love to sing !


ehem2 .ak tengah amek feel tuh .haa .ney time saringan pertandingan menyanyi .malam nanti baru final .ak nyanyi juz nak hiburkan orang jeh .kalau ad rezeki masok laa final .hee .cite2 ak memang nak jadi seorang penyanyi yang berjaye and di kenali .tapi bile di  fikir2 kan balek ,susah jugak jadi seorang yang dikenali ramai ney .pergaulan ,perlakuan semue terbatas .yelah ,ap kite buat ad jeh orang nak pandang and nak sebok2 .betol x ?sedangkan ak yang belom jadi artis ney pown memang ramai yang suke menyebok .belom lagi ak jadi artis .haha .what ?ak prasan .eh .xlaa .mane ad ak prasan .betol laa .ngee :D .tapi ak lebeh happy dengan care edop ak skang .ak bukan artis .ak x howt .tapi ak "PANAS" sikit lah .haa .same ea ?xlah .mane ad !lol .ak memang suke menyanyi .x kire tempat .kalau ak x de sore sekali pown ,mesti ak akan nynyi jugak walaupown ak nyanyi tu ke laut .xpown macam katak panggil hujan .ad ak kesah .korang suke keh .korang x suke keh .who care !i don't care .if i said i want to sing ,yess i will sing .but ,stakat ney x pernah lagi lah orang cakap suare ak sumbang or macam katak .haa .maknenye suare ak sedap laa kan .ewahh .terperasan pulak .haha .


yess .ptg dah saringan .malam final .and ak terpilih jadi top 5 dari 22 orang peserta .yahoo .ak dapat num 2 pulak tuh .dapat lah hadiah 50 ringgit .act ,ak nynyi untuk suke2 jeh .xpernah terpikir nak menang or nak masok final .act ,ak sangat pemalu bile berdiri depan orang ramai .tapi tat nite ak siap menari lagi sebab ak menanyi lagu dangdut kan .i don't beleive it !maybe sebab tu ,ak menang kot .haha .tapi sumpah ak malu doe .mydad gelak2 jeh tengok we ols menari .siap ad penari latar lagi taw .haha .yang pakai baju polkadot hitam putih tu my sis .memang kaki joget .yang lagi sorang tuh kecik .bestie terbueks .kami triple loike bab2 menari and menyanyi .ad ap2 event ,x pernah lepas mic tu kat tangan okay .haha .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan