my mommy !


like usual .ak mesti tidur lambat .nanti bangun pown gyle lambat .mymom always bising pagi2 if anak2 gurl dy x bangon lagi .hmm .bende yang akan mymom buat if ak x bangon lagi is dy akan bukak langsir and tingkap supaye cahaye masok dalam bilik .kadang2 dy akan tutup kipas .kadang2 jugak dy akan kacau ak pagi2 like bising2 .gelak2 .maen dengan kucing kat kaki ak .tanye ak bende2 yang x sepatotnye .macam2 lah dy buat supaye ak bangon .yang peleknye dy x buat macam tuh pown dekat my sister's .pelek kan .haih .ak sendiri x tahu kenape mak ak suke kacau ak tidur .maybe dy bosan kot kan .kalau bosan ,jangan lah bangon awal2 sangat .ney x ,dalam pukol 6 or 8 mesti nak usik ak tidur .i like it act .cume kadang2 if ak terlalu penat ,ak mesti tertinggi suare dekat mak ak .kesian beliau tuh .mane x nye .my mom jurulatih khidmat negare .dy dah terbiase bangon awal untuk ajar budak2 PLKN kawat and whateva !aha .ak x bole jugak nak salah kan mak ak .yelah .ak kan GURLZ !hmm .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan