si dia ??

last night ak kelua dengan kecik and wawa .we ols pergi karoke dekat nilai .wawa bawak kawan dy lah pulak .2 boyz .ak x kenal dorang but semalam kali kedue we ols kelua pergi karoke same2 .act ,ak minat dekat sorang boyz tu .sangat cute .jelingan mate dy .OMG !macam nak tercabut jantung ak .haha .x bole bla .first meet kiteowg x bckap pown but smalam dy tanye ak macam2 .study mane .umo bape .malangnye dy sudah tue .ak x pernah minat boyz yang terlalu tue umo dy dari ak .umo tat boyz 24 .tapi xnmpak macam  24 .nmpak macam sebaye dengan ak jeh .wahaa .tu bukan curang okay .ak juz nak bekawan .hee .tapi semalam memang best sebab kiteowg duet lagu jangan pisahkan .haha .macam ap jeh .mule2 tu malu2 lah jugak ,tapi lame2 okea laa .tapi segan tu still ad .hmm .lepas jeh karoke ,we ols pergi dataran nilai pulak .engat best lah .xde pape pown kat sane .dataran merdeka lagi best and cantek .aha .tu jeh cite dy sebenanye .hope ,we ols boleh kelua and jumpe lagi .wehee .ak gatal kan .haha **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan