observe lagi !

salam satu malaysia .entry blog kali ney ak nak cite bout observe !okea .sem 3 ney amat lah mencabar buat ak .you noe what ,ak kene pergi taska and kene mengajar budak2 kat taska tu pasal awal math .ak kene ajar macam mane nak kire2 .then lecture ak akan duduk kat blakang usha macam mane kiteowg mengajar .alahaii .sedangkan time buat pembentangan pown ak dah mengelabah nak mampos .ney kan pulak kene mengajar .damn !sangat x boleh bla .ap ak nak cakap nanti .ak nak biase kan dengan panggilan ap ea ?okea ap kate biase kan diri dengan name cikgu ?macam ney ea .okea murid2 hari ney cikgu nak ajar kamu semue tentang matematik !haha .sumpah kelaka doe .saye ?macam x sesuai .bella ?lagi lah hampeh !haih .kenape lah ak kene buat sume ney .kenape .kenape !ak ney da laa pemalu orangnye .haha .ak bukan pemalu tapi segan .ak sendiri pown x betol ney nak ajar budak .kalau orang dewase boleh terime bhai .bukan senang nak ajar kanak2 ney .kene betol2 suci dari segi mental and fizikal .wah .but .... how can i do that !hmm .nak minx tolong kat sbf ?haa .dy lagi lah masok aer .ouh .x boleh jadi .xkan nak quit kan .mane boleh .dah separoh jalan ney .hmm .mydad cakap ap salahnye mencube .mymom cakap cari lah pengalaman baru banyak2 .my lovely munyits cakap xpe .belajar dulu .nanti dah kawen senang nak jage anak2 ddy kat rumah .wahaa .ak suke yang tuh .suke nak kawen .xnak belajar dah .haha .ak gatal kan .biar lah .bukan ak nak kawen dengan balak korang pown .x hingin lah !tapi ap2 pown ak kene buat yang terbaek walaupown ak x pandai .tu lah gunenye ak datang belajar kan .kegagalan tuh mendewasekan ak .wohoo .sungguh pandai ak berkate2 .haah .i hope i can be a good teacher for the future .amin .you always the best wan ainor nabila wan kamarudin :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan