meet again !



okea .masok hari ney dah 3 hari berturut3 we all keluar same2 tapi bukan we all berdue .kami berlime lah .aha .kelmarin we all pergi karoke dekat nilai .semalam we all pergi tasik idaman .jalan2 .then makan .hari ney we all pergi swimming pulak dekat putrajaya then pergi makan .haha .sukesuke .ngee :D .bende yang paleng kelaka is time makan .2 boyz tu macam berbisik2 then gelak2 .ak tanye lah ap ?kowang mengumpat ea .boyz yang lagi sorang tu tamo bagi tahu but boyz yang ak minat tuh yang bagi tahu sebab dy tengok muke ak macam berie2 nak tahu kan .dy bagi tahu then dy pesan smthing kat ak spaye engat kan dorang amek dorang punye underwear coz takot tertinggal .aha .sangat mongox .lastly ,mmg tertinggal pown dalam kerete .ak pown buat keje jahat .nak tahu ap ?haha .xdapat lah .memang memalukan .tapi biar lah rahsie .ap yang best sangat adelah maken hari ,interaksi ak dengan dy semakin baek .tapi still malu2 .maseng2 nak minx num tapi x kesampaian lagi .but ak tetap happy we all macam ney .yelah .baru kenal kan .dy funny .dy cute .dy hensem .i loike his eyes .bile dy pandang ak kan ,omak aii !caer den di buatnye .haha .walaupown macam tu ,kat aty ak always ad someone .xlebeh .ak xkan curang sebab ak tahu dy xkan buat ak macm tu .ILY lah !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan