my love one !


ney impian ak dengan mamad ney lah .kalau boleh memang kiteowg nak naek pelamin cepat2 and nak dapat anak secomel budak tuh .konon2 pasangan yang dah kawen lah ney kan .tapi ap kan daye .we still young .ak pown xnak lagi jadi bini orang .x puas enjoy lagi lol .haha .anak sape ntah tu .we ols pinjam kejap .yang peleknye budak tu nak pulak dengan kiteowg .aha .


ney lah his mom yang sporting lagi baek .mama dy suke sangat ajak ak pergi kenduri kawen sedare mare dy .nak tahu kenape x ?hmm .i dun noe act .hee .lagi 1 kan ,mama dy always ajak ak datang rumah and tido rumah dy .haa .yang ney ak tahu sebab ap ?sebab mak dy boring kat rumah .xde teman nak beborak .tats y mak dy suke ak pergi rumah dy .if ak xpergi pown kan ,mesti mak dy akan call .aww .patotnye ak yang call kan tanye khaba ke ap .ney x ?hmm .ak ney pemalu owang nye .wahaa .seingat ak ,selame ak kenal hamzah and his family ,cume 2x jeh ak pernah call mama dy .hee .yang laen sume mak dy yang call .baek kan .sbb tu ak sayang nak lepaskan anak dy .mak dy pernah suruh ak panggil dy mak .tapi sampai sekarang ak still panggil dy mak cik .sebab ak tersangat lah malu .maybe one day i will call u mama .insyaallah .tunggu ad keberanian .hee :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan