*****


haissss .pejam celik pejam celik esok dah masok 1 julai .ak pown dah nak dekat habes sem 3 .lepas ney sem khas 2 .then sem 5 .lepas tu sem 6 pulak .selepas dari itu praktikum .lepas praktikum pulak kerje maybe .lepas kerja CONFORM my dad suruh sambung belaja lagi .i noe that .my dad dah cakap awal2 dah .OMD !belajar dan terus belajar .tapi ap yang penteng lepas habes diploma ak ney ,ak nak masok UPSI .mydad nak sangat ak pergi belajar dekat sane .insyaallah if ad rezeki ak akan ke sane jugak .guyz ,doa2 kan laa ea .hee :D .puase and raye pown dah maken dekat .macam x percaye jeh dah nak masok ke alam 20 an ney .tue keh ea ?x lagi kan .yang penteng ak still boleh nampak macam budak skolah menengah .aha .ak sangat suke memperasankan diri ak .pehal ?kaw x suke ?kaw punye pasal lah !kesah pulak ak .haha **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan