I LOVE MY MOM !


hari ney hari ibu and ak nak ucap kan selamat hari ibu kepade semue ibu2 yang ad kat dunie ney .tanpe korang xde lah kami .to mymom ,i love you so much .x terkate sayang ak dekat dy .dy yang terbaek selamenya .pagi tadi time tengah tidur my sis call .dy tanye dah wish keh happy mother's day .ak cakap blom .lpas tuh tbe2 dapat multimedia meseg dari mysis and dy hantar gambar kek sebab nak celebrate hari ibu .malang sekali ak x de kat rumah hari ney .dapat gambar jeh .hmm .xpatot kan .then lpas tuh ak teros meseg mama ak .ak cakap ak sayang dy .hehe .memang betol pown .hmm .x dapat ak nak ungkapkan berape banyak sayang ak kat mama ak sebab memang xkan terjawab .lepas jeh daripade tuh ,tibe2 ak teringat kat lagi sorang mak .hehe .she's my mother in-law lah .ak tanye kawan2 ak patot keh ak call .then dorang cakap call jeh .ak malu act .tapi dengan slumber ak call then wish happy mother's day .time mule2 mak dy angkat call tuh mak dy teros cakap " bella kan " .aha .sangat pandai meneke suare ku .macek rindu bella .kenape dah lame x datang sini ( rumah hamzah ) !ak pown cakap lah yang ak bz .dengan kemas rumah baru lagi .esok dah masok sem baru .then we all sembang2 kosong bout his son .nanti bella datang rumah macek k .if x bz lah .mmmmuaaaahhh .I LOVE THEM !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan