US !


hoii .anak ismail feat anak wan kamarudin .yeah .ak x pernah sangke yang hubungan kite akan sejauh ney munyits .sumpah ak x pernah sangke .yelah ,firstime kite meet pown kat bustop kan .kaw pulak hensem gyle vavi time tu .putih .rambut panjang .pacak2 lagi tu .kaw betol2 buat ak fall in love taw .tapi bile pikir logik kan ,time kaw mintak num ak tu sumpah ak x percaye kaw tu single .kaw cakap kaw xde awek .TIPU .memang x lah ak percaye kate2 kaw tu .orang jambu macam kaw tade gf ?korang caye x ?x kan .haha .tapi bile kaw selalu call2 ak tu yang buat ak percaye sikit2 kaw tade gf .sampailah kaw mintak couple pade 5.6.2008 .ak terime sebab memang ak nak kat kaw pown .tapi time tu ak couple jugak dengan orang laen .yelah ,ak takot kaw tipu ak kan .baek berhati2 sebelum terkene .x sangke pulak kaw sungguh setie orangnya .sampai lah ak mintak putus sebab ak nak kat laky laen .yess betape stupid nye ak dulu .then ak minx putus dekat tat boyz sebab ak nak kat kaw balek .haha .and lastly we still together until now .i'm so happy wiff u botak .kaw botak pown sebab ak kan .kaw dapat tawaran belajar dekat kolej ap ntah .tapi time tu ak yang angkat call orang tu .ak cakap kaw dah nak masok IKBN .padahal x pown .hee .sory sayang .ak tahu if kaw masok kolej ,kaw memang x kan belajar sebab ak tahu kaw sangat pemalas .sebab tu ak nak kaw masok IKBN tu .kat sane ,undang2 ketat .solat 5 waktu x tinggal kan .disiplin kene jage .tapi kalau kaw masok kolej conform kaw x jadi orang .nanti kaw pergi menggedik .bukan nak belajar .tapi ap2 pown ak happy sebab haty kaw lembut jugak nak smbung belajar .yelah mak kaw terlalu harap kan ak untuk pujuk kaw pergi belajar .nampak lah kaw betol2 sayang ak kan .kaw denga cakap ak .aha .walaupown kaw selalu cakap ak keras kepale tapi kaw x kan tinggal kan ak .yess .I LOVE YOU MORE BUTAKK !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan