:: HIM ::


hello .haii .hell !entry blog ak di malam yang indah lagi sunyi ney ,ak nak cite bout my lovely munyits .last night ,dy buat supersaver sebab untuk 1 hari nak dekat 20x dy asyik sebut perkataan maaf jeh kat ak .yeah .dy buat silap laa sebab tu asyik mintak maaf jeh !kesian dy kan .ak sangat keras haty dan tersangat keras kepala .ak selalu sangat " MAKI " kaw kan daddy !ak selalu sangat ekot perasaan kalau tengah marah .tapi ap kaw buat ?kaw sabar jeh .kaw xpernah maki2 ak .kenape lah kaw macam tu sayang oiii .ak ney kejam kan hamzah !cakap lah yang ak ney kejam .maybe one day kaw akan bosan jugak dengan perangai ak ney kan .hmm .time on call semalam kaw bace kan ak " puisi2 " cinte yang banyak kene mengene dengan ak kan .sedeh kot denga .tapi ak tahan jeh sebab roomate ak ad dalam bilik .ak x boleh nak menanges depan dorang .x tahu lah kenape .ak malu kot nak nanges !hee .back to da story .yang tersangat buat ak sedeh dy cakap cam ney .ehemehem ." ddy sayang mmy sangat .kalau dengan mmy ddy rase cepat jeh waktu tu begerak .ddy x pernah menanges sebab perempuan tapi dengan mmy !ddy x boleh elang mmy" !ewah .sudah sudah .nanti ak pulak yang nanges .aha .ak pernah tengok kaw nanges kan sayang .firstime ak tengok lelaki menanges depan ak .kesiannye .you make me fall in love with you mohd hamzah bin ismail .please .don't you ever leave me or try to cheat me okay dear .love you sayang ;)


aww sayangs .i swear by our love .i love you and only you .he's the one that i am adore .he's the one that i am dream .he's the one that i am love .every song i sing ,i sing for him .i miss you all the more today ddy .please don't leave me .if i said i'm not loving you ,yess i am liar !i am so stupid if i'll find another boyz .okay .I LOVE YOU MORE LAH anak ISMAIL !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan