anak ismail !


wahaa .lepas sebulan x jumpe munyits ak ney ,skali jumpe xnak lepas wokk !haha .rindu gylegyle .lepas jeh tengok cerite kongsi ,we all teros g karoke .then dy bawak ak balek jumpe mak dy yang sangat merindui ak .hehe ;)



okay .ak nak buat pengakuan berani mati punye .mulai hari ney .saat ney .detik ney .ak akan cube jadi seorang pecinte yang setie .xnak curang lagi .xnak meseg dengan laky laen dah .xnak kuar dengan laky laen jugak .nak jadi sgf yang terbaek buat dy .wahaa .sangat x boleh blaa kan .eh .eh .blog gua bhai !suke haty ak laa nak tulis ap kan .


mohd hamzah bin ismail !kaw dah curi haty and jantung2 ak sekali .so ,selagi kaw x pulangkan ,memang x lah ak nak cari laky len .your first and the last one daddy .love u so much .much and much .you're superb .sory if you love me more then i love you .i juz want you to noe sayang ,i always miss you .always love you .always remember you and always think about you :)


his mine .forever and ever will be mine .ak sayang dy lebeh dari ak sayang korang .haha .get it !


dy gyle and ak mental .bile kiteowg bergabung ney lah jadinye .haha .ak sayang kaw sangat hamzah oii !


see !korang ad keh !haha .dy sayang ak kan .so ,to all bicthy jangan cube2 nak try beliau ney okay .tapi if korang rase korang lagi hebat dari ak try lah ayat .tengok dapat keh x dapat .takot korang x dapat dy tapi dapat kaki ak jeh .i'm not kidding okay .orang dulu2 cakap kan ,jangan suke maen gyle dengan orang gyle .so ,kalau korang rase nak menggile dengan ak try it !


selagi tangan dy x terlepas dari tangan ak ,jangan harap orang laen ad chance nak masok line .sory to say .i'm taken wiff my handsome boy .mysweet daddy .my loving hamzah and my husband foreva .never leave each other k dear !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan