if i am a !!!


if i am a millionare ,what i want to do ?first of all ,ofcoz i want to sent my parents go to umrah and haji .act ,tats my siblings dream .we ols nak hantar mereke kesana .Insyaallah ,if ad rezeki and umur yang pannjang .yang kedue ap ak akan buat if ak ney jutawan ?mesti lah ak nak pergi shopping .ak nak beli TS or Pavi tu .then orang yang datang sane x boleh nak lepak2 .if datang mesti kene beli .baru cepat kaye .tol x ?haha .yang ketige ak nak ad salon sendiri .ak suke ubah2 style rambut .kalau ad salon sendiri hari2 ak boleh buat rambut kan .x payah nak bayar2 .x lupe jugak ,ak nak ad spa .wah2 .if saket2 badan ad orang tolong urut kan .kan best macam tuh .bahagia nye edop kalau ad semue tu kan .then ak nak ad rumah 5 tingkat and kereta 10 biji .dalam rumah ad lif .lepas tu ak nak duduk dengan semue ahli keluarge ak .if ad mak mentue boleh duduk sekali .wah .jadi lah one big family yang dok kat dalam rumah tu nanti .hee :D .tapi tu semue " IF " je lah .x kan terjadi tu semue kalau x de ushe .am i right !so ,if tu x kan kemane2 pown kalau diri sendiri x mencube .okay .ak dah mule melalut bukan .so ,better i stop writing here .salam **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan