sumpah bende ney gyle !


haha .entry blog ak malam ney ,ak nak cite pasal donut gyle yang ad kat PD tu haa .nak tahu sebab ap gyle x ?sebab permainan tu laa badan ak saket2 .saket dy bukan sikit2 taw .kaw2 punye sakit .time ak tengok orang laen naek macam best .ak pown ajak lah akak2 ak pergi test .dah laa time tu baru jeh lepas naek banana tuh .jatuh 3x .dah banyak aer laut tuh ak telan taw .disebabkan banana tuh jugak ak kehilangan cincin kesayangan ak .damn !cincin tu hilang time we ols jatuh kat tengah2 laut .so sad :'( .

ak mengadu lah dekat my munyits yang cincin ak hilang .dy cakap x pe .nanti dy beli cincin sampai penoh kat jari ak ney .hampeh punye daddy .if kaw x beli ,siap laa kaw ak keje kan nanti .haha.

back to da story ,pasal donut tuh kan .mule2 ak bagi akk ak yang first dengan yang second naek dulu .bende ney boleh naek 3 orang jeh .adik lelaki ak dok kat tengah2 and akk2 ak dok kiri and kanan adik ak tu .mase bende tu begerak best jeh tengok .rase x sabar nak naek pown ad .

now ,my turn .ak pulak kene naek .ak ber3 jugak .ak ,adik ak and kecik .my bff .hee :D .mule2 gerak jeh ak dah menjerit sebab bende tu macam melompat2 .yelah .laut kan berombak .skali ombak besar jeh ak pown melompat tinggi .naseb baek x jatuh .dah laa sitbelt pown xde .bahayebahaye.dy bawak laju nak mampos .siap maen drift2 lagi .macam nak terkeluar lah anak tekak ak menjerit .bile dah habes pusing sume ,ak turun macam orang mabuk .macam mane x mabuk ,habes sume bergegar tao x .lagi pown bile ak menjerit tu ,bape banyak aer laut tu yang ak dah telan pown ak x tahu .turun2 jeh ak sendawe kekenyangan .haha .so stupid **

Tiada ulasan:

Catat Ulasan