cuti-cuti malaysia !



Heyy guys .dah lame kot ak x layan and x update blog ney .act ,ak malas nak on9 since ak sedang bercuti ney .pelex kan .patotnye time cuti lah ak rajen on9 . ney x !terbalek pulak .time orang sebok2 tengah study time tu lah baru gedik2 nak on9 .hmm .whateva lah bella .asal kan kaw happy .owite .back to the story .dah lame x berkongsi cerite .hehe .kali ney ak nak cite bout my family .time ak cuti hari tu ,we ols ( my family ) cadang nak pergi langkawi .tapi x jadi sebab kawan my sis cakap aer laut tengah bergelora .then we ols tukar plan lah .ap lagi .cadangan yang kedue pulak nak pergi lost worls of tambun .hehe .best tuh tapi bapak ak cakap stakat pergi mandi2 buat penat badan jeh .betol jugak kan .lastly ,keputusan di capai bile semue setuju nak pergi Cameron Highland .act ,kat sane bukan ad pape pown .juz untuk rest kan otak and untuk fun2 tuh x de lah sebab my dad cakap dye nak berehat .so ak juz follow jeh .janji jalan daripade xde .


ney sume family ak .x de yang lebeh and xde yang kurang .semue cukup .selalunye kalau keluar mesti x cukup korum .kadang2 ad mama tapi abah xde sebab kerje .tapi kalau ad mydad ,mymom pulak bz .dah banyak kali rancang but xde mase yang sesuai nak hang 1 family .lagi2 ak dengan akk ak yang first still study .nak cuti lagi lah susah kan .hmm .tapi kali ney xde maknenye ,bz keh x ,kene pergi jugak .I LOVE THEM !hanye kamu semua yang terbaek :)

Haa .tahu x ney siape ?for sure ,tats my lovely mama and abah .ewah ,engat zaman mude2 keh .haha .sweet jeh kan .mydad sangat lovely .caring .responsible .i really love him so much .dy x pernah “ TAK “dekat ak .ap yang ak and my siblings mintak ,dye mesti bagi jugak .walaupown lambat .tapi ak xde lah mintak bende yang bukan2 kan .terutame bab duet lah .kalau ak nak hang out kan dy selalu hantar ak dari rumah ke ktm .xpown kat lcct .kadang2 tuh ,dy akan hantar ak teros ke destinasi yang ak nak tuju .dy x pernah x bagi .kalau ak mintak conform2 dapat .hehe .my mom pulak ,more kepade make-up lah .contactlens bewarne-warni semue my mom yang belikan .compact powder ,celak ,mascara and whateva semue mama ak yang bagi .hee .biase lah ,ak kan student lagi .nanti ak dah keje bole lah beli sendiri .hee :D .I LOVE YOU MAMA AND ABAH !


Okea .ney semua adik beradik ak yang sengal .ak beruntung sebab ak ade semue .ak ad kakak .ak ad abang and ak ad adik .ak berade kat tengah2 .bukan semue orang dapat rase macam tuh .hehe .jum ak kenal kan siblings ak dekat korang .my eldest sister name is Wan Ainor Bashira Wan Kamarudin .my second sister name is Wan Ainor Bahiyah Wan Kamarudin .then my silly bro name is Wan Ikhwanul Wan Kamarudin .then me .my name is Wan Ainor Nabila Wan Kamarudin and my youngest brother name is Wan Nur Irfan Wan Kamarudin .semue “ WAN “ kan .well !if u want to noe ,kami ney ad kerabat kami sendiri .tapi walaupown name ak WAN ,xbermankne ak lahir kelantan .bukan k .ak dengan adik ak yang last jeh lahir dekat kajang .yang laen semue dekat pahang .aha .ak sayang korang sume .walaupown kadang2 korang amat menyakitkan haty tapi tuh lah yang ak suke .hehe .


Tiada ulasan:

Catat Ulasan