:: presentation ::

holla readers !hari ney ak nak cite bout awal matematik .hmm .awal matematik untuk budak2 bukan senang .nak kene ajar budak2 mengire .aww .nak di jadikan cerite ,hari jumaat hari tu group ak kene buat pembentangan pasal " BIG BOOK " .semue kene reka sendiri .group ak group yang pertame kene bentang ,ak x tahu pulak kene buat gaye2 time cerite .konon2 macam ak ney pencerite yang betol2 lah .adoii .sumpah ak malu doe .dah terkemut2 ak kat depan tu .tengok muke lecture .muke kawan2 .semue tengah semangat pandang ak .ak pown terus jadi gagap and x tentu arah .bapak malu .rase macam nak g terjun banggunan time tu jugak .lepas tu ,lecture suruh budak2 group ak tolong ak sebab ak dah macam orang kene penyakit pakinson !haha .gigil .bile kawan ak tolong ,dy pown gigil jugak .teros lecture ak suruh group ak klua dulu then bincang siape yang nak jadi pencerite kanak2 dengan gaye2 tu sume .naseb baik group ak x dapat " 0 " sebab we all x prepare .ngee .bile klua jeh dari kelas tu ,group ak try2 siape nak jadi pencerite .lastly ,bile dah sampai group ak balek ,ak yang kene cerite .cite dy berbunyi begini " pada suatu petang ,ad 3 sahabat yang bername ali ,abu dan amin and bla .bla .bla " .boleh bayangkan x ,gaye untuk cerite kanak2 tuh .kelaka kan .yess .ak dah buat dah pown .gigil .cam nak pengsan .malu .sume ad time tu .padahal kene bentang jeh pown  .haha .buat pertame kalinye ak melakukan bende tu sume .kalau boleh ak  nak buat lagi !boleh x ?hoho **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan