ayam tue !

haha .tao x ap ney ?ney laa ayam .ayam yang sexy .ngee :D .kali ney ak nak cite pasal ayam pencen !guyz u all tao kan ayam pencen ney sangat liat .x sedap macam ayam biase kan .aha .tapi pagi tadi ,lepas jeh bangon dari tido and lepas cuci kaen ak dengan roomate ak tanye lah nak makan ap hari ney sebab puyot kami maseng2 dah maen lagu keroncong .then we all decide nak pergi pasaraye sebab  beras sume dah habes and macam teringin pulak nak masak tom yam .sampai jeh kat pasaraye tuh ,we all amek barang2 nak buat tom yam then ak trnampak 1 part untuk ayam2 jeh .ak pown panggil lah kawan2 ak sbb nak tanye ,nak ayam ke x ?memang banyak ayam kat situ .ad yang mahal and ad yang murah .aha .lepas tu ak pown cakap lah ,jum masak ayam hari ney .dorang " ON " jeh .ak pown ap lagi ,g amek ayam yang paleng murah kat situ .haha .ak pown suruh kawan ak g bagi ayam tu kat orang yang potong ayam sebab we all x pandai potong ayam .aha .abg tu tanye nak potong macam mane ?ak cakap lah potong kecik2 sebab nak buat sup !haa .then abg2 kat situ gelak2 ouh .ak buat bodoh je lah .bile sampai kat rumah ,we all masak then bile makan jeh ayam tu rase liat gile !dah laa letak ayam tu dalam tom yam .pas tu kawan ak pown g tengok kat plastik ayam tu .rupenye name ayam tu " old chicken " .damn !ak dah masok mulut ney .mane ad orang buat ayam pencen dengan tom yam .orang pakai ayam pencen time buat rendang ad lah .haha .the all of story ,jangan tengok harge lepas ney kawan2 .tengok jename !haha .sebab nak jimat ,ak g makan ayam tue .ouh noee !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan