haihoi !


hoihoi .ney budak2 rumah ak .tat time nga tunggu lori datang nak angkat barang coz we all dah pindah keluar dari ostel .yahoo .sukesuke .x payah nak duduk dekat ostel lagi .semak otak jeh duduk sane .hehe .



ney laa barang2 budak rumah ak .penoh 1 lori tahu .penat gile dari tingkat 18 nak bawak barang2 ney sume turun dengan lift .kalau ringan xpe lah jugak .ney dengan almari ,tilam ,tikar ,beg .macam2 lah .padahal yang duduk rumah tu 7 orang jeh pown .tapi barang2 kiteowg macam ramai gyle yang duduk .hmm .ap2 pown ,syukur sangat sebab sume dah settle and dah nak dekat seminggu ak duduk kat rumah baru yang besar ney .hoho .


angkat lah barang2 tu yea kawan2 .tengs kepade semue yang terlibat .jase mu akan ku kenang .ewah .bajet gile .haha .


haih .dah penat2 angkat barang kene duduk atas lori pulak jage barang .wah .tapi best gyle naek lori .cume yang x best panas yang teramat sangat .hmm .ap2 pown memang seronok dok kat blakang lori tuh .cume malu sikit sebab orang pandang2 .yang pandang tu sume bf pulak tu .malu lah jugak .haha .dah macam pendatang jeh duduk kat blakang tu .btw ,ak happy sangat sebab sume dah clear .rumah baru dah bersih .dah lawa .dah kemas .hehe .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan