mulot longkang punye pasal !


gadoh .gadoh .gadoh dan gadoh .memang lah biase bile tengah bercinte kan .sedang kan lidah lagi tergigit ini kan pulak pasangan couple .hah !since dy always bz ney ,ak yang jadi x tentu arah .yeah .u noe what ,ak bosan gile tahu x kat rumah .dy x text .dy juz call jeh .tu pown tengah2 malam .ak x pernah x angkat kalau dy call .mesti angkat lah .tido mampos macam mane pown ,mesti tersedar bile dy call .tapi memang x dinafikan ,lately we ols alwys gadoh .maybe kiteowg ney coup dah terlalu lame kan .tapi ad jugak orang yang lagi lame nape bahagie jeh .hmm .his mom ad call ak and bagi tao yang dy mmg bz skit sekarang .yess .i'm try to understand .but ....!!hmm .hari tuh gado paling besar yang pernah jadi kat ak dengan dy buat kali pertame nye .haih !



we ols gadoh sebab ad yang bawak mulot g bagi tao dy yang ak keluar dengan jantan laen .ak ekot jantan mane ntah g maen bola !x keh gile .act ,jantan tuh ex-bf ak .hee .tapi ak memang x keluar lah dengan laki tuh .hamzah tetap x percaye .dy lebeh caye kan orang laen dari gf dy sendiri .WTH !ak ney siape .dy kate ak tipu dy .dy soh jugak ak mengaku kalau ak x ngaku dy minx putus .gile ap .ak x buat macam mane ak nak mengaku .dy kate dy paleng x suke kene tipu .memang lah .ak pown .tapi ak x buat .itu yang ak cakap lah .if ak buat ,mesti ak mengaku punye .tapi ak xbuat .hmm .2 hari bende ney x settle2 .naek srabot otak ak babe .tapi tat time ,memang ak dah nekad lah .if btol kiteowg putus ak akn lepas kan dy !ak x salah tapi kene tuduh macam tuh .sape x hangin kan .gyle lah .kalau ak tahu sape punye mulot yang sangat harum buat cite macam tuh ,siap lah kaw bicth !ak x kesah kabel kaw besar mane pown .pangkat kaw tinggi mane .if ak cakap nahas ,yess kaw nahas !



lastly ,ney yang keluar dari mulut dy .ak x text .ak x call .ak dah malas nak cakap pape lagi bout tat .ak cakap ak x buat tapi dy xnak caye terpulang lah kan .xkan nak pakse2 orang pulak .mane boleh cam tuh .ak bukan jenis yang memakse lah .tapi ,dy minx maaf .then ak pown cam x sampai haty kan .ye lah .semue manusia pnah buat silap kan .so ,kiteowg bek blek .ak tao lah sygs kaw x kan boleh tinggal kan ak .kaw pnah cakap yang ak ney sgf kaw paleng terbaek .wah bangge ak taw .haha .luv u dear .tmo gdo2 lagi k ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan