bo + san !

hari ney hari yang sungguh boring dan membosankan .nak tahu kenape bosan x ?hmm .budak2 bilik ak ,x habes2 layan cerite korea !daripade smalam punye smalam dok tengok cite tuh .x habes2 .naek " menyinge " ak di buatnye .yang laen bace majalah lah .dok dalam bilik maseng2 .hmm .bosan kot .nak kelua tapi daddy bz .so kene lah tunggu sabtu and ahad baru boleh jumpe .bangon jeh pagi tadi teros tengok fon .ad 1 meseg dari my munyits .pagi2 dah dapat kiss .wahaa .i loikee .then x cuci muke ,x gosok gigi teros g jemur baju kat luar .hari ney ak bangon awal dari biase .selalunye pukol 12 baru bangon .tapi tadi sebab nak jemur baju kene lah bangon awal .di sebabkan xde kelas boleh lah bangon lambat2 .if ad kelas memang harapan lah nak bangon macam tu .hmm .skang ney hari2 hujan .baju pown susah nak kering .so ,lepas ney ak kene rajen2 bangon awal and teros jemur baju .lepas bath tadi ,ak pergi pinjam motor jiran sebelah sebab nak g kolej coz nak pergi amek borang kebenaran untuk g taska nak buat observation .then round2 dalam taman baru ney .banyak fulgoso disini . .walaupown rumah ak agak dekat dengan kolej tapi ak tetap malas nak jalan kaki .lagi2 time tengah panas .haih .x sanggup weh .then balek rumah gosip2 jap .kutuk2 orang .buat assgmnt pas tu nnyi2 .then semue pergi masak maggi .yess .menu harian .x pernah tinggal maggi tu .patot lah x pandai2 .haha .nak tengok tv ,tapi xde cerite menarik .okay .tu jeh cerite dy sebenarnye .tadaa :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan