa nak tulis ap kan .


mohd hamzah bin ismail !kaw dah curi haty and jantung2 ak sekali .so ,selagi kaw x pulangkan ,memang x lah ak nak cari laky len .your first and the last one daddy .love u so much .much and much .you're superb .sory if you love me more then i love you .i juz want you to noe sayang ,i always miss you .always love you .always remember you and always think about you :)


his mine .forever and ever will be mine .ak sayang dy lebeh dari ak sayang korang .haha .get it !


dy gyle and ak mental .bile kiteowg bergabung ney lah jadinye .haha .ak sayang kaw sangat hamzah oii !


see !korang ad keh !haha .dy sayang ak kan .so ,to all bicthy jangan cube2 nak try beliau ney okay .tapi if korang rase korang lagi hebat dari ak try lah ayat .tengok dapat keh x dapat .takot korang x dapat dy tapi dapat kaki ak jeh .i'm not kidding okay .orang dulu2 cakap kan ,jangan suke maen gyle dengan orang gyle .so ,kalau korang rase nak menggile dengan ak try it !


selagi tangan dy x terlepas dari tangan ak ,jangan harap orang laen ad chance nak masok line .sory to say .i'm taken wiff my handsome boy .mysweet daddy .my loving hamzah and my husband foreva .never leave each other k dear !

haihoi !


hoihoi .ney budak2 rumah ak .tat time nga tunggu lori datang nak angkat barang coz we all dah pindah keluar dari ostel .yahoo .sukesuke .x payah nak duduk dekat ostel lagi .semak otak jeh duduk sane .hehe .



ney laa barang2 budak rumah ak .penoh 1 lori tahu .penat gile dari tingkat 18 nak bawak barang2 ney sume turun dengan lift .kalau ringan xpe lah jugak .ney dengan almari ,tilam ,tikar ,beg .macam2 lah .padahal yang duduk rumah tu 7 orang jeh pown .tapi barang2 kiteowg macam ramai gyle yang duduk .hmm .ap2 pown ,syukur sangat sebab sume dah settle and dah nak dekat seminggu ak duduk kat rumah baru yang besar ney .hoho .


angkat lah barang2 tu yea kawan2 .tengs kepade semue yang terlibat .jase mu akan ku kenang .ewah .bajet gile .haha .


haih .dah penat2 angkat barang kene duduk atas lori pulak jage barang .wah .tapi best gyle naek lori .cume yang x best panas yang teramat sangat .hmm .ap2 pown memang seronok dok kat blakang lori tuh .cume malu sikit sebab orang pandang2 .yang pandang tu sume bf pulak tu .malu lah jugak .haha .dah macam pendatang jeh duduk kat blakang tu .btw ,ak happy sangat sebab sume dah clear .rumah baru dah bersih .dah lawa .dah kemas .hehe .

I LOVE MY MOM !


hari ney hari ibu and ak nak ucap kan selamat hari ibu kepade semue ibu2 yang ad kat dunie ney .tanpe korang xde lah kami .to mymom ,i love you so much .x terkate sayang ak dekat dy .dy yang terbaek selamenya .pagi tadi time tengah tidur my sis call .dy tanye dah wish keh happy mother's day .ak cakap blom .lpas tuh tbe2 dapat multimedia meseg dari mysis and dy hantar gambar kek sebab nak celebrate hari ibu .malang sekali ak x de kat rumah hari ney .dapat gambar jeh .hmm .xpatot kan .then lpas tuh ak teros meseg mama ak .ak cakap ak sayang dy .hehe .memang betol pown .hmm .x dapat ak nak ungkapkan berape banyak sayang ak kat mama ak sebab memang xkan terjawab .lepas jeh daripade tuh ,tibe2 ak teringat kat lagi sorang mak .hehe .she's my mother in-law lah .ak tanye kawan2 ak patot keh ak call .then dorang cakap call jeh .ak malu act .tapi dengan slumber ak call then wish happy mother's day .time mule2 mak dy angkat call tuh mak dy teros cakap " bella kan " .aha .sangat pandai meneke suare ku .macek rindu bella .kenape dah lame x datang sini ( rumah hamzah ) !ak pown cakap lah yang ak bz .dengan kemas rumah baru lagi .esok dah masok sem baru .then we all sembang2 kosong bout his son .nanti bella datang rumah macek k .if x bz lah .mmmmuaaaahhh .I LOVE THEM !

so bored !


hari ney terbangon terlebeh awal dari biase sebab ak xbole nak pejam mate .macam2 dah ak buat .try tidur .xbole .nak kemas rumah tapi malas sebab ad yang masih tidur .cuci tandas dah .kemas baju dah .hmm .x tahu nak buat ap .lastly on9 lah .aha .ak dah siap bath and dah ready nak berangkat balek ke ostel .cume sekarang ak tengah tunggu mydad bangon dari tidur .malas nak ganggu mydad tidur .nampak macam syok jeh .mesti mimpi indah kan .kenape ak x boleh tido .pagi2 lagi hamzah dah call my second sistor bagi tahu dy dekat lcct .engat dapat jumpe akk ak lah tu kan .aha .dy tanye mane ak ,then ak suruh akk ak tipu lah .ak suruh akk ak cakap yang ak tengah tidur .padahal ak ad dengan akk ak tat time .rase malas nak cakap dengan dy .it's hurt to me act .i dun noe what happen wif us .we both always busy .when he texting me ,i dun feel like want reply his text !why ?did i'm not love him anymore ?really !huh !i really hates this fucker feeling !i'm talking to much rite .okea .mydad dah siap .now ,ak nak balek .bubye guyz ><

NEW SEM !


huh .sekarang jam dah menunjukkan 3.14 a.m .tapi ak dok menghadap lappy lagi .pagi nanti dah kene balek ostel .walaupown x jao ,rase malas nak pergi sane .ak nak duduk rumah jeh .malas nak belajar .dah lah bukak sem baru ney semue subjek mencabar .yang paleng ak x suke is seni !like hell yaw .ak paleng xpandai nak melukis bagai .cam ne lah agaknye ak nanti kan .always bz jeh kot .senior2 ak cakap ,dorang kene hasilkan 40 lebeh lukisan ,binaan and whateva .how can i do tat .nampkanye kene upah orang yang pandai melukis .haah .bukak sem ney jugak ,ak and kawan2 ak dah xkan duduk ostel lagi .kami akan pindah dekat belakang kolej .so ,ak x payah nak maki hamun pagi2 kat buz dataran lembab tuh .ak boleh jalan kaki jeh pergi kolej hari2 .ak x dapat dose sebab mencarut setiap pagi .harap2 buz dataran lembab tuh pergi jahanam lah .haha .oopss .x baek kan .harap2 buz dataran pintar tuh akan lebeh menepati mase yang di tetapkan agar cikgu2 yang masih menaiki buz itu tidak banyak dose mereka kerane " dose " yang sedie ad pown x tertanggong .haha .i really hope tat .ap2 pown ak harap ,kehidupan ak and kawan2 ak kat rumah baru tuh nanti still macam biase .xnak ad gadoh2 lagi .xnak kehilangan barang lagi .xnak masam2 muke dengan sesiape .bukak sem baru ney ak harap  ak lebeh bersemangat untuk mengejar cite2 ak and rajen belajar dan kurangkan gosip bersame teman2 .haha .chayok2 bella .

my mommy !


like usual .ak mesti tidur lambat .nanti bangun pown gyle lambat .mymom always bising pagi2 if anak2 gurl dy x bangon lagi .hmm .bende yang akan mymom buat if ak x bangon lagi is dy akan bukak langsir and tingkap supaye cahaye masok dalam bilik .kadang2 dy akan tutup kipas .kadang2 jugak dy akan kacau ak pagi2 like bising2 .gelak2 .maen dengan kucing kat kaki ak .tanye ak bende2 yang x sepatotnye .macam2 lah dy buat supaye ak bangon .yang peleknye dy x buat macam tuh pown dekat my sister's .pelek kan .haih .ak sendiri x tahu kenape mak ak suke kacau ak tidur .maybe dy bosan kot kan .kalau bosan ,jangan lah bangon awal2 sangat .ney x ,dalam pukol 6 or 8 mesti nak usik ak tidur .i like it act .cume kadang2 if ak terlalu penat ,ak mesti tertinggi suare dekat mak ak .kesian beliau tuh .mane x nye .my mom jurulatih khidmat negare .dy dah terbiase bangon awal untuk ajar budak2 PLKN kawat and whateva !aha .ak x bole jugak nak salah kan mak ak .yelah .ak kan GURLZ !hmm .

teacher's day !


haa .nampak x ap yang ak buat .berdiri atas pentas and kat depan ak ramai gyle orang duduk .lecture ak .orang2 kolej .kawan2 .semue ad .tat time ,ak kene buat persembahan and hiburkan semue orang lah sempene hari guru taon lepas .best jugak .walaupown menggeletar kat atas pentas tuh ,tapi ak dapat kawal .best bile dapat menyanyi . hobi ak selain mengusik orang ,ak suke karoke .x kire tempat .asalkan ak boleh menyumbangkan suare lah .tapi ekot mud jugak .hee .act ,pict ney pict lame kot .saje jeh nak mengenang kembali .hehe .hope taon ney ad lagi sambutan hari guru sebab ak nak dance pulak .haa .korang ado keh !ngeh ngeh ngeh **

meet again !



okea .masok hari ney dah 3 hari berturut3 we all keluar same2 tapi bukan we all berdue .kami berlime lah .aha .kelmarin we all pergi karoke dekat nilai .semalam we all pergi tasik idaman .jalan2 .then makan .hari ney we all pergi swimming pulak dekat putrajaya then pergi makan .haha .sukesuke .ngee :D .bende yang paleng kelaka is time makan .2 boyz tu macam berbisik2 then gelak2 .ak tanye lah ap ?kowang mengumpat ea .boyz yang lagi sorang tu tamo bagi tahu but boyz yang ak minat tuh yang bagi tahu sebab dy tengok muke ak macam berie2 nak tahu kan .dy bagi tahu then dy pesan smthing kat ak spaye engat kan dorang amek dorang punye underwear coz takot tertinggal .aha .sangat mongox .lastly ,mmg tertinggal pown dalam kerete .ak pown buat keje jahat .nak tahu ap ?haha .xdapat lah .memang memalukan .tapi biar lah rahsie .ap yang best sangat adelah maken hari ,interaksi ak dengan dy semakin baek .tapi still malu2 .maseng2 nak minx num tapi x kesampaian lagi .but ak tetap happy we all macam ney .yelah .baru kenal kan .dy funny .dy cute .dy hensem .i loike his eyes .bile dy pandang ak kan ,omak aii !caer den di buatnye .haha .walaupown macam tu ,kat aty ak always ad someone .xlebeh .ak xkan curang sebab ak tahu dy xkan buat ak macm tu .ILY lah !

my love one !


ney impian ak dengan mamad ney lah .kalau boleh memang kiteowg nak naek pelamin cepat2 and nak dapat anak secomel budak tuh .konon2 pasangan yang dah kawen lah ney kan .tapi ap kan daye .we still young .ak pown xnak lagi jadi bini orang .x puas enjoy lagi lol .haha .anak sape ntah tu .we ols pinjam kejap .yang peleknye budak tu nak pulak dengan kiteowg .aha .


ney lah his mom yang sporting lagi baek .mama dy suke sangat ajak ak pergi kenduri kawen sedare mare dy .nak tahu kenape x ?hmm .i dun noe act .hee .lagi 1 kan ,mama dy always ajak ak datang rumah and tido rumah dy .haa .yang ney ak tahu sebab ap ?sebab mak dy boring kat rumah .xde teman nak beborak .tats y mak dy suke ak pergi rumah dy .if ak xpergi pown kan ,mesti mak dy akan call .aww .patotnye ak yang call kan tanye khaba ke ap .ney x ?hmm .ak ney pemalu owang nye .wahaa .seingat ak ,selame ak kenal hamzah and his family ,cume 2x jeh ak pernah call mama dy .hee .yang laen sume mak dy yang call .baek kan .sbb tu ak sayang nak lepaskan anak dy .mak dy pernah suruh ak panggil dy mak .tapi sampai sekarang ak still panggil dy mak cik .sebab ak tersangat lah malu .maybe one day i will call u mama .insyaallah .tunggu ad keberanian .hee :D



si dia ??

last night ak kelua dengan kecik and wawa .we ols pergi karoke dekat nilai .wawa bawak kawan dy lah pulak .2 boyz .ak x kenal dorang but semalam kali kedue we ols kelua pergi karoke same2 .act ,ak minat dekat sorang boyz tu .sangat cute .jelingan mate dy .OMG !macam nak tercabut jantung ak .haha .x bole bla .first meet kiteowg x bckap pown but smalam dy tanye ak macam2 .study mane .umo bape .malangnye dy sudah tue .ak x pernah minat boyz yang terlalu tue umo dy dari ak .umo tat boyz 24 .tapi xnmpak macam  24 .nmpak macam sebaye dengan ak jeh .wahaa .tu bukan curang okay .ak juz nak bekawan .hee .tapi semalam memang best sebab kiteowg duet lagu jangan pisahkan .haha .macam ap jeh .mule2 tu malu2 lah jugak ,tapi lame2 okea laa .tapi segan tu still ad .hmm .lepas jeh karoke ,we ols pergi dataran nilai pulak .engat best lah .xde pape pown kat sane .dataran merdeka lagi best and cantek .aha .tu jeh cite dy sebenanye .hope ,we ols boleh kelua and jumpe lagi .wehee .ak gatal kan .haha **

friends !


haha .kesian sungguh kawan kuh ney .berfday dye tat time .mandi tepung wif telur lah cite dy .we ols sume dah pernah kene tapi bliau ney jeh x pnah kene lagi .so ,firstime kene memng best kan nad .aha .bau telor jeh dy ney .


yess .blasah dy cukup2 .haha .padan muke egan .sampai terbareng2 nad keje kan dy .


haha .menyempat lagi baleng tepong tuh kan .korang the best lah .stakat ney ,plan yang ak buat x pernah x menjadi kan .semue menjadi .aha .ak suke kene kan orang .ngee .padan muke korang .haha .


dah macam monkey dah anak perempuan lokman ney .engat kaw selamat keh .xkan selamat punye lah .haha .


we ols pandai maen ,pandai kemas .bagos kan .tde lah kene marah dengan warden nanti .hee .


dah puas gelak2 .ketawe2 .jerit2 .kemas mengemas .lastly mesti bagi pose .ak sayang korang guyz .korang memang terbueks .best eva <">

mulot longkang punye pasal !


gadoh .gadoh .gadoh dan gadoh .memang lah biase bile tengah bercinte kan .sedang kan lidah lagi tergigit ini kan pulak pasangan couple .hah !since dy always bz ney ,ak yang jadi x tentu arah .yeah .u noe what ,ak bosan gile tahu x kat rumah .dy x text .dy juz call jeh .tu pown tengah2 malam .ak x pernah x angkat kalau dy call .mesti angkat lah .tido mampos macam mane pown ,mesti tersedar bile dy call .tapi memang x dinafikan ,lately we ols alwys gadoh .maybe kiteowg ney coup dah terlalu lame kan .tapi ad jugak orang yang lagi lame nape bahagie jeh .hmm .his mom ad call ak and bagi tao yang dy mmg bz skit sekarang .yess .i'm try to understand .but ....!!hmm .hari tuh gado paling besar yang pernah jadi kat ak dengan dy buat kali pertame nye .haih !



we ols gadoh sebab ad yang bawak mulot g bagi tao dy yang ak keluar dengan jantan laen .ak ekot jantan mane ntah g maen bola !x keh gile .act ,jantan tuh ex-bf ak .hee .tapi ak memang x keluar lah dengan laki tuh .hamzah tetap x percaye .dy lebeh caye kan orang laen dari gf dy sendiri .WTH !ak ney siape .dy kate ak tipu dy .dy soh jugak ak mengaku kalau ak x ngaku dy minx putus .gile ap .ak x buat macam mane ak nak mengaku .dy kate dy paleng x suke kene tipu .memang lah .ak pown .tapi ak x buat .itu yang ak cakap lah .if ak buat ,mesti ak mengaku punye .tapi ak xbuat .hmm .2 hari bende ney x settle2 .naek srabot otak ak babe .tapi tat time ,memang ak dah nekad lah .if btol kiteowg putus ak akn lepas kan dy !ak x salah tapi kene tuduh macam tuh .sape x hangin kan .gyle lah .kalau ak tahu sape punye mulot yang sangat harum buat cite macam tuh ,siap lah kaw bicth !ak x kesah kabel kaw besar mane pown .pangkat kaw tinggi mane .if ak cakap nahas ,yess kaw nahas !



lastly ,ney yang keluar dari mulut dy .ak x text .ak x call .ak dah malas nak cakap pape lagi bout tat .ak cakap ak x buat tapi dy xnak caye terpulang lah kan .xkan nak pakse2 orang pulak .mane boleh cam tuh .ak bukan jenis yang memakse lah .tapi ,dy minx maaf .then ak pown cam x sampai haty kan .ye lah .semue manusia pnah buat silap kan .so ,kiteowg bek blek .ak tao lah sygs kaw x kan boleh tinggal kan ak .kaw pnah cakap yang ak ney sgf kaw paleng terbaek .wah bangge ak taw .haha .luv u dear .tmo gdo2 lagi k ;)

cuti-cuti malaysia !



Heyy guys .dah lame kot ak x layan and x update blog ney .act ,ak malas nak on9 since ak sedang bercuti ney .pelex kan .patotnye time cuti lah ak rajen on9 . ney x !terbalek pulak .time orang sebok2 tengah study time tu lah baru gedik2 nak on9 .hmm .whateva lah bella .asal kan kaw happy .owite .back to the story .dah lame x berkongsi cerite .hehe .kali ney ak nak cite bout my family .time ak cuti hari tu ,we ols ( my family ) cadang nak pergi langkawi .tapi x jadi sebab kawan my sis cakap aer laut tengah bergelora .then we ols tukar plan lah .ap lagi .cadangan yang kedue pulak nak pergi lost worls of tambun .hehe .best tuh tapi bapak ak cakap stakat pergi mandi2 buat penat badan jeh .betol jugak kan .lastly ,keputusan di capai bile semue setuju nak pergi Cameron Highland .act ,kat sane bukan ad pape pown .juz untuk rest kan otak and untuk fun2 tuh x de lah sebab my dad cakap dye nak berehat .so ak juz follow jeh .janji jalan daripade xde .


ney sume family ak .x de yang lebeh and xde yang kurang .semue cukup .selalunye kalau keluar mesti x cukup korum .kadang2 ad mama tapi abah xde sebab kerje .tapi kalau ad mydad ,mymom pulak bz .dah banyak kali rancang but xde mase yang sesuai nak hang 1 family .lagi2 ak dengan akk ak yang first still study .nak cuti lagi lah susah kan .hmm .tapi kali ney xde maknenye ,bz keh x ,kene pergi jugak .I LOVE THEM !hanye kamu semua yang terbaek :)

Haa .tahu x ney siape ?for sure ,tats my lovely mama and abah .ewah ,engat zaman mude2 keh .haha .sweet jeh kan .mydad sangat lovely .caring .responsible .i really love him so much .dy x pernah “ TAK “dekat ak .ap yang ak and my siblings mintak ,dye mesti bagi jugak .walaupown lambat .tapi ak xde lah mintak bende yang bukan2 kan .terutame bab duet lah .kalau ak nak hang out kan dy selalu hantar ak dari rumah ke ktm .xpown kat lcct .kadang2 tuh ,dy akan hantar ak teros ke destinasi yang ak nak tuju .dy x pernah x bagi .kalau ak mintak conform2 dapat .hehe .my mom pulak ,more kepade make-up lah .contactlens bewarne-warni semue my mom yang belikan .compact powder ,celak ,mascara and whateva semue mama ak yang bagi .hee .biase lah ,ak kan student lagi .nanti ak dah keje bole lah beli sendiri .hee :D .I LOVE YOU MAMA AND ABAH !


Okea .ney semua adik beradik ak yang sengal .ak beruntung sebab ak ade semue .ak ad kakak .ak ad abang and ak ad adik .ak berade kat tengah2 .bukan semue orang dapat rase macam tuh .hehe .jum ak kenal kan siblings ak dekat korang .my eldest sister name is Wan Ainor Bashira Wan Kamarudin .my second sister name is Wan Ainor Bahiyah Wan Kamarudin .then my silly bro name is Wan Ikhwanul Wan Kamarudin .then me .my name is Wan Ainor Nabila Wan Kamarudin and my youngest brother name is Wan Nur Irfan Wan Kamarudin .semue “ WAN “ kan .well !if u want to noe ,kami ney ad kerabat kami sendiri .tapi walaupown name ak WAN ,xbermankne ak lahir kelantan .bukan k .ak dengan adik ak yang last jeh lahir dekat kajang .yang laen semue dekat pahang .aha .ak sayang korang sume .walaupown kadang2 korang amat menyakitkan haty tapi tuh lah yang ak suke .hehe .