so bored !


hari ney terbangon terlebeh awal dari biase sebab ak xbole nak pejam mate .macam2 dah ak buat .try tidur .xbole .nak kemas rumah tapi malas sebab ad yang masih tidur .cuci tandas dah .kemas baju dah .hmm .x tahu nak buat ap .lastly on9 lah .aha .ak dah siap bath and dah ready nak berangkat balek ke ostel .cume sekarang ak tengah tunggu mydad bangon dari tidur .malas nak ganggu mydad tidur .nampak macam syok jeh .mesti mimpi indah kan .kenape ak x boleh tido .pagi2 lagi hamzah dah call my second sistor bagi tahu dy dekat lcct .engat dapat jumpe akk ak lah tu kan .aha .dy tanye mane ak ,then ak suruh akk ak tipu lah .ak suruh akk ak cakap yang ak tengah tidur .padahal ak ad dengan akk ak tat time .rase malas nak cakap dengan dy .it's hurt to me act .i dun noe what happen wif us .we both always busy .when he texting me ,i dun feel like want reply his text !why ?did i'm not love him anymore ?really !huh !i really hates this fucker feeling !i'm talking to much rite .okea .mydad dah siap .now ,ak nak balek .bubye guyz ><

Tiada ulasan:

Catat Ulasan